Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επισης,φοβαμαι παρα πολυ οτι σχετιζεται με βελονα,πχ.εμβολια,ληψη αιματος.Οταν βλεπω εμβολια να γινονται σε αλλους δεν φοβαμαι ενω οταν γινονται σε εμενα φοβαμαι,οταν ομως βλεπω αλλους να τους παιρνουν αιμα η' να παιρνουν σε εμενα αιμα,τοτε το βαζω στα ποδια απο το φοβο.Θα ηθελα να ρωτησω παλι αν εχει κανενας αυτη τη φοβια και αν γνωριζει καποιος πως ονομαζεται...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

είναι λογικό να μην φοβάσαι για τους άλλους αλλά να φιλάς τον δικό σου ποπό
Εγώ βέβαια δεν έχω καμία φοβία με της ενέσεις κ όλα αυτά αλλά νομίζω ότι ειναι πάρα πολύ συχνή φοβία όσες φορές μου έχει τύχει να πάω για αίμα οι περισσότεροι φώναζαν κ χτυπιόταν 
Τώρα για το όνειρο που λές είσαι σίγουρη ότι δεν κοιμάσαι μερικές φορές βρισκόμαστε στα πρώτα στάδια του ύπνου κ νομίζουμε πως είμαστε ακόμα ξυπνητοί γιατί ο εγκέφαλος δεν έχει πάρει ακόμα την πληροφορία ενώ στην ουσία έχουμε αποκοιμηθεί κ βλέπουμε όνειρο, επίσης πολλές φορές τυχαίνει το όνειρο να είναι αυτό ακριβώς ότι τάχα δεν έχουμε κοιμηθεί κ ειμαστε ξυπνητοι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Π.χ πριν 3 μερες,ειδα οτι μια φιλη μου επεσε και την αλλη μερα ειδα τη φιλη μου με χτυπημενο γονατο.
Το ειχα πει στη μανα μου οτι ειδα στο "ονειρο" τη φιλη μου να πεφτει,αλλα δεν με πιστεψε....

elvenstar
Επιφανές μέλος
Βλέπεις κ τα νούμερα του ΛΟΤΤΟ;συνηθως αυτα τα "ονειρα" τα βλεπω μεσημερι η' απογευμα.Και συμβαινουν καποιες φορες.
Π.χ πριν 3 μερες,ειδα οτι μια φιλη μου επεσε και την αλλη μερα ειδα τη φιλη μου με χτυπημενο γονατο.
Το ειχα πει στη μανα μου οτι ειδα στο "ονειρο" τη φιλη μου να πεφτει,αλλα δεν με πιστεψε....![]()

Δεν ξέρω τι να σου πω; Μήπως όντως είχες δει τη φίλη σου εκεινη τη μέρα ή έστω από μακριά κ μπερδεύτηκες κ νόμιζες πως πρωτα το ονειρεύτηκες κ μετά την είδες ενώ συνέβη το αντίθετο;

Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φαντασου να εβλεπα τους αριθμους του ΛΟΤΤΟ...
Θα ειχα κανει πολλα με αυτα τα λεφτα...

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ε ναι λαθος πράγματα βλέπεις κ εσύ πάλι τι να την κάνουμε τη φίλη σου με το κουτσό το πόδι; Από εδώ κ πέρα να βλέπεις ΛΟΤΤΟ ΠΡΟΤΟ ΠΡΟΠΟ κ τέτοια σε παρακαλώOxι,οταν επεσε η φιλη μου εγω ημουν στο σπιτι και αυτη εξω απο το σουπερμαρκετ(δεν μπορουσα να τη δω,βρισκεται κατι χλμ μακρια..)
Φαντασου να εβλεπα τους αριθμους του ΛΟΤΤΟ...Θα ειχα κανει πολλα με αυτα τα λεφτα...
![]()

Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος
Εχω μια απορια εδω και 4 μηνες.Καποιες φορες βλεπω κατι σαν ονειρο,αλλα οχι οταν κοιμαμαι.Αυτα που βλεπω καποιες φορες πραγματοποιουνται μετα απο καποιες μερες η' μετα απο καποιες ωρες.Εχει συμβει σε κανενα αυτο???
Αυτό που λες το παθαίνω κι εγώ εδώ και κάμποσο καιρό. Το θεμα είναι ότι ότι σκέφτομαι ή βλέπω σαν όνειρο πραγματοποιείται. Και όχι, δεν έχω δει να κερδίζω το ΤΖΟΚΕΡ δυστυχώς...

