Έχει συμβεί σε κανέναν;

Την ωρα του μεσημεριανου φαγητου,ειδα οτι θα με επισκευτει σημερα μια γειτονισσα μαζι με τα εγγονια της(τα οποια δεν τα παω καθολου...ειναι πολυ κωλοπαιδα...φωνιζουν τη γατα μου...και η γιαγια τους με ειρωνευεται..:mad:)και θα φυγει στις 12 το βραδυ,και δεν θα δω csi:miami....:(Γενικα δεν ειναι πολυ τρομακτικο,αλλα το ολο θεματακι με ψιλοτρομαζει...Αυτα τα παιδια ειναι παλαβα...:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αλείθια, το παθαίνεις ακόμα αυτό;:confused:(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη)
Υ.Γ και ευχαριστώ για τη συμβουλή!
Εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην το έχει περάσει τουλάχιστων 1-2 φορές αυτό το πράγμα. Εγώ το παθαίνω πάρα πολύ συχνά είναι η λεγόμενη διακοπτόμενη μνήμη ή dejavu που κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι κάτι σαν αυτό που γίνεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή μας δλδ διάφορα ασύνδετα κομμάτια από 'προγράμματα" στη δική μας περίπτωση εικόνες ή καταστάσεις έχουν διαγραφή από την μνήμη αλλά έχουν μείνει αυτά τα κομμάτια αποκομμένα (τα λεγόμενα ghosts) με αποτέλεσμα κάθε φορά που το άτομο ζει μια παρόμοια περίπτωση να επανέρχονται αυτά τα σχετικά με το γεγονός κομμάτια κ να νομίζει ότι έχει ξαναζήσει τη σκηνή αυτή. Αυτό βέβαια είναι η μία θεωρία υπάρχουν κ άλλες που μιλάνε για άλλες ζωες ή παράλληλα σύμπαντα κλπ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την ωρα του μεσημεριανου φαγητου,ειδα οτι θα με επισκευτει σημερα μια γειτονισσα μαζι με τα εγγονια της(τα οποια δεν τα παω καθολου...ειναι πολυ κωλοπαιδα...φωνιζουν τη γατα μου...και η γιαγια τους με ειρωνευεται..:mad:)και θα φυγει στις 12 το βραδυ,και δεν θα δω csi:miami....:(Γενικα δεν ειναι πολυ τρομακτικο,αλλα το ολο θεματακι με ψιλοτρομαζει...Αυτα τα παιδια ειναι παλαβα...:confused:
CSI; αυτό το έχει αύριο:hmm: λάθος πρόβλεψη

Εχει σημερα στο Σκαι...Μου αρεσει παρα πολυ το CSI:MIAMI,ειδικα ο ηθοποιος που υποδυεται τον Ryan Wolfe...;):up::up::up:

:D έλα τώρα! Όμως για κάθε ενδεχόμενο,γιατί δεν κανονίζεις να βγεις έξω απόψε;;;;;;;;

Καλέ τι γειτόνισσες και φίλες με χτυπημένα γόνατα βλέπετε.:down:
Δείτε τα νούμερα του ΛΟΤΤΟ ή ΠΡΩΤΟ ή οτιδήποτε άλλο και προπάντων
γράψτε τα εδώ !!!;):up::up::up:
Καλοκαίρι είναι να πάμε διακοπές στις Μπαχάμες!!!:up::up::up:
:lol::lol::lol::lol::lol:

:D έλα τώρα! Όμως για κάθε ενδεχόμενο,γιατί δεν κανονίζεις να βγεις έξω απόψε;;;;;;;;
αυτό πήγαινε για το καινούριο σου όνειρο!

Luna, δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι.:) Δες τα περιστατικά που μας περιέγραψες:

Στην πρώτη περίπτωση, είναι τόσο παράξενο που έπεσε και χτύπησε η φίλη σου; Δεν μπορεί να συμβεί στον καθένα μας ανά πάσα στιγμή; Ακόμα λες ότι μεσολάβησαν τρεις μέρες από το όνειρο; Αν η φίλη σου είχε πέσει μια βδομάδα, ένα μήνα αργότερα, θα θεωρούσες προφητικό το όνειρο; (Αυτό μου θυμίζει τις χαρτορίχτρες που λένε "Βλέπω ένα 7, άρα θα πάρεις λεφτά σε εφτά μέρες, εφτά μήνες ή εφτά χρόνια... χαίρω πολύ.):P
Επίσης, είναι τόσο παράξενο να δεις(στην πραγματικότητα) τη γειτόνισσά σου ή/και τα εγγόνια της, που μπορεί π.χ. να έρθουν να φάνε στη γιαγιά τους;

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ονειρεύεσαι πολύ καθημερινά, τετριμμένα πράγματα, δηλαδή πράγματα που έχουν πολλές πιθανότητες να συμβούν. Και όταν υπάρχει συναισθηματική φόρτιση, αρχίζουμε να βλέπουμε συσχετισμούς εκεί που δεν υπάρχουν. Πόσα από τα όνειρά σου (και βλέπουμε δεκάδες όνειρα κάθε νύχτα) δεν είναι προφητικά; Μήπως τα περισσότερα; Και μήπως αυτά που "είναι" μπορούμε να τα αποδώσουμε σε απλές συμπτώσεις;;)

Καλέ τι γειτόνισσες και φίλες με χτυπημένα γόνατα βλέπετε.:down:
Δείτε τα νούμερα του ΛΟΤΤΟ ή ΠΡΩΤΟ ή οτιδήποτε άλλο και προπάντων
γράψτε τα εδώ !!!;):up::up::up:
Καλοκαίρι είναι να πάμε διακοπές στις Μπαχάμες!!!:up::up::up:
:lol::lol::lol::lol::lol:
μακάρι:cool::lol::lol: μα δεν το βλέπω.........:/::/::(:(

To "ονειρο" πραγματοποιηθηκε παλι...Ηρθαν τα χαζα και εξαιτιας τους εχασα CSI:MIAMI...:(αλλα ειδα CSI:LAS VEGAS:up::up::up:
Στεναχωρηθηκα πολυ ομως εχθες για τη γατουλα μου:(...και θυμωσα με τα κωλοπαιδα που εκαναν αυτη τη κακια στη γατουλα μου.....:mad::mad::mad:

καλά , αυτό με τα όνειρα και τα προαισθήματα το παθαίνω πολύ συχνά ...αλλά προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι όλα είναι φυσιολογικά ,γιατί αν τα πάρω στα σοβαρά θα τρελλαθώ! οπότε μην σε ανησυχεί, όλοι κρυβουμε "μυστικές δυνάμεις" μέσα μας!

To "ονειρο" πραγματοποιηθηκε παλι...Ηρθαν τα χαζα και εξαιτιας τους εχασα CSI:MIAMI...:(αλλα ειδα CSI:LAS VEGAS:up::up::up:
Στεναχωρηθηκα πολυ ομως εχθες για τη γατουλα μου:(...και θυμωσα με τα κωλοπαιδα που εκαναν αυτη τη κακια στη γατουλα μου.....:mad::mad::mad:
Ώστε το όνειρο έγινε τελικά πραγματικότητα.....:lol::lol::lol:

