Ήρθε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ώρα...

Καλημέρα Κατερίνα,
πηγα χτες.. ξημερώθηκα κλασσικά... γνωρισα και την Ζωη...
και φυσικά αν ολα πανε καλά δεν θα έχω πρόβλημα να ξαναπάω και σήμερα!!!! :)

Τώρα γι ατις αυπνίες... θα σε δώ μετά το Πάσχα.. που δεν θα κοιμάσε καθόλου!!! :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου ζησουν τα μανταρινακια Κατερινα!!! Ειναι τελεια!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία γλυκιά μου..περιμένω τηλ όποτε θες για τα περαιτέρω!!!!Πάω δουλειά τώρα:blink:...Αχχχχ!!!!!Άντε!!!!!
ΕλένηΠ μου να σαι καλά...Τα είδες καθόλου από κοντά????

χεχε!!εγώ τα είδα χτες και σε ζηλεύω αφάνταστα που :)θα πάρεις τέτοια μωρα...

Κατερίνα σου ευχόμαστε κ εμείς να σου ζήσουν τα μανταρινάκια αν κ τόσο μικρούλια που είναι περισσότερο με κουμ-κουατάκια μοιάζουν. Φαντάζομαι πως νιώθεις, δεν κρατιέσαι μέχρι να έρθουν σπίτι.

Ωραία γλυκιά μου..περιμένω τηλ όποτε θες για τα περαιτέρω!!!!Πάω δουλειά τώρα:blink:...Αχχχχ!!!!!Άντε!!!!!
ΕλένηΠ μου να σαι καλά...Τα είδες καθόλου από κοντά????

Ναι τα ειδα αλλα ηταν ολα μαζι το ενα πανω στο αλλο και κοιμοντουσαν.Σε καποια φαση μονο, ηταν 2 που ηθελαν εξερευνησεις και ενα πορτοκαλι πηγε μπροστα απο τη σομπα,και το επιασα να μην καει.Μηπως ηταν το δικο σου.Κουκλακια:)

Νιαουρίνι....ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!:redface:Άντε θα πάω και θα τα δω και θα μου φύγει!!:lol:

εσύ είσαι πιο τυχερή όμως γιατί σε λίγο καιρό θα τα έχεις συνέχεια!!:D:D:D:D

ΠΑιδιά δενα σας προλαβαίνω...Είμαι δουλεια και θα πρεπε να εργαζομαι αλλά...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!όλο τα σκεφτομαι τα μαναράκια μου!!!!Εν τω μεταξύ έρχονατι κάθε λίγο τα αφεντικά....:redface:Νιαουρίνι, ένας μήνας έμεινε και θα ναι σπιτάκι μου μαζί μου..αλλά όποιος θέλει μπορεί να τα επισκέφτεται και σε εμένα;)....Σλίθεριν σας ευχαριστούμε πολύ..ΔΕΝ κρατιέμαιιαιαιαιαιααι!!!:PΕλένηΠ ευχαριστώ σωσία του παιδιού μου ή του αδερφού του....:lol:

Κατερινα για να μην περνω... 5,30 στην ειρηνη.. οπως την αλλη φορα... :)

Οκ!!!!!!:up::up:τώρα αν αργήσω κανά 10λεπτο...έχε το υπόψη γιατί σήμερα μου είπαν να έρθω πιο αργά δουλειά!!! 5.45????Καλύτερα???

ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση κατ!!τώρα αν σου κατσικωθούμε σπίτι...:P:P
(πλακίτσα:P)

οκ.. :cool:
αλλο ενα 15λεπτο σερφαρισμα στο σιτε.....

Έχει τον τρόπο της η μαμά..και θα πει ένα.."αχ βρε κορίτσια λίγο πιο σιγά" και θα πιασετε το υπονοούμενο!!!Χαχαχαχαχα:lol::lol:Αυτή είναι η τρελή μαμά μοου ναι.!!!που κοιμάται από τις 9!!!Δεν είναι να φέρνεις κόσμο στο σπίτι!!!!Α΄λλά εγώ δεν πτοούμαι..Να έρθετε έχουμε και δωματιάκι άδειο συνήθως..σε περίπτωσει που κατσικωθείτε..!!!!:lol::lol:

:kiss: στην Τζούλια!!ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!

Άντε πάω να δουλέψω και λίγο εγώ!!!!:lol::lol:ΚΑιρός είναι:lol::lol::lol::lol:

Γειααααααααααα!!!

Επανήλθα με φωτογραφιούλες !!!Λοιπόν αρχικα θέλω να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στις:

Τζούλια, που εκτός από υπέροχη συνοδεία, με βοηθάει στο να βγάζω φωτος τα μωράκια μου, μου διώχνει το άγχος γατομαμάς που με έχει πεθάνει τελευταία και που είναι τόσο υπέροχος άνθρωπος και με τα γατιά αλλά και γενικά!!:kiss:

ΕλένηΠ, που μου έκανε υπέροχη παρεούλα στο κέντρο γάτας και παίζαμε με τα μωράκια μου!!Που με βοήθησε να βρώ ποιο γατάκι είναι το δικό μου(καλά, έκανα 2238498423 ώρες να καταλάβω ποιος είναι ο αρσενικούλης μου)και γενικά που ήταν μαζί μου τόσες ώρες!!!:kiss:

Την Αλίκη του κέντρου γάτας, που ανέχθηκε μια τρελή που δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από το δωμάτιο της μανταρίνας.:kiss:

και την Μανταρίνα,που με άφηνε να παίζω με τα παιδάκια της και που έκανε τόσο όμορφα μωρουλάκια!!!!!:P

Αρχίζουμε..
Αφού λοιπόν άνοιξα την πορτούλα να μπω στο δωμάτιο που ήταν όλα παρατήρησα οτι δεν ήξερα ποιος από όλους ήταν ο αρσενικούλης μου.Ενημερώνω λοιπόν για να του στέλνετε σωστά τα φιλάκια από τη μαμά του όταν πηγαίνετε ότι είναι το πορτοκαλάκι με το άσπρο κοιλινάκι και το πιο λίγο τριχωματάκι!!Θα τον θαυμάσετε και στις φώτος..Νότα, μάλλον για υπναράς μαμάκιας θα μας βγει!!!!!Είμαι πολύ χαρούμενη!!!Καλέ σήμερα κλείσανε και έναν μήνα!!!!Τα μωράκια μου!!!!Λοιπόν σας τα παρουσιάζω (πολλές φωτογραφίες αλλά καμία φοβερή..δεν κάθονταν σας λέω με τίποτα!!!!!!!!!!):lol:

εδώ η ελένηπ προσπαθεί μαζί μου να τον βγάλουμε μια φωτογρφία!!!Φαίνεται πάντως πάλι καλά!!!

και φυσικά σε ποια αγκαλιά θα καθόταν ???Στης Τζούλιας!!!:P

στην δική μου αγκαλιά ...προσπαθώντας!!δεν κάθονταν τα ατιμα:mad::lol:

όχι πείτε μου!!Δεν είναι ΙΔΙΟΣ η Μανταρίνα????

Η γλυκουλίτσα μου επιτέλους πήρε πόζα αν και κλείνει το ένα ματάκι επειδή είμαστε κοινή θνητοί εμείς αλλά....οκ

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καλύτερη φωτογρφία για υπογραφή!!!!:up:

Ο υπναράς..παιδιά είχε κάτσει απέναντι από μια σόμπα και κοιμόταν πόση ώρα!!!Ακόμα και όταν τα αδερφάκια του έπαιζαν με το ποδαράκι του που κρεμόταν δεν κατέναινε!!!!Ακόμα και όταν τα άλλα ξεζουμούσαν την Μανταρίνα για γαλατάκι!!Δεν ξεκολλούσε σας λέω!!!:confused:

Τελευταία φωτογραφία για την παρουσίαση μας σήμερα..και μοναδική στο είδος της..Η Ήλια μου έχει ροζ πίσω πατουσάκια!!!!!!!!!!:D

Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε όσο κι εγώ αν και θα σας κόψω τα φτερά τώρα..Είναι ΔΙΚΑ ΜΟΥΥ!!!!!!ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!:D

Μονοφαγού...:P:P:P

Μονοφαγού...:P:P:P

:lol::lol::lol: είπα ότι όποιος θέλει να έρθει και να κατσικωθεί μετά που θα τα έχω σπιτάκι..μου λέει!!!!!;)

Δε θα σου δώσω ούτε μια μπουκίτσα από τον Σείριο,θα δεις...:P

Αααααααααα!!!!Ξέχασα να πω!!!Σήμερα κλείνουμε ακριβώς ένα μήνα!!!Σε 30 λεπτά θα είμαστε παραπάνω..ίσα ίσα που το πρόλαβα ε???;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back