ΛΟΛΑ18872
Νεοφερμένο μέλος

ΧΜ.......Πολύ παράξενο μου φαίνεται!

Όμως σε πιστεύω!!!!!!!!!!Ξέρεις,

κι εγώ καμιά φορά παθαίνω κάτι τέτιο.....
ΠΧ.,κάποιες στιγμές εσθά νομαι σαν να τις έχω ξαναζήσει!

τα'χω παίξει ε::::::::::

bunny
Περιβόητο μέλος
Το έχω πάθει κι εγώ.
Διάβασε αυτό:
https://www.geocities.com/artofwise/DejaVu.html
drf
Δραστήριο μέλος
ΧΜ.......
Πολύ παράξενο μου φαίνεται!
Όμως σε πιστεύω!!!!!!!!!!Ξέρεις,κι εγώ καμιά φορά παθαίνω κάτι τέτιο.....
ΠΧ.,κάποιες στιγμές εσθά νομαι σαν να τις έχω ξαναζήσει!
τα'χω παίξει ε::::::::::![]()
δε πειράζει μην αγχώνεσαι απλά άσε τον εαυτό σου ελεύθερο.. όλοι λίγο πολύ έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις

και για να μη ξεχνιώμαστε επικεντρώσου σε ΤΖΟΚΕΡ , ΛΟΤΤΟ & ΠΡΟ-ΠΟ

ΛΟΛΑ18872
Νεοφερμένο μέλος
δε πειράζει μην αγχώνεσαι απλά άσε τον εαυτό σου ελεύθερο.. όλοι λίγο πολύ έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις
και για να μη ξεχνιώμαστε επικεντρώσου σε ΤΖΟΚΕΡ , ΛΟΤΤΟ & ΠΡΟ-ΠΟ![]()
αστειάκι

!!!!!!!!!σταμάτα όμως γιατί έχω άρχίσει να το παίρνω στα σοβαρά...

bunny
Περιβόητο μέλος
Βρε ΛΟΛΑ,δεν είναι τίποτα!αστειάκι!!!!!!!!!
σταμάτα όμως γιατί έχω άρχίσει να το παίρνω στα σοβαρά...![]()
Δεν είδες που σου έγραψα εδώ;https://www.mypetz.gr/posts/5551625/

ΛΟΛΑ18872
Νεοφερμένο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Να 'ναι καλά το GEO!

ΛΟΛΑ18872
Νεοφερμένο μέλος
αλείθια, το παθαίνεις ακόμα αυτό;Μπα,κι εγώ τα είχα παίξει την πρώτη φορά.Να 'ναι καλά το GEO!
![]()
(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη)Υ.Γ και ευχαριστώ για τη συμβουλή!
bunny
Περιβόητο μέλος
Φυσικά.αλείθια, το παθαίνεις ακόμα αυτό;(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη)
Υ.Γ και ευχαριστώ για τη συμβουλή!
Και το ακόμα δεν νομίζω ότι κολλάει γιατί είμαι 13...

Το γράφει στο άρθρο που σου έδωσα: ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό,ότι συμβαίνει σε όλους...
Διάβασέ το,είναι ενδιαφέρον.
https://www.geocities.com/artofwise/DejaVu.html
Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να δουμε θα πραγματοποιηθει σημερα???
ΛΟΛΑ18872
Νεοφερμένο μέλος

Α,και το άλλο:σίγουρα ήσουν ξύπνια;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool