Έχει χαθεί η γάτα μου (Βέροια)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

adlin

Νεοφερμένο μέλος

Η adlin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Από την Κυριακή 7/9 έχει χαθεί από το σπίτι η γάτα μου. Μένω στον δεύτερο όροφο οικοδομής στην περιοχή Παπάκια Βέροιας. Πιθανολογώ ότι έχει πέσει από το μπαλκόνι. Από εκείνη την μέρα έχω αναρτήσει φωτογραφία της στην γειτονιά αλλά πέραν από μια κακόγουστη φάρσα ( που με στείλανε σε ένα κάδο να ψάχνω τα σκουπίδια- ότι την βρήκανε σκοτωμένη σε κατάσταση αποσύνθεσης) δεν είχα κάτι νεότερο. Έχω σαρώσει άπειρες φορές την γειτονιά σε όλες τις ώρες της ημέρας( 24ωρο) αλλά τίποτα. Έχω χάσει τον ύπνο μου και δεν πάει μπουκιά κάτω από φαγητό. Μίλησα με φιλοζωικές οργανώσεις καθώς και κτηνιάτρους της περιοχής αλλά τίποτα. Μια φίλη μου μου μίλησε για το foroum σας και είπα να κάνω και εδώ μια κρούση. Δεν περιμένω πλέον τίποτα αλλά δεν σταματώ την προσπάθεια. :(
Είναι θηλυκιά, 3 ετών, λευκού χρώματος, με μαύρη ουρά και χαρακτηριστική λεπτομέρεια στο δεξιό τμήμα του κεφαλιού της μια μαύρη λωρίδα. Φοράει μαύρο περιλαίμιο με κόκκινο κουδουνάκι.
save0017tb4.jpg

Σας ευχαριστώ πολύ. Μπράβο παιδιά για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε. Ήδη έχω διαβάσει και κάποιες άλλες ενότητες που δίνεται διάφορες συμβουλές και ειλικρινά το βρήκα πολύ ενδιαφέρον.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κανενα νεο απο τη γατουλα?μην απελπιζεσαι,ευχομαι να γυρισει γρηγορα στην αγκαλια σου :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέλος καλό,όλα καλά σου εύχομαι!:) Είναι πολύ όμορφη και ιδιαίτερη,δηλαδή δεν θα περάσει απαρατήρητη.
Κι εγώ είχα χάσει τον δικό μου,κοκκινόγατος κλασικός και δεν φορούσε και περιλαίμιο,τίποτα που να τον ξεχωρίζει από τα άλλα παρόμοια γατιά.Αλλά,τελικά,τον βρήκα,ήταν περαστικός (ή ίσως και να γυρνούσε) σε ένα δρόμο κοντά στο σπίτι μου...Και εμένα με πήρε ένας άσχετος τηλέφωνο (μιας και είχα βάλει αφίσσες),αλλά δεν μου είπαν ό,τι είπαν σε εσένα-το θεωρώ πολύ βάρβαρο και δείχνει πόσο βλάκες είναι ορισμένοι (για να μην πω πολλοί).Γιατί όταν βρίσκεσαι σε μία τέτοια κατάσταση,πας και ψάχνεις όπου κι αν σου πουν...:(
Επειδή καταλαβαίνω πώς νιώθεις,θέλω να σου πω ότι σου συμπαραστέκομαι και εύχομαι να τη βρεις πολύ γρήγορα!

Ευχαριστώ παιδιά για τα λόγια συμπαράστασης. Δυστυχώς κανένα νέο ακόμα. Εδώ στην δουλειά με κοροϊδεύουν ότι είμαι υπερβολική. Δεν μπορούν να κατανοήσουν το μέγεθος της στεναχώριας μου. Δεν μπορώ να φάω. Πάω να ξαπλώσω και πλαντάζω στο κλάμα ( συνήθιζε μέχρι να με πάρει ο ύπνος να ξαπλώνει στο στήθος μου και να χώνει το κεφάλι της στον λαιμό μου....). Η καθαρίστρια της οικοδομής μου λέει κάτι περίεργα για τον γείτονα....
Δεν θέλω να γίνω καχύποπτη αλλά κάτι δεν μου κολλάει στην όλη ιστορία.

Εύχομαι κι εγώ να πάνε όλα καλα. Πράγματι ειναι μια γάτα που δεν θα περάσει απαρατήρητη...

Μακαρι να τη βρεις γρηγορα,και να ακουσεις ξανα το γουργουρητο της...

Διάβασε κι αυτό το άρθρο, υπάρχουν κάποια κολπάκια που μπορείς να κάνεις για να τη βοηθήσεις να ξαναβρεί το δρόμο για το σπίτι...
Μακάρι να έχει αίσιο τέλος η περιπέτειά σας.

Κουραγιο, δεν εχει περασει ακομη πολυ χρονος.Εχουν βρεθει γατουλες μετα απο πολυ πιο μεγαλο χρονικο διαστημα.:hmm:Ευχομαι να γυρισει γρηγορα η πολυ χαριτωμενη γατουλα στο σπιτικο της, οπου πρεπει να ειχε πολλη,πολλη αγαπη.:)

Έχει περάσει 1,5 χρόνος και κανένα νέο.... Πλέον δεν έχω καμία ελπίδα. Ας είναι καλά εκεί που είναι. Μου λείπεις μικρούλα μου πολύ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχει περάσει 1,5 χρόνος και κανένα νέο.... Πλέον δεν έχω καμία ελπίδα. Ας είναι καλά εκεί που είναι. Μου λείπεις μικρούλα μου πολύ...

Λυπάμαι πολύ.:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λυπαμαι...μακαρι να ειναι καλα το γατακι.

Οω λυπαμαι πολυ ... βασικα λυπαμαι αφανταστα γιατι και εγω εχω χασει το γατουλη μου ( που ηταν κομματη της ψυχης μου ) και εχει περασει τουλαχιστον 1 χρονος απο τοτε και τιποτα ακομη ...H γατα σου φαινεται πολυ ξεχωριστη . Ελπιζω μονο να ειναι καλα και τα δυο τους ...
Ωστοσο καθε μηνα τσεκαρω στο ιντερνετ για γατια που εχουν βρεθει ... Τωρα 8α εχω και το δικο σου υποψιν μου ...
Αλλα καπου μεσα μου υπαρχει ακομα ελπιδα οτι θα πεταχτει απο καποια γωνια ... Ειμαι σιγουρη οτι την εχεισ και εσυ μεσα σου :)
(:)

:'(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back