Ήμασταν 2, γίναμε 3.....

χριστινα

Διάσημο μέλος

Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
Να σας ενημερώσω λοιπόν λιγάκι γρήγορα πως αυξηθήκαμε :) . Επίσημα πλέον το γατακι που βρήκα ετοιμοθάνατο στις 31/10 θα παραμείνει στο σπίτι με τα αλλα 2. Ομολογώ πως για να το καταφέρω επιστρατευσα όλη τη γυναικεία πονηριά μου :D . Από την αποθήκη τον εφερα σπίτι και ειπα πως ειναι για πολύ λίγο. Οποτε με ρωτούσε ο Γιαννης πότε θα πάει στο χτήμα του εδειχνα όλο τα αδυνατα σημεια του σωματος του κι ελεγα πως ειναι αδύναμο:D :lol: (Η αλήθεια ειναι πως κι εγώ δεν ηξερα τι θα τον κάνω και προσοανατολιζόμουν στο να μη το κρατήσω). Αλλά ο ατιμουλης ειναι πού καλός και καλοβολος και εχει εναν καταπληκτικό χαρακτήρα!!! Πολύ καλό γατακι (και εχουν περάσει πολλά απο κοντα μου, δικαιούμαι να εχω αποψη :happy: ) Αν παει στο χτήμα οι υπολοιποι γάτοι θα τον φάνε λάχανο!!! Ενώ ο Πιου Μιου τον εχει ερωτευτεί. Ολο τον πλένει και παιζουν ασταμάτητα και κοιμούνται μονιμα αγκαλίτσα. Η Γατα αδιαφορεί για τον παρείσακτο. Μονο που το μικρο φαβάται ακόμη λιγο κάποιες φορες αλλα θα του περάσει
Οπότε ευξηθήκαμε όπως φαίνεται και ειμαστε μια χαρούμενη οικογένεια...... Απλά ηθελα να το μοιραστούμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο βρε Χριστίνα!! :up: Τώρα ο Πίου Μίου έχει αδερφούλη στα μέτρα του και την ηλικία του για να παίζει! Ανέβασε φωτο...!

ΥΓ: Από την αρχη φαινόταν ότι θα τον κράταγες, μόνο εσύ δεν το ομολογούσες!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπραβο Χριστινα. Επρεπε να πεις στον μελλον συζυγο σου, οτι για δωρο του γαμου θες το γατακι!;)

Φαντάζομαι ότι είναι μέσα στους 400 που κάλεσες στο γάμο!!!:rolleyes: :lol:
Άντε καλώς τον, όνομα;:inlove:

Θελω να ανεβάσω και για τα 3 φωτο. Αλλα δεν εχω ψηφιακή καμερα :( . Ελπίζω σύντομα. Και το αστειο ειναι πως χθες βραδυ με ρωταγε ο Γιαννης τι θα γινει με το γατί κι ελεγε δεν θελει τριτο :mad: :( . Αλλα τι καλος που ειναι..... Σημερα μου ειπε να φερω το γιατρο γιατι ανεμβολιαστο γατακι σπίτι δεν κραταει :up: :up: . Τον βρηκα και στα γενεθλεια μου.... σημαδιακο ειναι.... :lol: Δωρο γαμου λεει. Οπότε όλα καλα! Ακουω προτασεις για ονοματα. Δεν ειμαι καλή σε αυτα. Καφέ με ασπρο είναι

αχ,μπραβο,κι εγω πιστευα οτι στο τελος θα τον κραταγατε:up: !!

Αλήθεια παιδια.... Καμια πρόταση για όνομα? Ειμαι αχρηστη σε αυτα!:hmm:

Φιλενάδα, μπράβο πρώτα πρώτα που τον έσωσες και που τον κράτησες:D Kι εγώ το περίμενα! :P Nα σου ζήσει!!!! Kαι τυχερούλα κι εσύ (οπως κι εγώ) που ο άντρας σου σε αγαπάει πολύ :inlove: Γιατί τελικά αν δεν έλεγε κι αυτός το οκ...
Oσο για όνομα αρκεί να γράψεις στο intrernet, cat names. Δεν θα ξέρεις τι να διαλλέξεις ;) Eγώ σου βάζω εδώ μια διευθυνση ενδεικτικά με χιλιάδες ονοματάκια https://www.petrix.com/catnames
Kαλό ψάξιμο :D

Ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω και θα σας ενημερώσω:) :)

Aν τον έβγαζες Lucky; Επειδή είναι τυχερούλης που τον κράτησες. Αν και μου θυμίζει λίγο όνομα σκύλου. Αλλά δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό.

μερικα που μου ερχονται τωρα..

Λουντο
Φοξ
Χοξ
Οτο
Γκιζμο
Ντομπυ
Μποζο
Ιγκορ
Κοππερ
Μοχο
Μισα
Ταου
Γκαρυ
Τσαρλυ
Οσκαρ

miky chaky donalnt xosse κλπ απο ελληνικα Ερμης Φοιβος

Εγώ πάντως συμφωνώ με την Anabou Lucky ή επί το ελληνικότερον Τυχερούλης. Του ταιριάζει...:P

τι θα λεγες για ημεναιος??? ειναι το αλλο ονομα των δεσμων του γαμου και μιας και ειναι δωρο γαμου...αν και εγω προτιμω τα πιο χαριτωμενα ονοματακια αυτον που φιλοξενω σκεφτωμαι αναμεσα απο μασκουλινο γιατι μοιαζει να φοραει μασκα, ζορρο η δον απο το δον χουαν εχει και μια βουλιτσα στο πηγουνακι και φαινεται να φοραει μασκα και να εχει και γενακι

Δεν ειναι καθολου κακη ιδέα! Γιατί κι αυτος ειναι τυχερός που σωθηκε κι εγώ που απεκτησα καινουριο και τοσο καλό γατούλη και που ο Γιαννης τον αποδέχτηκε στο σπίτι. Ολοι Lucky ειμαστε. Κι ο Πιου Μιου μου που βρήκε παρέα! :) . Ωραίο. Μου αρέσει. Ευχαριστώ:up:

Αντε, να παρω και καμια καμερα να σας δειξω τα μικρά μου!!!

Αναμένουμε φωτό!

Ελπίζω κι εγώ άμεσα! :) :) :)

Γιατί δε ζητάς για δώρο γάμου από κάποιο γνωστό μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή? Και κάποιον θα βγάλεις από τη διαδικασία να ψάχνει τι δώρο θα σου πάρει και εσύ θα βολευτείς!:P

espresso αν δεν βρήκες όνομα
(έτσι κι αλλιώς τα συριστικά ακουν περισσότερο τα γατιά
Μια που είναι και καφε άσπρος:D ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back