Έχει συμβεί σε κανέναν;

Τι ειναι τα ισκιώματα? Φαντάσματα εννοείς?:blink:

Δεν μπορώ να το εξηγήσω.Όποιος μπορεί αν βρει μια σελίδα που λέει για τα ισκιώματα...ψάξε λίσο στο ίντερνετ,γιατί και εμενα πρόσφατα μου το είπαν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγνή, κι εγώ κοίταξα στο ίντερνετ, αλλά δεν βρήκα τίποτα σπουδαίο, γι' αυτό παρέθεσα μόνο αυτά που είχα ακούσει από γνωστούς. Όπως είπα, πιστεύω πως τα ισκιώματα είναι κάτι σαν τις νεράιδες, αλλά με άλλο όνομα.

Το μόνο που βρήκα είναι μια συζήτηση στο esoterica, αλλά δεν προλαβαίνω να τη διαβάσω ολόκληρη.
https://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2616&whichpage=2&ARCHIVE=

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eμένα μου είπαν ότι τα ισκιώματα είναι πχ: βλέπει ο άλλος κάτι κακό το βράδυ όταν είναι έξω και γίνεται,ασπούμε κάποιος είπε ότι αποκοιμήθηκε στο άλογο και είδε ότι ήρθε κάτι σα διαβολάκος.Ξύπνησε και το άλογο σηκώθηκε ψηλά και άρχισε να τρέχει και να χλιμιντρίζει.
Ένας άλλος βοσκούσε τα πρόβατα και αποκοιμήθηκε.Είδε στο όνειρό του ότι ήρθε ένας αετός και έβγαλε τα μάτια της κατσίκας.Έτρεξε να δει και είδε την κατσίκα χωρίς μάτια με το κακό σπυρί.Βέβαια εγώ αυτά δεν τα πιστεύω, γιατί όλα έχουν μια λογική εξήγηση στο μυαλό μου.

Σειμίωση ένα:Όλα αυτά στην εποχή της γιαγιάς μου.
Σειμίωση 2: Ρώτησα πολλούς <<παλιούς>> και ο ένας μου είπε το ένα και ο άλλος το άλλο.Γι΄αυτό είπα να ρωτήσω και εσάς.Ποια είναι η γνώμη σας;

Αγνή, κι εγώ κοίταξα στο ίντερνετ, αλλά δεν βρήκα τίποτα σπουδαίο, γι' αυτό παρέθεσα μόνο αυτά που είχα ακούσει από γνωστούς. Όπως είπα, πιστεύω πως τα ισκιώματα είναι κάτι σαν τις νεράιδες, αλλά με άλλο όνομα.

Το μόνο που βρήκα είναι μια συζήτηση στο esoterica, αλλά δεν προλαβαίνω να τη διαβάσω ολόκληρη.
https://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2616&whichpage=2&ARCHIVE=

Αυτό που βρήκες Ρούλα/αν δε σε πειράζει ο ενικός/είναι πολύ ενδιαφέρον.Ιδικά η ιστορία με τον καρκίνο....:blink:

αν δε σε πειράζει ο ενικός

Καθόλου!:D

Ιδικά η ιστορία με τον καρκίνο....:blink:

Τι έλεγε γιατί βαριέμαι να διαβάσω;:P

Το μόνο που ξέρω είναι ότι στη λαϊκή παράδοση τα ισκιώματα είναι πνεύματα (ας πούμε κάτι σαν μπαμπούλες):P που ζουν στα ρέματα και σε μέρη όπου υπάρχει γλυκό νερό. Συνήθως τρομάζουν τους ανθρώπους και μπορεί να τους κλέψουν τη μιλιά. Μοιάζουν δηλαδή λίγο με τις νεράιδες, μόνο που αυτά δεν έχουν συγκεκριμένο φύλο.

Κάποια φορά είχα πάει στο σπίτι της γιαγιάς ενός φίλου μου σ' ένα χωριό λίγο έξω απ' τα Γιάννενα. Η γιαγιά του πίστευε ότι στο ρέμα που περνούσε έξω απ' το σπίτι της ζούσε ένα σκιώμα, όπως το έλεγε. Αν θυμάμαι καλά, είχε δέσει κάποιους κόμπους στο φράχτη της, για να το εμποδίσει να μπει στην αυλή.