καλά , αυτό με τα όνειρα και τα προαισθήματα το παθαίνω πολύ συχνά ...αλλά προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι όλα είναι φυσιολογικά ,γιατί αν τα πάρω στα σοβαρά θα τρελλαθώ! οπότε μην σε ανησυχεί, όλοι κρυβουμε "μυστικές δυνάμεις" μέσα μας!
Να σου πώ δεν ξέρω για μυστικές δυνάμεις αλλά κατά καιρούς στην ζωή όλων μας έχουν συμβεί παράξενα πράγματα. Π.Χ. η μάνα μου λέει κάτι και βγαίνει . Εχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν. Τώρα γκαντέμω ειναιιιιιιι????:hmm:Εχει προαίσθηση ???? :hmm:Τι να πώ!!:confused:
Παράδειγμα: Ειναι φθινόπωρο εγώ και οι 2 αδερφές μου τρέχουμε γυρω γύρω στον κήπο της πολυκατοικιας. Βγαίνει η μάνα μου στο μπαλκόνι. ΔΩΡΑΑΑΑΑΑ !!!! ( κλασικά ξέρετε τώρα) "μην τρέχεις γιατί θα πέσεις και θα σπάσεις το δόντι σου". Ε! τι ήταν να το πει. Φέρνει η αδερφή μου άλλη μία βόλτα και στην επιστροφη έρχεται και λέει σε εμάς που κουρασμένες καθόμασταν στα σκαλιά. "Επεσα στις λάσπες και έσπασα το δόντι μου"
Μείναμε ολες κάγκελο!:blink:

Να σου πώ δεν ξέρω για μυστικές δυνάμεις αλλά κατά καιρούς στην ζωή όλων μας έχουν συμβεί παράξενα πράγματα. Π.Χ. η μάνα μου λέει κάτι και βγαίνει . Εχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν. Τώρα γκαντέμω ειναιιιιιιι????:hmm:Εχει προαίσθηση ???? :hmm:Τι να πώ!!:confused:
Παράδειγμα: Ειναι φθινόπωρο εγώ και οι 2 αδερφές μου τρέχουμε γυρω γύρω στον κήπο της πολυκατοικιας. Βγαίνει η μάνα μου στο μπαλκόνι. ΔΩΡΑΑΑΑΑΑ !!!! ( κλασικά ξέρετε τώρα) "μην τρέχεις γιατί θα πέσεις και θα σπάσεις το δόντι σου". Ε! τι ήταν να το πει. Φέρνει η αδερφή μου άλλη μία βόλτα και στην επιστροφη έρχεται και λέει σε εμάς που κουρασμένες καθόμασταν στα σκαλιά. "Επεσα στις λάσπες και έσπασα το δόντι μου"
Μείναμε ολες κάγκελο!:blink:
πρέπει να είναι σαββατογεννημένη!:D:up:

Και καποιες φορες λεω πραγματα που βγαινουν.Απο τοτε που το καταλεβε η μανα μου,μου λεει οτι παντα εχω δικιο.:up:
Π.χ προχθες,μιλαγε η μανα μου με μια κυρια.Μια φιλη αυτης της κυριας μας κανει οτι ηρθε απο το βελγιο πριν 1 μηνα.Ετσι,υπεθεσε η μανα μου οτι ειναι ξενη.Της λεω κι εγω δεν ειναι ξενη,αφου εχει αλλη προφορα,μπας και ειναι απο τη λαρισα???Σημερα,την ρωτησε και τελικα ειχα δικιο,ειναι απο τη λαρισα.:P

πρέπει να είναι σαββατογεννημένη!:D:up:
Ελα μου ντέ όμως που δεν ειναι!!!
Και έχουν γίνει και άλλα περιστατικά. Μεντιουμ ειναι:lol::lol::lol:

Και καποιες φορες λεω πραγματα που βγαινουν.Απο τοτε που το καταλεβε η μανα μου,μου λεει οτι παντα εχω δικιο.:up:
Π.χ προχθες,μιλαγε η μανα μου με μια κυρια.Μια φιλη αυτης της κυριας μας κανει οτι ηρθε απο το βελγιο πριν 1 μηνα.Ετσι,υπεθεσε η μανα μου οτι ειναι ξενη.Της λεω κι εγω δεν ειναι ξενη,αφου εχει αλλη προφορα,μπας και ειναι απο τη λαρισα???Σημερα,την ρωτησε και τελικα ειχα δικιο,ειναι απο τη λαρισα.:P
Εγω έχω πάρα πολύ μεγάλο δεσμό μετην αδερφή μου την Δωρα . Ενω δεν ειμαστε δίδυμες μας έχουν τύχη παραξενα πράγματα.

