Έχει συμβεί σε κανέναν;

Luna και Snoopy

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Luna και Snoopy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 138 μηνύματα.
Εχω μια απορια εδω και 4 μηνες.Καποιες φορες βλεπω κατι σαν ονειρο,αλλα οχι οταν κοιμαμαι.Αυτα που βλεπω καποιες φορες πραγματοποιουνται μετα απο καποιες μερες η' μετα απο καποιες ωρες.Εχει συμβει σε κανενα αυτο???
Επισης,φοβαμαι παρα πολυ οτι σχετιζεται με βελονα,πχ.εμβολια,ληψη αιματος.Οταν βλεπω εμβολια να γινονται σε αλλους δεν φοβαμαι ενω οταν γινονται σε εμενα φοβαμαι,οταν ομως βλεπω αλλους να τους παιρνουν αιμα η' να παιρνουν σε εμενα αιμα,τοτε το βαζω στα ποδια απο το φοβο.Θα ηθελα να ρωτησω παλι αν εχει κανενας αυτη τη φοβια και αν γνωριζει καποιος πως ονομαζεται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol: είναι λογικό να μην φοβάσαι για τους άλλους αλλά να φιλάς τον δικό σου ποπό:P Εγώ βέβαια δεν έχω καμία φοβία με της ενέσεις κ όλα αυτά αλλά νομίζω ότι ειναι πάρα πολύ συχνή φοβία όσες φορές μου έχει τύχει να πάω για αίμα οι περισσότεροι φώναζαν κ χτυπιόταν :lol:
Τώρα για το όνειρο που λές είσαι σίγουρη ότι δεν κοιμάσαι μερικές φορές βρισκόμαστε στα πρώτα στάδια του ύπνου κ νομίζουμε πως είμαστε ακόμα ξυπνητοί γιατί ο εγκέφαλος δεν έχει πάρει ακόμα την πληροφορία ενώ στην ουσία έχουμε αποκοιμηθεί κ βλέπουμε όνειρο, επίσης πολλές φορές τυχαίνει το όνειρο να είναι αυτό ακριβώς ότι τάχα δεν έχουμε κοιμηθεί κ ειμαστε ξυπνητοι :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συνηθως αυτα τα "ονειρα" τα βλεπω μεσημερι η' απογευμα.Και συμβαινουν καποιες φορες.
Π.χ πριν 3 μερες,ειδα οτι μια φιλη μου επεσε και την αλλη μερα ειδα τη φιλη μου με χτυπημενο γονατο.
Το ειχα πει στη μανα μου οτι ειδα στο "ονειρο" τη φιλη μου να πεφτει,αλλα δεν με πιστεψε....:(

συνηθως αυτα τα "ονειρα" τα βλεπω μεσημερι η' απογευμα.Και συμβαινουν καποιες φορες.
Π.χ πριν 3 μερες,ειδα οτι μια φιλη μου επεσε και την αλλη μερα ειδα τη φιλη μου με χτυπημενο γονατο.
Το ειχα πει στη μανα μου οτι ειδα στο "ονειρο" τη φιλη μου να πεφτει,αλλα δεν με πιστεψε....:(
Βλέπεις κ τα νούμερα του ΛΟΤΤΟ;:lol::P
Δεν ξέρω τι να σου πω; Μήπως όντως είχες δει τη φίλη σου εκεινη τη μέρα ή έστω από μακριά κ μπερδεύτηκες κ νόμιζες πως πρωτα το ονειρεύτηκες κ μετά την είδες ενώ συνέβη το αντίθετο;:hmm:

Oxι,οταν επεσε η φιλη μου εγω ημουν στο σπιτι και αυτη εξω απο το σουπερμαρκετ(δεν μπορουσα να τη δω,βρισκεται κατι χλμ μακρια..)
Φαντασου να εβλεπα τους αριθμους του ΛΟΤΤΟ...:hmm:Θα ειχα κανει πολλα με αυτα τα λεφτα...:lol::lol::lol:;)

Oxι,οταν επεσε η φιλη μου εγω ημουν στο σπιτι και αυτη εξω απο το σουπερμαρκετ(δεν μπορουσα να τη δω,βρισκεται κατι χλμ μακρια..)
Φαντασου να εβλεπα τους αριθμους του ΛΟΤΤΟ...:hmm:Θα ειχα κανει πολλα με αυτα τα λεφτα...:lol::lol::lol:;)
Ε ναι λαθος πράγματα βλέπεις κ εσύ πάλι τι να την κάνουμε τη φίλη σου με το κουτσό το πόδι; Από εδώ κ πέρα να βλέπεις ΛΟΤΤΟ ΠΡΟΤΟ ΠΡΟΠΟ κ τέτοια σε παρακαλώ:mad:

:lol::lol::lol::lol:

Εγω σου προτεινω να επικεντρωθεις στο λοττο αν τα καταφερεις ξερεις ποσα γατακια θα σωσουμε? αν δεν εχεις μαγικες δυναμεις παντως ειναι απλη νευρωσουλα

Εχω μια απορια εδω και 4 μηνες.Καποιες φορες βλεπω κατι σαν ονειρο,αλλα οχι οταν κοιμαμαι.Αυτα που βλεπω καποιες φορες πραγματοποιουνται μετα απο καποιες μερες η' μετα απο καποιες ωρες.Εχει συμβει σε κανενα αυτο???

Αυτό που λες το παθαίνω κι εγώ εδώ και κάμποσο καιρό. Το θεμα είναι ότι ότι σκέφτομαι ή βλέπω σαν όνειρο πραγματοποιείται. Και όχι, δεν έχω δει να κερδίζω το ΤΖΟΚΕΡ δυστυχώς...:redface:

Έχει σμβεί σε κανέναν;

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:ΧΜ.......
Πολύ παράξενο μου φαίνεται!:blink::blink:
Όμως σε πιστεύω!!!!!!!!!!Ξέρεις,:redface::redface: κι εγώ καμιά φορά παθαίνω κάτι τέτιο.....:redface::/: ΠΧ.,κάποιες στιγμές εσθά νομαι σαν να τις έχω ξαναζήσει!:/::/::/:

τα'χω παίξει ε:::::::::::blink::/::/:

ΛΟΛΑ,αυτό ονομάζεται deja vu,και είναι ένα παιχνίδι του εγκεφάλου που δημιουργεί την ψευδαίσθηση της ανάμηνσης.;) Το έχω πάθει κι εγώ.:)

Διάβασε αυτό:
https://www.geocities.com/artofwise/DejaVu.html

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:ΧΜ.......
Πολύ παράξενο μου φαίνεται!:blink::blink:
Όμως σε πιστεύω!!!!!!!!!!Ξέρεις,:redface::redface: κι εγώ καμιά φορά παθαίνω κάτι τέτιο.....:redface::/: ΠΧ.,κάποιες στιγμές εσθά νομαι σαν να τις έχω ξαναζήσει!:/::/::/:

τα'χω παίξει ε:::::::::::blink::/::/:

δε πειράζει μην αγχώνεσαι απλά άσε τον εαυτό σου ελεύθερο.. όλοι λίγο πολύ έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις :rolleyes:

και για να μη ξεχνιώμαστε επικεντρώσου σε ΤΖΟΚΕΡ , ΛΟΤΤΟ & ΠΡΟ-ΠΟ ;)

δε πειράζει μην αγχώνεσαι απλά άσε τον εαυτό σου ελεύθερο.. όλοι λίγο πολύ έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις :rolleyes:

και για να μη ξεχνιώμαστε επικεντρώσου σε ΤΖΟΚΕΡ , ΛΟΤΤΟ & ΠΡΟ-ΠΟ ;)

αστειάκι:lol::lol::lol::lol:!!!!!!!!!
σταμάτα όμως γιατί έχω άρχίσει να το παίρνω στα σοβαρά...:(:hmm:

αστειάκι:lol::lol::lol::lol:!!!!!!!!!
σταμάτα όμως γιατί έχω άρχίσει να το παίρνω στα σοβαρά...:(:hmm:
Βρε ΛΟΛΑ,δεν είναι τίποτα!;)Δεν είδες που σου έγραψα εδώ;
https://www.mypetz.gr/posts/5551625/
:)

οκ,οκ...εντάξει,οφείλω να ομολογίσω πως είμαι λίγο υπεπβολική....

Μπα,κι εγώ τα είχα παίξει την πρώτη φορά.:lol:Να 'ναι καλά το GEO!:P:lol::up:

Μπα,κι εγώ τα είχα παίξει την πρώτη φορά.:lol:Να 'ναι καλά το GEO!:P:lol::up:
αλείθια, το παθαίνεις ακόμα αυτό;:confused:(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη)

Υ.Γ και ευχαριστώ για τη συμβουλή!

αλείθια, το παθαίνεις ακόμα αυτό;:confused:(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη)

Υ.Γ και ευχαριστώ για τη συμβουλή!
Φυσικά.:)Και το ακόμα δεν νομίζω ότι κολλάει γιατί είμαι 13...:redface::P:lol: Το γράφει στο άρθρο που σου έδωσα: ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό,ότι συμβαίνει σε όλους...;) Διάβασέ το,είναι ενδιαφέρον.:)
https://www.geocities.com/artofwise/DejaVu.html

Παλι ειδα "ονειρο".Τι "ονειρο" δηλαδη,εφιαλτης ηταν...:|Να δουμε θα πραγματοποιηθει σημερα???:hmm:

πες, τι έγινε;;;; τι είδες και σε τρόμαξε τόσο πολύ;;:confused:
Α,και το άλλο:σίγουρα ήσουν ξύπνια;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back