Γενικά όλες αυτές οι λαϊκές παραδόσεις και η λαϊκή μαγεία έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.:)
Μπα! δεν γνωρίζω καθόλου ιστορίες σχετικές με ισκιώματα. Μόνο ιστορίες σχετικες με την πύλη του άλλου κόσμου. π.χ. όταν ήμασταν μικρά τα καλοκαιρια κοιμόμασταν έξω στον κήπο (παλιός καλός καιρός)όποτε στρώναμε η μαμά μου έλεγε " όχι κάτω από την συκιά γιατί ειναι η πύλη του κάτω κόσμου":blink:Άκου πράγματα!!!!:down::down::down: λέει ότι από τις συκιές βγαίνουν τα φαντάσματα των πεθαμένων.:down:Προσωπική μου γνώμη ΒΛΑΚΕΙΕΣ των παππούδων.
Επίσης όταν πήγαινα στην σχολή ένα πρωί είχε έρθει μία συμμαθήτρια μου και είχε πει ότι είχαν πρόβλημα στο σπίτι γιατί ο παππούς της ξύπνησε το πρωί και γεμάτος αγωνία:( τους ρώτησε γιατί δεν άκουγαν όλο το βράδυ που τους φώναζε."Ειχε έρθει ο δαίμονας και με τραβούσε από το πόδι όλη την νύχτα για να με πάρει"τους είχε πεί. Την άλλη ημέρα η συμμαθήτρια μας δεν ήρθε στην σχολή. Μετά από μέρες μάθαμε ότι την επομένη από το συμβάν πέθανε στον ύπνο του ο παππούς της. ΜΠΡΡΡΡΡΡ!!!!! Αυτό μας είχε ανατριχιάσει.:confused:

συνηθως αυτα τα "ονειρα" τα βλεπω μεσημερι η' απογευμα.Και συμβαινουν καποιες φορες.
Π.χ πριν 3 μερες,ειδα οτι μια φιλη μου επεσε και την αλλη μερα ειδα τη φιλη μου με χτυπημενο γονατο.
Το ειχα πει στη μανα μου οτι ειδα στο "ονειρο" τη φιλη μου να πεφτει,αλλα δεν με πιστεψε....:(

Eεεε αυτο ειναι.....Μυριαμ και Τζοσουα!!!!:lol::lol:
Ενταξει τωρα περα απο την πλακα...δεν νομιζω να εχεις κατι σοβαρο γιατι οποιον και να ρωτησεις κατι παρομοιο εχει ζησει και αυτος....
Και γω για παραδειγμα καποια πραγματα τα "βλεπω" να το πω τα "θυμαμαι" να το πω δεν ξερω....παντως τα πετυχαινω και μπορω να δρασω αναλογα...:)..Σε πολλους συμβαινει απλα δεν δινουν σημασια....κατι σαν ντε ζα βου...κατι τετοιο..... και γω δεν ξερω τι να πω αμα ξεριε κανεις αλλος ας μας διαφωτισει...;)

Καθόλου!:D

Τι έλεγε γιατί βαριέμαι να διαβάσω;:P

Ότι μία είδε στο όνειρό της την Αγία Μαρίνα να κρατάει τον διάβολο από τα κέρατα και ο διάβολος να λέει στη γυναίκα: θα έρθω σπίτι σου μετά από ένα χρόνο να ΄΄πάρω΄΄ τον άνδρα σου.Μετά από ένα χρόνο η γυναίκα βλέπει ξανά το ίδιο όνειρο μόνο που τώρα είναι μόνο η Αγία Μαρίνα και ο διάβολος να τρέχει προς το σπίτι της και να της φωναζει: στο είπα.Πάω σπίτι σου να ΄΄πάρω΄΄ τον άνδρα σου.Μετά από λίγο καιρό ο άνδρας έπαθε καρκίνο και έφυγε...

Ότι μία είδε στο όνειρό της την Αγία Μαρίνα να κρατάει τον διάβολο από τα κέρατα και ο διάβολος να λέει στη γυναίκα: θα έρθω σπίτι σου μετά από ένα χρόνο να ΄΄πάρω΄΄ τον άνδρα σου.Μετά από ένα χρόνο η γυναίκα βλέπει ξανά το ίδιο όνειρο μόνο που τώρα είναι μόνο η Αγία Μαρίνα και ο διάβολος να τρέχει προς το σπίτι της και να της φωναζει: στο είπα.Πάω σπίτι σου να ΄΄πάρω΄΄ τον άνδρα σου.Μετά από λίγο καιρό ο άνδρας έπαθε κρκίνο και έφυγε...

Και γιατί δεν τον πήγαν τον άνθρωπο στο γιατρό για να το προλάβουν?Κούφο!!:confused:

Και γιατί δεν τον πήγαν τον άνθρωπο στο γιατρό για να το προλάβουν?Κούφο!!:confused:

Καρκίνο λένε ότι έπαθε.Που τις περισσότερες φορές δεν γιατρεύεται.Τώρα δεν ξέρω,τι να πω!

Και κοτζάμ Αγία Μαρίνα δεν έκανε τίποτα;:P

Αμ! Σωστά το είπες και αλήθεια η Αγία Μαρίνα που κόλαγε?:hmm:
Ήτανε προστάτιδα της περιοχής?
Εμείς στην περιοχή μου έχουμε την Αγία Τριάδα.
Όχι τίποτε άλλο!!! να είμαι προετοιμασμένη και να ξέρω ότι αμα δώ 3 στο όνειρο μου να αρχίσω να τρέχω.:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αμ! Σωστά το είπες και αλήθεια η Αγία Μαρίνα που κόλαγε?:hmm:
Ήτανε προστάτιδα της περιοχής?
Εμείς στην περιοχή μου έχουμε την Αγία Τριάδα.
Όχι τίποτε άλλο!!! να είμαι προετοιμασμένη και να ξέρω ότι αμα δώ 3 στο όνειρο μου να αρχίσω να τρέχω.:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:
Βέβαια εμείς έχουμε την αγία Κυριακή!Θα δω στο όνειρό μου μια κυριακή και ο διάβολος θα σκοτώσει τον ΄΄άνδρα΄΄ μου...Όχι τίποτε άλλο να προετιμαστώ...Να βάλω τη Σίμπα στην πόρτα να φιλάει

Βρηκα πως ονομαζονται τα "ονειρα" που βλεπω.:up:Ονομαζονται προμηνυματα.Τα προμηνυματα μπορουν να συμβουν σε καποιους ανθρωπους,αλλα οχι σε ολους,γι'αυτο θεωρουνται σαν χαρισμα.Τα προμηνυματα ειναι σκορπιες εικονες η' τρεχουμενες εικονες(δηλαδη κατι σαν βιντεακι στιγμιαιο ας πουμε..)τα οποια συμβαινουν μονο για καποια δευτερολεπτα.Οι ανθρωποι που τα βλεπουν μπορουν να εχουν εκεινοι τη στιγμη καποια συμπτωματα,π.χ να καθονται ακινητοι,να δειχνουν φοβισμενοι,να εχουν ζαλαδα,να εχουν καρφωμενο το βλεμμα τους σε ενα σημειοκ.α.Μετα απο το προμηνυμα,συμβαινει καποιο γεγονος το οποιο εχει σχεση με τις εικονες που ειδε το ατομο.Το γεγονος αυτο συμβαινει ειτε αμμεσα ειτε εμμεσα.

Ίσως έχει άλλη ειδικότητα γι αυτό κ δεν μπόρεσε να κάνει κάτι με τον καρκίνο:hmm:

Σας βάζω αυτό το προφιτικό όνειρο που το βρήκα στο λινκ που μας έδωσε η Ρούλα:

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Γειά σε όλους!
Εγώ μια φορά στη ζωή μου θα μπορούσα να πω πως είδα προφητικό όνειρο,και το περιγράφω παρακάτω. Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα τόσο πολύ,που δε θα ήθελα να ξαναζήσω κάτι παρόμοιο.
Συνέβη πρόπερσι, αρχές Σεπτεμβρίου. Είχα δει το εξής:
Ήμουν πάνω σε ένα τεράστιο όγκο από βράχια και περπατώντας βρήκα δύο μωρά που έκλαιγαν. Πήρα το πρώτο και το πέταξα πιο κάτω δεξιά, και το δεύτερο το πέταξα αριστερά. Όταν πήρα το δρόμο προς τα πίσω, συνάντησα μια γυναίκα που έκλαιγε και μου ζήτησε να της φέρω τα παιδιά της.
Εγώ φοβισμένη επέστρεψα κι άρχισα να τα ψάχνω. Τα βρήκα σφηνωμένα σε βράχια, αλλά και τα δύο ζούσαν. Τα πήρα λοιπόν και τα έδωσα στη γυναίκα, η οποία με ευχαρίστησε.
Τις επόμενες τρεις μέρες σκεφτόμουν συνέχεια το όνειρο,και ρωτούσα όποιον γνώριζε από τέτοια να μου το εξηγήσει.
Το τρίτο βράδυ, είχα βγει με μια παρέα, όπου γνώριζα για πρώτη φορά ένα παιδί, που με την κουβέντα μου είπε πως ασχολείται με όνειρα κι έτσι του το περιέγραψα. Αυτός δαγκώθηκε και μου είπε:"Δε νομίζω πως πρέπει να ανησυχείς, γιατί, ενώ το όνειρο είναι κακό, τελειώνει καλά. Μη δίνεις σημασία"
Κατά τις 2 το βράδυ, αποφασίζουμε να πάμε αλλού για ποτό (σε απόσταση 5 χιλιομέτρων) και ξεκινάμε. Στο ένα αμάξι ήμουν εγώ κι ο καλός μου, σε ένα άλλο δύο φίλοι και σε μηχανή το παιδί που μόλις είχα γνωρίσει.
Στο δρόμο αντιληφθήκαμε ότι μας τελειώνει η βενζίνη και τηλ. στους άλλους να μας περιμένουν να πάμε με το δικό τους αμάξι.
Όταν όμως το κάναμε αυτό, το ένα παιδί αποφάσισε να πάει κι αυτός με τη μηχανή, παρόλο που εμείς του λέγαμε να μην πάει, γιατί ήταν καλοκαίρι και η απόσταση μικρή. Αυτοί οι δύο με τη μηχανή ξεκίνησαν πρώτοι και μέχρι να ξεκινήσουμε είχαμε χάσει οπτική επαφή.
Δεν περνάνε δύο λεπτά, και μπροστά μας στο δρόμο βλέπουμε ένα ατύχημα. Ένα αυτοκίνητο είχε παραβιάσει στοπ και τα παιδιά έπεσαν επάνω του.
Ο όδηγός έπεσε αριστερά του αυτοκινήτου και ο άλλος δεξιά.
Ο οδηγός είχε μόνο μερικά σπασίματα, αλλά ο άλλος ήταν χτυπημένος στο κεφάλι και αναίσθητος στην άσφαλτο. Πήγα σε αυτόν και του προσέφερα τις πρώτες βοήθειες και έδωσα οδηγείες πως να μεταφερθεί (λόγω επαγγέλματος).
Το αποτέλεσμα: Ο δεύτερος, έμεινε στη εντατική πάνω από δύο εβδομάδες και οι γιατροί δε μας έδιναν καμία ελπίδα. Κι όμως επανήλθε σταδιακά και εντελώς μετά από περίπου ένα χρόνο, και προχθές πίναμε μαζί καφεδάκι!
Το πρώτο πράγμα που μου είπε ο οδηγός της μηχανής (που μόλις είχα γνωρίσει) όταν βγήκε από το χειρουργείο ήταν "Είδες το όνειρο; Βγήκε"
Υπάρχουν φυσικά και αμέτρητες και απίστευτες συμπτώσεις για το πως βρεθήκαμε οι συγκεκριμένοι εκείνη τη μέρα όλοι μαζι.
[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Τέλως πάντων, αυτό το όνειρο με έκανε να πιστέψω στα όνειρα γενικότερα, και τώρα που το γράφω δυσκολεύομαι πολυ, γιατί έχω πάθει "ψυχολογικό" από τότε.[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Ευχαριστώ για τη φιλοξενία![/FONT]
[/FONT]

Έδω έχουμε τη λεγόμενη επιλεκτική κρίση (κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες στα αγγλικά), την τάση μας δηλαδή να θυμόμαστε μόνο τα στοιχεία που ταιριάζουν, προκειμένου να συνδέσουμε δυο γεγονότα άσχετα μεταξύ τους και να "αποδείξουμε" τη θεωρία που μας αρέσει.

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν σημαντικές ομοιότητες ανάμεσα στο όνειρο και στο ατύχημα που ακολούθησε.
Στο όνειρο, η κοπέλα, μόνη της, βρίσκει δυο άγνωστα μωρά, τα πετάει η ίδια στα βράχια, μετά συναντά τη μάνα τους που τα ζητάει πίσω, τα βρίσκει σφηνωμένα στα βράχια και βλέπει ότι είναι καλά. Αυτό είναι ένα αρκετά απλό όνειρο άγχους.

Πόσα απ' αυτά επαληθεύτηκαν;
Κατ' αρχάς δεν μιλάμε για μωρά, ούτε καν για παιδιά, αλλά για ενηλίκους. Η κοπέλα δεν "βρήκε" κανέναν, αλλά και οι δυο νεαροί ήταν γνωστοί της. Και φυσικά δεν προκάλεσε η ίδια το δυστύχημα.

Η μάνα (ή ό,τι θα μπορούσε να την αντικαταστήσει στην πραγματικότητα) λείπει, το ίδιο και τα βράχια, που είναι πολύ σημαντικά στο όνειρο.

Επίσης η κοπέλα, δεν πήγε να βρει τους τραυματίες κατά παραγγελία άλλου, αλλά το ατύχημα έγινε μπροστά της και έτρεξε να δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Και τέλος στο όνειρο τα μωρά τα βρήκε μια χαρά (δεν μας λέει ότι ήταν τραυματισμένα), ενώ ο ένας νεαρός είχε κατάγματα και ο άλλος κόντεψε να πεθάνει.

Τα μόνα που "βγήκαν" στην ουσία ήταν ο αριθμός δύο και ότι ο ένας έπεσε από τη μία και ο άλλος από την άλλη (συνηθισμένο σε ατύχημα με μηχανή). Άντε ότι και οι δύο έζησαν, αν και δεν ήταν καθόλου βέβαιο ότι θα σκοτωθούν, καθώς δεν είναι όλα τα ατυχήματα θανατηφόρα. Ενώ τα μωρά στο όνειρο μάλλον δεν είχαν πολλές ελπίδες.:P

Δηλαδή πόσα βγήκαν; Τα 2-2,5 στα 11; Μάλλον δεν είναι σημαντικό ποσοστό για να μιλήσουμε για προφητικό όνειρο.:)

Έδω έχουμε τη λεγόμενη επιλεκτική κρίση (κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες στα αγγλικά), την τάση μας δηλαδή να θυμόμαστε μόνο τα στοιχεία που ταιριάζουν, προκειμένου να συνδέσουμε δυο γεγονότα άσχετα μεταξύ τους και να "αποδείξουμε" τη θεωρία που μας αρέσει.

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν σημαντικές ομοιότητες ανάμεσα στο όνειρο και στο ατύχημα που ακολούθησε.
Στο όνειρο, η κοπέλα, μόνη της, βρίσκει δυο άγνωστα μωρά, τα πετάει η ίδια στα βράχια, μετά συναντά τη μάνα τους που τα ζητάει πίσω, τα βρίσκει σφηνωμένα στα βράχια και βλέπει ότι είναι καλά. Αυτό είναι ένα αρκετά απλό όνειρο άγχους.

Πόσα απ' αυτά επαληθεύτηκαν;
Κατ' αρχάς δεν μιλάμε για μωρά, ούτε καν για παιδιά, αλλά για ενηλίκους. Η κοπέλα δεν "βρήκε" κανέναν, αλλά και οι δυο νεαροί ήταν γνωστοί της. Και φυσικά δεν προκάλεσε η ίδια το δυστύχημα.

Η μάνα (ή ό,τι θα μπορούσε να την αντικαταστήσει στην πραγματικότητα) λείπει, το ίδιο και τα βράχια, που είναι πολύ σημαντικά στο όνειρο.

Επίσης η κοπέλα, δεν πήγε να βρει τους τραυματίες κατά παραγγελία άλλου, αλλά το ατύχημα έγινε μπροστά της και έτρεξε να δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Και τέλος στο όνειρο τα μωρά τα βρήκε μια χαρά (δεν μας λέει ότι ήταν τραυματισμένα), ενώ ο ένας νεαρός είχε κατάγματα και ο άλλος κόντεψε να πεθάνει.

Τα μόνα που "βγήκαν" στην ουσία ήταν ο αριθμός δύο και ότι ο ένας έπεσε από τη μία και ο άλλος από την άλλη (συνηθισμένο σε ατύχημα με μηχανή). Άντε ότι και οι δύο έζησαν, αν και δεν ήταν καθόλου βέβαιο ότι θα σκοτωθούν, καθώς δεν είναι όλα τα ατυχήματα θανατηφόρα. Ενώ τα μωρά στο όνειρο μάλλον δεν είχαν πολλές ελπίδες.:P

Δηλαδή πόσα βγήκαν; Τα 2-2,5 στα 11; Μάλλον δεν είναι σημαντικό ποσοστό για να μιλήσουμε για προφητικό όνειρο.:)
\

Έχεις δίκιο.Μεγάλο δίκιο.Θα σου βάλω ακόμα ένα να δω αν θα το αναλύσεις.

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Άλλο ένα όνειρο από το λινκ που έβαλες.

Όντως ..εχω και άλλα...
όταν ήμουν μικρή (6-7 χρονών) είδα ότι φύγαμε οικογενειακώς ένα πρωί να πάμε σε ένα άγνωστο χωριό να δούμε μια θεία του πατέρα μου...
όταν φτάσαμε ο πατέρας μου μου είπε ''εμείς οι δυο πάμε να δούμε την θεία μου'' ,ξεκινάμε λοιπόν και φτάνοντας στο σπίτι βλέπουμε την πόρτα (μια τεράστια τζαμαρία) ανοιχτη και ο πατερας μου απόρησε και είπε ''πως και είναι η πόρτα ανοιχτή;αυτή δεν έβγαινε ποτέ απο το σπίτι'' μέσα απο την τζαμαρία είδα ένα σταυρό απο μνήμα και ένα σβησμένο καντήλι...
Μετά απο 3 μέρες τηλεφώνησαν στον πατέρα μου να πάει σε ένα άγνωστο για μένα χωριόνα δει την κατάκοιτηθεία του η οποία ήταν βαριά άρρωστη και τελικά πέθανε...
Αυτό είναι το πρώτο προφητικό όνειρο που έχω δει... και τώρα που το σκέφτομαι μου κάνει εντύπωση πως είδα για αυτη τη γυναίκα την οποία δεν ήξερα και δεν είχαμε καμία επαφή..
[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]never say never **[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Άλλο ένα όνειρο από το λινκ που έβαλες.[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Όντως ..εχω και άλλα...[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]όταν ήμουν μικρή (6-7 χρονών) είδα ότι φύγαμε οικογενειακώς ένα πρωί να πάμε σε ένα άγνωστο χωριό να δούμε μια θεία του πατέρα μου...[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]όταν φτάσαμε ο πατέρας μου μου είπε ''εμείς οι δυο πάμε να δούμε την θεία μου'' ,ξεκινάμε λοιπόν και φτάνοντας στο σπίτι βλέπουμε την πόρτα (μια τεράστια τζαμαρία) ανοιχτη και ο πατερας μου απόρησε και είπε ''πως και είναι η πόρτα ανοιχτή;αυτή δεν έβγαινε ποτέ απο το σπίτι'' μέσα απο την τζαμαρία είδα ένα σταυρό απο μνήμα και ένα σβησμένο καντήλι...[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Μετά απο 3 μέρες τηλεφώνησαν στον πατέρα μου να πάει σε ένα άγνωστο για μένα χωριόνα δει την κατάκοιτηθεία του η οποία ήταν βαριά άρρωστη και τελικά πέθανε...[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Αυτό είναι το πρώτο προφητικό όνειρο που έχω δει... και τώρα που το σκέφτομαι μου κάνει εντύπωση πως είδα για αυτη τη γυναίκα την οποία δεν ήξερα και δεν είχαμε καμία επαφή..[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]never say never **[/FONT]
[/FONT]
αυτό όντως μοιάζει προφυτικό...:P η ανοιχτή πόρτα όμως που κολάει;;;;:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back