Έχω 3 γάτες

vickyvas

Νεοφερμένο μέλος

Ο vickyvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
εχω τρεις γατες και μενω στο ισογειο μιας πολυκατοικιας με 3 διαμερισματα συνολικα. μπροστα απο το σπιτι μου υπαρχει κοινοχρηστη αυλη που οι υπολοιποι δεν ερχονται γιατι μενουν πρωτο και δευτερο οροφο . οι αλλοι ιδιοκτητες ειναι πολυ παραξενοι και μου δημιουργουν προβλημα με το οτιδηποτε. εχουν προβλημα με τις γατες (και με το γεγονος οτι ειναι 3 και με το οτι βγαινουν στην αυλη παρ ολο που εγω τα εχω ολα πεντακαθαρα). επειδη τις αγαπω πολυ και τις εχω μαζεψει απο το δρομο τι να κανω; δε θελω να αναγκαστω να διαλεξω ποια να διωξω. και δεν εχω και που να τη δωσω.να τη βγαλω στο δρομο το αποκλειω προτιμω να ειμαι παρανομη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν τις θέλεις και τις 3 ζωντανές, θα πρέπει να τις περιορίσεις ΜΕΣΑ.

Εξω αργά ή γρήγορα θα τις κλαίς...:(

Έτσι είναι οι γάτες ενοχλούν... και αν τις θέλουμε ζωντανές πρέπει εμείς να κάνουμε κάτι.

Μια άλλη λύση, είναι να στειρωθούν, να εμβολιαστούν και να αποπαρασιτωθούν, και να αναρτηθεί ανακοίνωση ότι οι γάτες ΔΕΝ πρόκειτε να αναπαραχθούν, είναι εμβολιασμένες και τσεκαρισμένες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα συμφωνήσω με τη Τζούλια, με 3 γάτες δεν μπορείς να διεκδικήσεις το δίκιο σου. Βάλτες μόνιμα μέσα στο σπίτι, να τηρείς καθαριότητα ώστε να μην χτυπήσει ένα ωραίο πρωί το Υγειονομικό την πόρτα σου και προσπάθησε να συζητήσεις ήρεμα με τους γείτονες.

Δεν είναι παράνομο να έχει κανείς τρεις γάτες, ούτε το να τις αφήνει να βγαίνουν κια στην αυλή.

Δυστυχώς όμως, δεν είναι παράνομο και το να είσαι μαλάκας σ' αυτή τη χώρα, οπότε για να μην στις δηλητηριάσουν, καλύτερα να τις βάλεις μέσα, όπως σου είπαν και οι προλαλήσαντες, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Συγνωμη,αλλα στις πολυκατοικιες ΕΙΝΑΙ παρανομο να εχεις τα ζωακια σου σε κοινοχρηστο χωρο,οπως επισης ειναι παρατυπο να εχεις και τρεις γατες.Συμφωνα με τους νομους και τις εγκυκλιους παντα.Οποτε αν θελουν,με λογικη βαση ή μη,μπορουν να της κανουν κανονικοτατα καταγγελια.Απο τη στιγμη που δεν θελουν εκει τις γατουλες,ακομα κι αν δεν δημιουργουν προβλημα,θα πρεπει να τις παρεις.Η γνωμη μου ειναι να τις βαλεις καπου μεσα,ή σε δικο σου χωρο,για να γλιτωσεις τα χειροτερα...

Αν τις θέλεις και τις 3 ζωντανές, θα πρέπει να τις περιορίσεις ΜΕΣΑ.

Εξω αργά ή γρήγορα θα τις κλαίς...:(

Έτσι είναι οι γάτες ενοχλούν... και αν τις θέλουμε ζωντανές πρέπει εμείς να κάνουμε κάτι.

Μια άλλη λύση, είναι να στειρωθούν, να εμβολιαστούν και να αποπαρασιτωθούν, και να αναρτηθεί ανακοίνωση ότι οι γάτες ΔΕΝ πρόκειτε να αναπαραχθούν, είναι εμβολιασμένες και τσεκαρισμένες.
παιδια οι γατες ειναι στειρωμενες εμβολιασμενες με γιατρους και τα παντα. ο νομος λεει απαγορευεται η διατηρηση των ζωων σε κοινοχρηστους χωρους και η παρουσια σε καταστηματα. αυτο σημαινει οτι δεν απαγορευεται η παρουσια σε κοινοχρηστους χωρους. εκτος αυτου η αυλη συνορευει με αλλες αυλες και υπαρχουν και αδεσποτες που περνανε. το προβλημα ειναι οτι οι γειτονες εχουν προβλημα μ εμενα. η συζητηση κ η επικοινωνια δε παιζει το εχω προσπαθησει. φαντασου οτι τους ενοχλουν και τα λουλουδια που εχω βαλει. ακομα κι αν ερθει το υγειονομικο πως θα ξερει ποια ειναι δικια μου κ ποια οχι και τι θα κανει θα απαγορευσει να περνανε κ τα αδεσποτα.
βεβαια σκεφτηκα και κατι αλλο πως απαιτω απο τους αλλους να σεβονται τους νομους για τα ζωα οταν κ εγω δεν τους σεβομαι εχοντας 3 γατες. παντως οτι κ να γινει δεν θα αφησω στο δρομο καμια. ουφ τι δυσκολο πραγμα να ζεις στη πολη σε πολυκατοικια παντα υπαρχει ενας σπαστικος. αν οι ανθρωποι ηταν ευτυχισμενοι στη προσωπικη τους ζωη δεν θα ασχολιοντουσαν με τους αλλους. και οι δικοι μου γειτονες, α δεν εχω παραπονο, πρεπει να ειναι πολυ δυστυχισμενοι

Μακάρι να δουλεύανε οι νόμοι....

Αλλά, έχουν δικαίωμα να τους ενοχλούν οι γάτες, και αν δεν κάνεις κάτι θα τις χάσεις. Θα στις φολιάσουν!.

Όλοι μας είμαστε παράνομοι.. στο σπίτι ΜΟΥ, θα έχω όσες γάτες θέλω... αλλά μεσα. Αν το νοικιάζω μέχρι 2.

Είναι κοινόχρηστος ο χώρος όχι αυλή σου.. εκεί είναι το θέμα... Στην θέση σου, θα τα έπαιρνα μέσα.
Γιατί μόνο απο τα νεύρα του κάποιος θα στα φολιάσει.. και μετά θα έχεις και τύψεις.:(

Ναι κι εγώ αυτό νόμιζα, ότι να τις έχεις συνέχεια στην αυλή είναι παράνομο (όπως και στο μπαλκόνι τα σκυλιά). Δεν ήξερα ότι οι 3 γάτες ήταν too much από νομικής άποψης... Παράλογο μου φαίνεται, αλλά τέλος πάντων, νόμοι είναι αυτοί, πάσο :Ρ

Δεν μου φαίνεται λογικό πάντως να σου κάνει ο άλλος τσετσέ για το αν θα βγουν οι γάτες στην αυλή... Καταλαβαίνω να μην τις θέλει κάποιος, κρατά τις αποστάσεις του κ κανένα πρόβλημα. Τώρα για το 1 λεπτό που θα κάνεις για να μπεις κ να βγείς από την πολυκατοικία, τους ενοχλεί που θα τους κοιτάζουν 3 γατούλες;;; Άλλα προβλήματα δεν έχουν να ασχοληθούν;

Για μένα έχεις δίκιο, αυτοί είναι μαλάκες, νόμος-ξενόμος, υπάρχουν και όρια... Αλλά τί να μου πείς, εδώ τους ενοχλεί η παρουσία των ζώων... Πάρτες μέσα, όπως σου είπαν τα κορίτσια, αλλά κάποια στιγμή ελπίζω οι άνθρωποι που μισούν (γιατί περί μίσους πρόκειται) τα ζώα, να καταλάβουν πόσο μεγάλο λάθος κάνουν...

φαντασου οτι η αυλη δεν ειναι στην εισοδο αλλα απο την πισω μερια της πολυκατοικιας. στην ουσια δεν τις βλεπουν ποτε ουτε για ενα λεπτο. αλλα της στραβης ψ...ς οι τριχες της φταινε. ειναι δυσκολο να τις περιορισω μεσα καθονται στο παραθυρο και νιαουριζουν οταν βγαινουν εξω χαιρονται πανε τη βολτα τους δεν ειναι μονο μεσα σ ενα διαμερισμα. οταν εψαχνα να αγορασω σπιτι ηθελα να εχει αυλη για τις γατες. δεν σκεφτηκα μονο εμενα αλλα κ αυτες οσο παραλογο κ αν ακουγεται. νοιωθω μεσα μου οτι δε κανω κατι κακο. αν δεν τις ειχα μαζεψει απο το δρομο νομιζω οτι δε θα ζουσαν πια. μου εχουν δωσει τοση αγαπη που ειμαι υποχρεωμενη να τις προστατεψω και θα το κανω.
ρε παιδια οι ελληνες ποσο πισω ειμαστε στο θεμα των ζωων. γιατι σ αλλα κρατη (οχι τριτοκοσμικα) δεν εχει αδεσποτα κ εδω ειναι τοσα πολλα. κ αν δει καποιος να ταιζεις ενα αδεσποτο σε λεει γραφικο στη καλυτερη. δηλαδη να ειναι κ αδεσποτα κ πεινασμενα. ενταξει δε μπορω να τα παρω ολα τα αδεσποτα αλλα εκανα μια καλη αρχη με τα τρια. τρια εγω δυο ο αλλος ενα ο παραλλος κατι θα γινοταν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back