cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω οταν ημουν πιο μικρη ετρωγα παρα πολυ ξηρη τροφη και η μαμα μου μου ελεγε οτι θα βγαλω αυτια και ουρα αν συνεχισω να τρωω.
Απο τοτε δεν εχω ξαναφαει γιατι φοβαμαι μην γινω γατα!!!!!!!!!![]()
H σαρδέλα όμως γιατί δεν έχει βγάλει αυτιά ακόμα??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
H σαρδέλα όμως γιατί δεν έχει βγάλει αυτιά ακόμα??![]()
Λες επειδη τρωει λιγο???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος

Καλά είστε απίστευτες!
Εμένα μου έφτανε το κανονικό φαγητό, ειδικά τα μπισκότα μιράντα και πτι-μπερ. Ήταν η αδυναμία μου κρατούσα ένα σε κάθε χέρι!
marfot75
Δραστήριο μέλος
εμένα μου μυρίζουν πολύ ωραία αυτές οι sheba Κοτοπουλο και τόνος, και έχω μπει στον πειρασμό κανα -δυο φορές να τις σερβίρω σε πάρτυ...
Ο καλός μου πάλι σκέφτεται να καλέσει φίλους για ποτό και να σερβίρει κροκέτες μαζί με το ουίσκι...είναι πεπεισμένος ότι δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα (τουλαχιστον εμφανισιακά)
Τώρα που το λές ,για τις Sheba μια κρυφή επιθυμία κι εγώ την έχω....

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Οχι χωμα δεν ειχα δοκιμασει ποτε, παρα μονο με σαβουρες, αμα εμπαινε στο στωμα μου η σε κανενα καυγα....
Α μου αρεσε να τρωω και χιονι και τον παγο που εκανε σταλακτιτη, αλλα μια μερα η μητερα μου ελιωσε το χιονι για να δω τι βρωμα ετρωγα.. και φρικαρα και δεν ξαναφαγα... Βεβαια παγακια τρωω και τωρα, αλλα απο το ψυγειο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Γόμα και κόλα UHU έτρωγα και εγώ στο δημοτικό![]()
αααχχχ Μιμικάκι τι μου θύμισεσ!!! όντως και εγώ το έκανα αυτό...

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτο με το χώμα και εγώ στις ειδήσεις το ειχα δει

aretha
Περιβόητο μέλος
Δεν είναι ΤΟΣΟ ασυνήθιστο αυτό (ίσως λόγω της ποσότητας μόνο)Ενα κορίτσι στην Κινα έτρωγε τις χωμάτινες στεγες των γειτόνων της![]()

Πολλά παιδιά παρουσιάζουν μια διατροφική διαταραχή που λέγεται αλλοτριοφαγία (pica). Τρώνε διάφορα υλικά (χώμα, κιμωλία, χαρτί κ.ά.) προσπαθώντας να αναπληρώσουν την ανεπάρκεια διάφορων στοιχείων στον οργανισμό τους (συνήθως την έλλειψη σιδήρου ή άλλων μετάλλων).
Ismini
Διάσημο μέλος
Εγω αυτές τις έτρωγα! Ολα τα υπόλοιπα που αναφέρατε ούτε να τα δοκιμάσω! Αλλά γόμες...ΝΑΙ!!!Ε δοκιμαζα....Να ξερετε σε τι πειρασμο εμπαινα με τις αρρωματικες γομες! Που ηταν με τοσο ωραια χρωματα και μυριζαν τοσο ωραια.....
![]()
Και ημουν τότε στην 3η Δημοτκού, δηλαδή αρκετά μεγάλη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

εγω δεν θυμαμαι να ειχα δοκιμασει τιποτα απο ολα αυτα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
τι λετε βρε παιδια?εγω δεν θυμαμαι να ειχα δοκιμασει τιποτα απο ολα αυτα.
Ούτε κι εγώ!!!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατέληξα στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Δεν είναι ΤΟΣΟ ασυνήθιστο αυτό (ίσως λόγω της ποσότητας μόνο)
Πολλά παιδιά παρουσιάζουν μια διατροφική διαταραχή που λέγεται αλλοτριοφαγία (pica). Τρώνε διάφορα υλικά (χώμα, κιμωλία, χαρτί κ.ά.) προσπαθώντας να αναπληρώσουν την ανεπάρκεια διάφορων στοιχείων στον οργανισμό τους (συνήθως την έλλειψη σιδήρου ή άλλων μετάλλων).
Αλλοτριοφαγία παρατηρείται στις γάτες και τους σκύλους. Συμβαίνει και στα παιδιά; Πάντως, κι εγώ έχω μπει στον πειρασμό να φάω κροκέτες για γάτες, μυρίζουν σα γαριδάκια

aretha
Περιβόητο μέλος
Αμέ! Δες για παράδειγμα στο link που έβαλα...Συμβαίνει και στα παιδιά;
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
O Αρραβωνιαστικος μου ετρωγε πολλα μικρος,κρεμες της μαμας του,οδοντοκρεμες,λουλουδια,νομιζω ειχε φαει και γατοτροφη .Οταν τα φιαξαμε μου τα ελεγε+του λεω "ετρωγες λουλουδια???"και λεει σιγα το πραγμα και παιρνει ενα κοκκινο λουλουδι και το τρωει μπροστα μου.....

IRMACAT
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ ωστόσο πολλές φορές παραλίγο να δοκιμάσω
kite-cat με γεύση τόνο !

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool