adlin
Νεοφερμένο μέλος

Είναι θηλυκιά, 3 ετών, λευκού χρώματος, με μαύρη ουρά και χαρακτηριστική λεπτομέρεια στο δεξιό τμήμα του κεφαλιού της μια μαύρη λωρίδα. Φοράει μαύρο περιλαίμιο με κόκκινο κουδουνάκι.
Σας ευχαριστώ πολύ. Μπράβο παιδιά για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε. Ήδη έχω διαβάσει και κάποιες άλλες ενότητες που δίνεται διάφορες συμβουλές και ειλικρινά το βρήκα πολύ ενδιαφέρον.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι πολύ όμορφη και ιδιαίτερη,δηλαδή δεν θα περάσει απαρατήρητη.Κι εγώ είχα χάσει τον δικό μου,κοκκινόγατος κλασικός και δεν φορούσε και περιλαίμιο,τίποτα που να τον ξεχωρίζει από τα άλλα παρόμοια γατιά.Αλλά,τελικά,τον βρήκα,ήταν περαστικός (ή ίσως και να γυρνούσε) σε ένα δρόμο κοντά στο σπίτι μου...Και εμένα με πήρε ένας άσχετος τηλέφωνο (μιας και είχα βάλει αφίσσες),αλλά δεν μου είπαν ό,τι είπαν σε εσένα-το θεωρώ πολύ βάρβαρο και δείχνει πόσο βλάκες είναι ορισμένοι (για να μην πω πολλοί).Γιατί όταν βρίσκεσαι σε μία τέτοια κατάσταση,πας και ψάχνεις όπου κι αν σου πουν...

Επειδή καταλαβαίνω πώς νιώθεις,θέλω να σου πω ότι σου συμπαραστέκομαι και εύχομαι να τη βρεις πολύ γρήγορα!
adlin
Νεοφερμένο μέλος
Δεν θέλω να γίνω καχύποπτη αλλά κάτι δεν μου κολλάει στην όλη ιστορία.
drusilia
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Μακάρι να έχει αίσιο τέλος η περιπέτειά σας.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ευχομαι να γυρισει γρηγορα η πολυ χαριτωμενη γατουλα στο σπιτικο της, οπου πρεπει να ειχε πολλη,πολλη αγαπη.
adlin
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Έχει περάσει 1,5 χρόνος και κανένα νέο.... Πλέον δεν έχω καμία ελπίδα. Ας είναι καλά εκεί που είναι. Μου λείπεις μικρούλα μου πολύ...
Λυπάμαι πολύ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
paine199
Νεοφερμένο μέλος
Ωστοσο καθε μηνα τσεκαρω στο ιντερνετ για γατια που εχουν βρεθει ... Τωρα 8α εχω και το δικο σου υποψιν μου ...
Αλλα καπου μεσα μου υπαρχει ακομα ελπιδα οτι θα πεταχτει απο καποια γωνια ... Ειμαι σιγουρη οτι την εχεισ και εσυ μεσα σου

(

Pocahontas
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool