julia
Διακεκριμένο μέλος
(Δυστυχώς εγώ δεν άντεξα... και κοιμηθηκα.)
Ειχα δει το ΣΚ στην αλλη εκπομπή της που διαφήμιζε τα παρατράγουδα, οτι θα κάνει νεο section, με παντρολογήματα ζώων....
"Φερτε το σκυλάκι - γατούλα σας να βρεί γαμπρό ή νύφη .. κλπ κλπ"
Δεν το είδα, και δεν ξέρω τελικά τί έγινε.... απλά ρωτάω αν ξέρει/είδε κανείς ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Παντως ειλικρινα θα με ενδιεφερε

.. εχω ενα κουκλι που αντιμετωπιζω προβλημα ανευρεσης καταλληλης νυφης...Θα αντιμετωπισω βεβαια και μια καποια δυσκολια για να το μεταφερω στο στουντιο αλλα σιγουρα θα κλεψει καρδιες....

Αδεσποτο το βρηκα το καημενο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
drusilia
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Θα αχρίσω και εγώ λοιπόν να μιλάω μόνο για Ζώδια, συνταγές, χόμπυ, ρούχα, αρώματα, σχέσεις, ταινίες, μουσική

και τον ΚΑΙΡΟ φυσικά.......!!!!!

fru_fru
Δραστήριο μέλος
παλι παραπονεμενος θα μεινει ο κουκλος μου ..

παιρνουμε τα κουβαδακια μας και παμε σε αλλη παραλια

julia
Διακεκριμένο μέλος
παιρνουμε τα κουβαδακια μας και παμε σε αλλη παραλια![]()
Τέτοια "ψαράκια" μόνο να μην έχει !!!!!!!!!!!!!!!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εγω θα λεγα να κανει κι αλλο παρατραγουδο οπου θα της φορτωνουμε εκεινης τα παραχθεντα γτικα και θα τη βαζουμε να βρισκει σπιτι.. εκει να δειτε χαζι.. η Πανια
Επιτέλους μια σοβαρή κοπέλα εδώ μέσα!!!!!!!!!

Σωστη!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum