χριστινα
Διάσημο μέλος
. Επίσημα πλέον το γατακι που βρήκα ετοιμοθάνατο στις 31/10 θα παραμείνει στο σπίτι με τα αλλα 2. Ομολογώ πως για να το καταφέρω επιστρατευσα όλη τη γυναικεία πονηριά μου
. Από την αποθήκη τον εφερα σπίτι και ειπα πως ειναι για πολύ λίγο. Οποτε με ρωτούσε ο Γιαννης πότε θα πάει στο χτήμα του εδειχνα όλο τα αδυνατα σημεια του σωματος του κι ελεγα πως ειναι αδύναμο
(Η αλήθεια ειναι πως κι εγώ δεν ηξερα τι θα τον κάνω και προσοανατολιζόμουν στο να μη το κρατήσω). Αλλά ο ατιμουλης ειναι πού καλός και καλοβολος και εχει εναν καταπληκτικό χαρακτήρα!!! Πολύ καλό γατακι (και εχουν περάσει πολλά απο κοντα μου, δικαιούμαι να εχω αποψη
) Αν παει στο χτήμα οι υπολοιποι γάτοι θα τον φάνε λάχανο!!! Ενώ ο Πιου Μιου τον εχει ερωτευτεί. Ολο τον πλένει και παιζουν ασταμάτητα και κοιμούνται μονιμα αγκαλίτσα. Η Γατα αδιαφορεί για τον παρείσακτο. Μονο που το μικρο φαβάται ακόμη λιγο κάποιες φορες αλλα θα του περάσειΟπότε ευξηθήκαμε όπως φαίνεται και ειμαστε μια χαρούμενη οικογένεια...... Απλά ηθελα να το μοιραστούμε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα ο Πίου Μίου έχει αδερφούλη στα μέτρα του και την ηλικία του για να παίζει! Ανέβασε φωτο...!ΥΓ: Από την αρχη φαινόταν ότι θα τον κράταγες, μόνο εσύ δεν το ομολογούσες!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε καλώς τον, όνομα;

χριστινα
Διάσημο μέλος
. Ελπίζω σύντομα. Και το αστειο ειναι πως χθες βραδυ με ρωταγε ο Γιαννης τι θα γινει με το γατί κι ελεγε δεν θελει τριτο
. Αλλα τι καλος που ειναι..... Σημερα μου ειπε να φερω το γιατρο γιατι ανεμβολιαστο γατακι σπίτι δεν κραταει
. Τον βρηκα και στα γενεθλεια μου.... σημαδιακο ειναι....
Δωρο γαμου λεει. Οπότε όλα καλα! Ακουω προτασεις για ονοματα. Δεν ειμαι καλή σε αυτα. Καφέ με ασπρο είναιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Kι εγώ το περίμενα!
Nα σου ζήσει!!!! Kαι τυχερούλα κι εσύ (οπως κι εγώ) που ο άντρας σου σε αγαπάει πολύ
Γιατί τελικά αν δεν έλεγε κι αυτός το οκ... Oσο για όνομα αρκεί να γράψεις στο intrernet, cat names. Δεν θα ξέρεις τι να διαλλέξεις
Eγώ σου βάζω εδώ μια διευθυνση ενδεικτικά με χιλιάδες ονοματάκια https://www.petrix.com/catnames Kαλό ψάξιμο

χριστινα
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Λουντο
Φοξ
Χοξ
Οτο
Γκιζμο
Ντομπυ
Μποζο
Ιγκορ
Κοππερ
Μοχο
Μισα
Ταου
Γκαρυ
Τσαρλυ
Οσκαρ
ladycat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
. Ωραίο. Μου αρέσει. Ευχαριστώ
χριστινα
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
(έτσι κι αλλιώς τα συριστικά ακουν περισσότερο τα γατιά
Μια που είναι και καφε άσπρος
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool