Έχω μια απορία....

julia

Διακεκριμένο μέλος

Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
Είδε κανείς Παρατράγουδα με την Αννίτα χτές??
(Δυστυχώς εγώ δεν άντεξα... και κοιμηθηκα.)

Ειχα δει το ΣΚ στην αλλη εκπομπή της που διαφήμιζε τα παρατράγουδα, οτι θα κάνει νεο section, με παντρολογήματα ζώων....

"Φερτε το σκυλάκι - γατούλα σας να βρεί γαμπρό ή νύφη .. κλπ κλπ"

Δεν το είδα, και δεν ξέρω τελικά τί έγινε.... απλά ρωτάω αν ξέρει/είδε κανείς ... :hmm::hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στην ευχη ουτε εγω το ειδα... προτιμησα Μπρους Γουιλις..

Παντως ειλικρινα θα με ενδιεφερε:hmm::hmm:.. εχω ενα κουκλι που αντιμετωπιζω προβλημα ανευρεσης καταλληλης νυφης...

Θα αντιμετωπισω βεβαια και μια καποια δυσκολια για να το μεταφερω στο στουντιο αλλα σιγουρα θα κλεψει καρδιες....:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Αδεσποτο το βρηκα το καημενο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• destin_fla.jpg
    destin_fla.jpg
    97,3 KB · Εμφανίσεις: 12
Φρου νομίζω υποβίβασες το σοβαρό αυτο θέμα στο επίπεδο των παρατράγουδων! :lol:

Εντάξυ παιδιά.....

Θα αχρίσω και εγώ λοιπόν να μιλάω μόνο για Ζώδια, συνταγές, χόμπυ, ρούχα, αρώματα, σχέσεις, ταινίες, μουσική :mad::mad:

και τον ΚΑΙΡΟ φυσικά.......!!!!!:cool: :lol::lol::lol:

Τς τς τς τς....

παλι παραπονεμενος θα μεινει ο κουκλος μου ..:(:(:(
παιρνουμε τα κουβαδακια μας και παμε σε αλλη παραλια :P

παιρνουμε τα κουβαδακια μας και παμε σε αλλη παραλια :P

Τέτοια "ψαράκια" μόνο να μην έχει !!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω θα λεγα να κανει κι αλλο παρατραγουδο οπου θα της φορτωνουμε εκεινης τα παραχθεντα γτικα και θα τη βαζουμε να βρισκει σπιτι.. εκει να δειτε χαζι.. η Πανια

Εγω θα λεγα να κανει κι αλλο παρατραγουδο οπου θα της φορτωνουμε εκεινης τα παραχθεντα γτικα και θα τη βαζουμε να βρισκει σπιτι.. εκει να δειτε χαζι.. η Πανια

Επιτέλους μια σοβαρή κοπέλα εδώ μέσα!!!!!!!!!:):):):)

Σωστη!!!!!!! :up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back