Εγώ πάλι που έβλεπα σε όνειρο τους βαθμούς μου;Βέβαια αυτό έχει μία λογική εξήγηση...ήμουν σίγουρη για τον εαυτό μου.
Το άλλο όμως;Ήμουν με 2 φίλες μου και η μία κατέβαινε τη σκάλα και της λέει η άλλη...<<πρόσεχε μην γκρεμοτσακιστείς>> και η άλλη γκρεμοτσακίστηκε....Βέβαια όπως είπε και η Ruko μπορεί να είναι απλές συμπτώσεις.Αλλά γιατί εσύ να είδες ότι αυτή η κυρία με τα εγγόνια της ήρθαν στο σπίτι σου και έχασες τη συγκεκριμένη σειρά και μετά αυτή η συγκεκριμένη κυρία ήρθε σπίτι σου και έχασες τη συγκεκριμένη σειρά;Ή γιατί να είδες ότι αυτήν η συγκεκριμένη φίλη σου χτύπησε και μετά από τρεις μέρες αυτή η συγκικριμένη φίλη σου χτύπησε;
Δεν ξέρω αν πιστεύω σε αυτά.Επίσης τι ξέρετε για τα ισκιώματα;

Εγώ πάλι που έβλεπα σε όνειρο τους βαθμούς μου;Βέβαια αυτό έχει μία λογική εξήγηση...ήμουν σίγουρη για τον εαυτό μου.
Το άλλο όμως;Ήμουν με 2 φίλες μου και η μία κατέβαινε τη σκάλα και της λέει η άλλη...<<πρόσεχε μην γκρεμοτσακιστείς>> και η άλλη γκρεμοτσακίστηκε....Βέβαια όπως είπε και η Ruko μπορεί να είναι απλές συμπτώσεις.Αλλά γιατί εσύ να είδες ότι αυτή η κυρία με τα εγγόνια της ήρθαν στο σπίτι σου και έχασες τη συγκεκριμένη σειρά και μετά αυτή η συγκεκριμένη κυρία ήρθε σπίτι σου και έχασες τη συγκεκριμένη σειρά;Ή γιατί να είδες ότι αυτήν η συγκεκριμένη φίλη σου χτύπησε και μετά από τρεις μέρες αυτή η συγκικριμένη φίλη σου χτύπησε;
Δεν ξέρω αν πιστεύω σε αυτά.Επίσης τι ξέρετε για τα ισκιώματα;
Τι ειναι τα ισκιώματα? Φαντάσματα εννοείς?:blink:

Το μόνο που ξέρω είναι ότι στη λαϊκή παράδοση τα ισκιώματα είναι πνεύματα (ας πούμε κάτι σαν μπαμπούλες):P που ζουν στα ρέματα και σε μέρη όπου υπάρχει γλυκό νερό. Συνήθως τρομάζουν τους ανθρώπους και μπορεί να τους κλέψουν τη μιλιά. Μοιάζουν δηλαδή λίγο με τις νεράιδες, μόνο που αυτά δεν έχουν συγκεκριμένο φύλο.

Κάποια φορά είχα πάει στο σπίτι της γιαγιάς ενός φίλου μου σ' ένα χωριό λίγο έξω απ' τα Γιάννενα. Η γιαγιά του πίστευε ότι στο ρέμα που περνούσε έξω απ' το σπίτι της ζούσε ένα σκιώμα, όπως το έλεγε. Αν θυμάμαι καλά, είχε δέσει κάποιους κόμπους στο φράχτη της, για να το εμποδίσει να μπει στην αυλή.

Γενικά όλες αυτές οι λαϊκές παραδόσεις και η λαϊκή μαγεία έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back