vickyvas
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εξω αργά ή γρήγορα θα τις κλαίς...

Έτσι είναι οι γάτες ενοχλούν... και αν τις θέλουμε ζωντανές πρέπει εμείς να κάνουμε κάτι.
Μια άλλη λύση, είναι να στειρωθούν, να εμβολιαστούν και να αποπαρασιτωθούν, και να αναρτηθεί ανακοίνωση ότι οι γάτες ΔΕΝ πρόκειτε να αναπαραχθούν, είναι εμβολιασμένες και τσεκαρισμένες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχώς όμως, δεν είναι παράνομο και το να είσαι μαλάκας σ' αυτή τη χώρα, οπότε για να μην στις δηλητηριάσουν, καλύτερα να τις βάλεις μέσα, όπως σου είπαν και οι προλαλήσαντες, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
moukelis
Επιφανές μέλος
vickyvas
Νεοφερμένο μέλος
παιδια οι γατες ειναι στειρωμενες εμβολιασμενες με γιατρους και τα παντα. ο νομος λεει απαγορευεται η διατηρηση των ζωων σε κοινοχρηστους χωρους και η παρουσια σε καταστηματα. αυτο σημαινει οτι δεν απαγορευεται η παρουσια σε κοινοχρηστους χωρους. εκτος αυτου η αυλη συνορευει με αλλες αυλες και υπαρχουν και αδεσποτες που περνανε. το προβλημα ειναι οτι οι γειτονες εχουν προβλημα μ εμενα. η συζητηση κ η επικοινωνια δε παιζει το εχω προσπαθησει. φαντασου οτι τους ενοχλουν και τα λουλουδια που εχω βαλει. ακομα κι αν ερθει το υγειονομικο πως θα ξερει ποια ειναι δικια μου κ ποια οχι και τι θα κανει θα απαγορευσει να περνανε κ τα αδεσποτα.Αν τις θέλεις και τις 3 ζωντανές, θα πρέπει να τις περιορίσεις ΜΕΣΑ.
Εξω αργά ή γρήγορα θα τις κλαίς...
Έτσι είναι οι γάτες ενοχλούν... και αν τις θέλουμε ζωντανές πρέπει εμείς να κάνουμε κάτι.
Μια άλλη λύση, είναι να στειρωθούν, να εμβολιαστούν και να αποπαρασιτωθούν, και να αναρτηθεί ανακοίνωση ότι οι γάτες ΔΕΝ πρόκειτε να αναπαραχθούν, είναι εμβολιασμένες και τσεκαρισμένες.
βεβαια σκεφτηκα και κατι αλλο πως απαιτω απο τους αλλους να σεβονται τους νομους για τα ζωα οταν κ εγω δεν τους σεβομαι εχοντας 3 γατες. παντως οτι κ να γινει δεν θα αφησω στο δρομο καμια. ουφ τι δυσκολο πραγμα να ζεις στη πολη σε πολυκατοικια παντα υπαρχει ενας σπαστικος. αν οι ανθρωποι ηταν ευτυχισμενοι στη προσωπικη τους ζωη δεν θα ασχολιοντουσαν με τους αλλους. και οι δικοι μου γειτονες, α δεν εχω παραπονο, πρεπει να ειναι πολυ δυστυχισμενοι
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αλλά, έχουν δικαίωμα να τους ενοχλούν οι γάτες, και αν δεν κάνεις κάτι θα τις χάσεις. Θα στις φολιάσουν!.
Όλοι μας είμαστε παράνομοι.. στο σπίτι ΜΟΥ, θα έχω όσες γάτες θέλω... αλλά μεσα. Αν το νοικιάζω μέχρι 2.
Είναι κοινόχρηστος ο χώρος όχι αυλή σου.. εκεί είναι το θέμα... Στην θέση σου, θα τα έπαιρνα μέσα.
Γιατί μόνο απο τα νεύρα του κάποιος θα στα φολιάσει.. και μετά θα έχεις και τύψεις.

ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν μου φαίνεται λογικό πάντως να σου κάνει ο άλλος τσετσέ για το αν θα βγουν οι γάτες στην αυλή... Καταλαβαίνω να μην τις θέλει κάποιος, κρατά τις αποστάσεις του κ κανένα πρόβλημα. Τώρα για το 1 λεπτό που θα κάνεις για να μπεις κ να βγείς από την πολυκατοικία, τους ενοχλεί που θα τους κοιτάζουν 3 γατούλες;;; Άλλα προβλήματα δεν έχουν να ασχοληθούν;
Για μένα έχεις δίκιο, αυτοί είναι μαλάκες, νόμος-ξενόμος, υπάρχουν και όρια... Αλλά τί να μου πείς, εδώ τους ενοχλεί η παρουσία των ζώων... Πάρτες μέσα, όπως σου είπαν τα κορίτσια, αλλά κάποια στιγμή ελπίζω οι άνθρωποι που μισούν (γιατί περί μίσους πρόκειται) τα ζώα, να καταλάβουν πόσο μεγάλο λάθος κάνουν...
vickyvas
Νεοφερμένο μέλος
ρε παιδια οι ελληνες ποσο πισω ειμαστε στο θεμα των ζωων. γιατι σ αλλα κρατη (οχι τριτοκοσμικα) δεν εχει αδεσποτα κ εδω ειναι τοσα πολλα. κ αν δει καποιος να ταιζεις ενα αδεσποτο σε λεει γραφικο στη καλυτερη. δηλαδη να ειναι κ αδεσποτα κ πεινασμενα. ενταξει δε μπορω να τα παρω ολα τα αδεσποτα αλλα εκανα μια καλη αρχη με τα τρια. τρια εγω δυο ο αλλος ενα ο παραλλος κατι θα γινοταν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool