julia
Διακεκριμένο μέλος
πηγα χτες.. ξημερώθηκα κλασσικά... γνωρισα και την Ζωη...
και φυσικά αν ολα πανε καλά δεν θα έχω πρόβλημα να ξαναπάω και σήμερα!!!!

Τώρα γι ατις αυπνίες... θα σε δώ μετά το Πάσχα.. που δεν θα κοιμάσε καθόλου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
...Αχχχχ!!!!!Άντε!!!!!ΕλένηΠ μου να σαι καλά...Τα είδες καθόλου από κοντά????
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα πάρεις τέτοια μωρα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Ωραία γλυκιά μου..περιμένω τηλ όποτε θες για τα περαιτέρω!!!!Πάω δουλειά τώρα...Αχχχχ!!!!!Άντε!!!!!
ΕλένηΠ μου να σαι καλά...Τα είδες καθόλου από κοντά????
Ναι τα ειδα αλλα ηταν ολα μαζι το ενα πανω στο αλλο και κοιμοντουσαν.Σε καποια φαση μονο, ηταν 2 που ηθελαν εξερευνησεις και ενα πορτοκαλι πηγε μπροστα απο τη σομπα,και το επιασα να μην καει.Μηπως ηταν το δικο σου.Κουκλακια

katerina10
Περιβόητο μέλος
Άντε θα πάω και θα τα δω και θα μου φύγει!!
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Νιαουρίνι, ένας μήνας έμεινε και θα ναι σπιτάκι μου μαζί μου..αλλά όποιος θέλει μπορεί να τα επισκέφτεται και σε εμένα
....Σλίθεριν σας ευχαριστούμε πολύ..ΔΕΝ κρατιέμαιιαιαιαιαιααι!!!
ΕλένηΠ ευχαριστώ σωσία του παιδιού μου ή του αδερφού του....
julia
Διακεκριμένο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος

τώρα αν αργήσω κανά 10λεπτο...έχε το υπόψη γιατί σήμερα μου είπαν να έρθω πιο αργά δουλειά!!! 5.45????Καλύτερα???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

(πλακίτσα
) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
αλλο ενα 15λεπτο σερφαρισμα στο σιτε.....
katerina10
Περιβόητο μέλος

Αυτή είναι η τρελή μαμά μοου ναι.!!!που κοιμάται από τις 9!!!Δεν είναι να φέρνεις κόσμο στο σπίτι!!!!Α΄λλά εγώ δεν πτοούμαι..Να έρθετε έχουμε και δωματιάκι άδειο συνήθως..σε περίπτωσει που κατσικωθείτε..!!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Άντε πάω να δουλέψω και λίγο εγώ!!!!

ΚΑιρός είναι

katerina10
Περιβόητο μέλος
Επανήλθα με φωτογραφιούλες !!!Λοιπόν αρχικα θέλω να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στις:
Τζούλια, που εκτός από υπέροχη συνοδεία, με βοηθάει στο να βγάζω φωτος τα μωράκια μου, μου διώχνει το άγχος γατομαμάς που με έχει πεθάνει τελευταία και που είναι τόσο υπέροχος άνθρωπος και με τα γατιά αλλά και γενικά!!:kiss:
ΕλένηΠ, που μου έκανε υπέροχη παρεούλα στο κέντρο γάτας και παίζαμε με τα μωράκια μου!!Που με βοήθησε να βρώ ποιο γατάκι είναι το δικό μου(καλά, έκανα 2238498423 ώρες να καταλάβω ποιος είναι ο αρσενικούλης μου)και γενικά που ήταν μαζί μου τόσες ώρες!!!:kiss:
Την Αλίκη του κέντρου γάτας, που ανέχθηκε μια τρελή που δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από το δωμάτιο της μανταρίνας.:kiss:
και την Μανταρίνα,που με άφηνε να παίζω με τα παιδάκια της και που έκανε τόσο όμορφα μωρουλάκια!!!!!

Αρχίζουμε..
Αφού λοιπόν άνοιξα την πορτούλα να μπω στο δωμάτιο που ήταν όλα παρατήρησα οτι δεν ήξερα ποιος από όλους ήταν ο αρσενικούλης μου.Ενημερώνω λοιπόν για να του στέλνετε σωστά τα φιλάκια από τη μαμά του όταν πηγαίνετε ότι είναι το πορτοκαλάκι με το άσπρο κοιλινάκι και το πιο λίγο τριχωματάκι!!Θα τον θαυμάσετε και στις φώτος..Νότα, μάλλον για υπναράς μαμάκιας θα μας βγει!!!!!Είμαι πολύ χαρούμενη!!!Καλέ σήμερα κλείσανε και έναν μήνα!!!!Τα μωράκια μου!!!!Λοιπόν σας τα παρουσιάζω (πολλές φωτογραφίες αλλά καμία φοβερή..δεν κάθονταν σας λέω με τίποτα!!!!!!!!!!)

εδώ η ελένηπ προσπαθεί μαζί μου να τον βγάλουμε μια φωτογρφία!!!Φαίνεται πάντως πάλι καλά!!!
και φυσικά σε ποια αγκαλιά θα καθόταν ???Στης Τζούλιας!!!

στην δική μου αγκαλιά ...προσπαθώντας!!δεν κάθονταν τα ατιμα

όχι πείτε μου!!Δεν είναι ΙΔΙΟΣ η Μανταρίνα????
Η γλυκουλίτσα μου επιτέλους πήρε πόζα αν και κλείνει το ένα ματάκι επειδή είμαστε κοινή θνητοί εμείς αλλά....οκ
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καλύτερη φωτογρφία για υπογραφή!!!!

Ο υπναράς..παιδιά είχε κάτσει απέναντι από μια σόμπα και κοιμόταν πόση ώρα!!!Ακόμα και όταν τα αδερφάκια του έπαιζαν με το ποδαράκι του που κρεμόταν δεν κατέναινε!!!!Ακόμα και όταν τα άλλα ξεζουμούσαν την Μανταρίνα για γαλατάκι!!Δεν ξεκολλούσε σας λέω!!!

Τελευταία φωτογραφία για την παρουσίαση μας σήμερα..και μοναδική στο είδος της..Η Ήλια μου έχει ροζ πίσω πατουσάκια!!!!!!!!!!

Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε όσο κι εγώ αν και θα σας κόψω τα φτερά τώρα..Είναι ΔΙΚΑ ΜΟΥΥ!!!!!!ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Μονοφαγού...![]()

είπα ότι όποιος θέλει να έρθει και να κατσικωθεί μετά που θα τα έχω σπιτάκι..μου λέει!!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool