Έχετε δοκιμάσει ποτέ γατοτροφή;

Εγω οταν ημουν πιο μικρη ετρωγα παρα πολυ ξηρη τροφη και η μαμα μου μου ελεγε οτι θα βγαλω αυτια και ουρα αν συνεχισω να τρωω.:P
Απο τοτε δεν εχω ξαναφαει γιατι φοβαμαι μην γινω γατα!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

H σαρδέλα όμως γιατί δεν έχει βγάλει αυτιά ακόμα?? :P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H σαρδέλα όμως γιατί δεν έχει βγάλει αυτιά ακόμα?? :P:P

Λες επειδη τρωει λιγο???:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: :lol:
Καλά είστε απίστευτες!
Εμένα μου έφτανε το κανονικό φαγητό, ειδικά τα μπισκότα μιράντα και πτι-μπερ. Ήταν η αδυναμία μου κρατούσα ένα σε κάθε χέρι!

εμένα μου μυρίζουν πολύ ωραία αυτές οι sheba Κοτοπουλο και τόνος, και έχω μπει στον πειρασμό κανα -δυο φορές να τις σερβίρω σε πάρτυ...:lol::lol:
Ο καλός μου πάλι σκέφτεται να καλέσει φίλους για ποτό και να σερβίρει κροκέτες μαζί με το ουίσκι...είναι πεπεισμένος ότι δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα (τουλαχιστον εμφανισιακά)

Τώρα που το λές ,για τις Sheba μια κρυφή επιθυμία κι εγώ την έχω....:whistle::whistle::whistle:

:lol::lol::lol::lol:

Α μιμικα και εμενα μου αρεσε η κολλα αλλα δεν την δοκιμασα ποτε, μονο την μυριζα και την εκανα μπαλιτσες!

Μονο μια σου ρίχνει Λακτούλα σε κουφο πράγμα. Ενα κορίτσι στην Κινα έτρωγε τις χωμάτινες στεγες των γειτόνων της :blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Το ειχα δει στις ειδησεις!! :lol::lol: Οχι χωμα δεν ειχα δοκιμασει ποτε, παρα μονο με σαβουρες, αμα εμπαινε στο στωμα μου η σε κανενα καυγα.... :lol: Α μου αρεσε να τρωω και χιονι και τον παγο που εκανε σταλακτιτη, αλλα μια μερα η μητερα μου ελιωσε το χιονι για να δω τι βρωμα ετρωγα.. και φρικαρα και δεν ξαναφαγα... Βεβαια παγακια τρωω και τωρα, αλλα απο το ψυγειο.

Γόμα και κόλα UHU έτρωγα και εγώ στο δημοτικό:P:P:P:lol:

αααχχχ Μιμικάκι τι μου θύμισεσ!!! όντως και εγώ το έκανα αυτό...:lol::lol::lol:

Μου αρέσει που όταν είδα το τίτλο του θέματος σκέφθηκα "είναι δυνατόν κάποιος να δοκιμάσει γατοτροφή;". Που να ήξερα τι τρώγατε στα νιάτα σας.:lol:

Εγώ ήμουνα ανέκαθεν γλυκατζού πάντως. Σοκολατάκι απο κουτσουλια! Πολύ γκουρμε!!!!:mpliaks:
Αυτο με το χώμα και εγώ στις ειδήσεις το ειχα δει:blink:

Ενα κορίτσι στην Κινα έτρωγε τις χωμάτινες στεγες των γειτόνων της :blink::blink::blink::blink::blink::blink:
Δεν είναι ΤΟΣΟ ασυνήθιστο αυτό (ίσως λόγω της ποσότητας μόνο);)
Πολλά παιδιά παρουσιάζουν μια διατροφική διαταραχή που λέγεται αλλοτριοφαγία (pica). Τρώνε διάφορα υλικά (χώμα, κιμωλία, χαρτί κ.ά.) προσπαθώντας να αναπληρώσουν την ανεπάρκεια διάφορων στοιχείων στον οργανισμό τους (συνήθως την έλλειψη σιδήρου ή άλλων μετάλλων).

Ε δοκιμαζα.... :P Να ξερετε σε τι πειρασμο εμπαινα με τις αρρωματικες γομες! Που ηταν με τοσο ωραια χρωματα και μυριζαν τοσο ωραια.....:hmm::P:D:confused::lol:
Εγω αυτές τις έτρωγα! Ολα τα υπόλοιπα που αναφέρατε ούτε να τα δοκιμάσω! Αλλά γόμες...ΝΑΙ!!!:up: Και ημουν τότε στην 3η Δημοτκού, δηλαδή αρκετά μεγάλη.

τι λετε βρε παιδια?:lol::lol:εγω δεν θυμαμαι να ειχα δοκιμασει τιποτα απο ολα αυτα.

τι λετε βρε παιδια?:lol::lol:εγω δεν θυμαμαι να ειχα δοκιμασει τιποτα απο ολα αυτα.

Ούτε κι εγώ!!!:lol:

Εγώ το μοναδικό πράγμα που θυμάμαι ότι ειχα φάει μικρή είναι το προσάναμμα για το τζάκι!!!:redface: Κατέληξα στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου.

Δεν είναι ΤΟΣΟ ασυνήθιστο αυτό (ίσως λόγω της ποσότητας μόνο);)
Πολλά παιδιά παρουσιάζουν μια διατροφική διαταραχή που λέγεται αλλοτριοφαγία (pica). Τρώνε διάφορα υλικά (χώμα, κιμωλία, χαρτί κ.ά.) προσπαθώντας να αναπληρώσουν την ανεπάρκεια διάφορων στοιχείων στον οργανισμό τους (συνήθως την έλλειψη σιδήρου ή άλλων μετάλλων).

Αλλοτριοφαγία παρατηρείται στις γάτες και τους σκύλους. Συμβαίνει και στα παιδιά; Πάντως, κι εγώ έχω μπει στον πειρασμό να φάω κροκέτες για γάτες, μυρίζουν σα γαριδάκια:happy:

Εγω θυμαμαι οτι στα νηπια πηγαιναμε στις τουαλετες και τρωγαμε χαρτι υγειας...
O Αρραβωνιαστικος μου ετρωγε πολλα μικρος,κρεμες της μαμας του,οδοντοκρεμες,λουλουδια,νομιζω ειχε φαει και γατοτροφη .Οταν τα φιαξαμε μου τα ελεγε+του λεω "ετρωγες λουλουδια???"και λεει σιγα το πραγμα και παιρνει ενα κοκκινο λουλουδι και το τρωει μπροστα μου.....:up:

Λακτούλα είσαι απίστευτη ! Εχω πεθάνει στο γέλιο !:lol::up:
Εγώ ωστόσο πολλές φορές παραλίγο να δοκιμάσω
kite-cat με γεύση τόνο !:)

Εγώ πάντως έχω φάει,και ξηρά και κονσέρβα,από περιέργια μόνο να δω τι τρώει η γάτα μου.Αν πάθαινα κάτι δεν θα της το δινα να το φάει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back