Ίδρυση Γατοομάδας Θεσσαλονίκης

Καλε εσυ εισα κα εθελοντρια θα ακνεις κα εντολη? Μας κακομαθαινεις.... παντως σε υπερ ευχαριστουμε!!!

........

Ναι, καλή μου, θα το κάνω στη μνήμη της Τοσοδούλας και της ανώνυμης Γεναίας. Δεν είναι τίποτα αυτό μπροστά στο μάθημα ζωής που πήρα από τις δύο αυτές γατούλες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

To Σαββαοκυριακο της Συμφορας ειναι αυτο!

Πρωτα ηταν το περιστατικο στη σταυροθπολη με τον τραυματισμενο γατουλη αμεσως μετα την γατοσυναντηση μας που τελειωσε στις 4 τα χαραματα με το θαψιμο του.

Μετα το σαββαο το πρωι ηταν η οργανωση πιασιματος του αλλου γατουλη στη σταυρουπολη αφου βρεθηκε χορηγος η gelly και βοηθησε η βασω.

Χτες παλι τα δυο γατακια μωρα που αργοπεθαιναν στην Αγ δημητριου και τα περιμεναμε να δουμε αν θα ιναι ζωντανα μεχρι τις 1230 με τη στελλα απο το Αργος τελικα πεθαναν απο αδιαφορια των κατοικων

βρεθηκε μωρο στο λιτοχωρο και θελουν να μας αναγκασουν να το παρουμε , δηλαδη εθελοντρια εκει θελουν να αναγκασουν...προσπαθουμε μηπως μπορεσουν αν εξυπηρετησουν τα τοοπικα σωματεια

Πριν λιγο μου ειπαν για 6 μωρακια που βρηκε ζευγαρι με μωρο και ψαχνουμε λυση θα βαλω κι αγγελια μηπως κανες μπορει να βοηθησει με μαμα γατα

Πριν λιγο βρηκαν μωρο παρατημενο με κλειστα ματια σε μποξ εξω και κανονισαμε με βασω να το παρω να βαλω θερμοφορα και να το δοκιμασουμε στη μαμα γατα του κααφυγιου εφοσον συμφωνει η Ιζαμπελλα. ... ελπιζω να μη προκυψουν κι αλλα γιατι εχουμε τρελλαθει πια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικα το μβρακι( η μωρουλα Βροχουλα) θα μεινει να μεγαλωθει απο τη Γαοτομαδα και υπαρχει το αλλο απο τα χτεσινα που τελικα το βρηκε η κυρια και το ταιζει η ιδια για λιγο. Το να το δωσουμε σο καταφυγιο δεν ειναι ευκολο γιατι η μαμα γατα ειναι αγρια και ισως το δεχτει γι αρχη αλλα μετα δεν το ταισει και πεθανει.

Ψαχνουμε μαμαδες γατες παντως οποιος εχει ας μου πει παρακαλω, ειδικα για κεινο, η μωρουλα βροχουλα ειναι μπαμπατσικια θα επιζησει πιστευω

Ψαχνουμε μαμαδες γατες παντως οποιος εχει ας μου πει παρακαλω, ειδικα για κεινο, η μωρουλα βροχουλα ειναι μπαμπατσικια θα επιζησει πιστευω

Στον κατάλογο που έκανες πιο πάνω ξέχασες να βάλεις τους θανάτους της Τοσοδούλας και της γεναίας που κι αυτές εθελοντές της Γατο-ομάδας τις φρόντισαν.

Μην παρεξηγεις ειναι γιατι το μυαλο μου το χω στα ζωντανα

Μην παρεξηγεις ειναι γιατι το μυαλο μου το χω στα ζωντανα

Δεν παρεξηγώ καθόλου, μόνο που κι αυτά είναι στο ενεργητικό της Γατο-ομάδας.
Στο τέλος του μήνα, έπειτα από 10 μήνες θα λάβω επιτέλους τη συν. μου και τότε, μέσα από τη μηνιαία εισφορά θα ζωντανέψει η μνήμη της Τοσοδούλας και της Γενναίας. Μπορεί να μη μπορώ να τις φέρω πίσω αλλά μέσα από τη μνήμη τους θα σωθούν άλλες ζωντανές γατούλες.

:):):):):)

Άσχετο μεν αλλά αυτό μου έμεινε εμένα..

...πήραν τηλέφωνο την γατοομάδα να ζητήσουν βοήθεια, ανακοινώθηκε στο forum, βρέθηκε η gelly που προσφέρθηκε να βοηθήσει,την γάτα έπιασε μια Βασω και τώρα τη φροντίζει η gelly.

Εγώ γιατί είμαι "μια Βάσω" με αόριστο άρθρο δηλαδή??:P:P:lol::lol:

Στο προκείμενο, σαν πολύ νέα εθελόντρια, συμφωνώ με την Ασημίνα ότι το όμορφο στη συγκεκριμένη υπόθεση ήταν ότι συνεργάστηκαν κάποιοι άνθρωποι -με πιο σημαντική την προσφορά της gelly- και θα γίνει καλά ένα ακόμη γατάκι.
Μακάρι αυτό να γίνεται πάντα και να υπάρχει συνεργασία και αλληλοβοήθεια.

Αγαπητη Vaso. Θα ηθελα να σου μεταφερω κατι απο την προσωπικη μου εμπειρια και τα βιωματα μου με τα αδεσποτα:
Μπορει για καποιους απο τους φιλοζωους να εισαι μια Vaso, αλλα για το ζωακι που συμβαλεις με τον οποιοδηποτε τροπο για να σωθει θα εισαι Η VASO. κρατα αυτο στο μυαλο σου και ασε αυτο να σε οδηγετ στην προσφορα σου για τα αδεσποτακια. Πιστεψε με θα δικαιωθεις και θα γλιτωσεις πολλες πικρες και απογοητευσεις.

Τελος παντων αρκετα με τα χαζα, για να παμε σε κατι πιο ευχαριστο:

Την κυριακη στη ΓατοΟμάδα εχουμε Σεμινάριο για Εθελοντές που θελουν να μαθουν να Πιάνουν Γατες με Παγιδα true cach γιατι εχουμε μια λιστα με τουλάχιστον 50 γατες για στειρωση μεσα σε αυτον το μηνα και πρεπει να στειρωθουν ολες μια και οι ανθρωποι πληρωνουν τα εξοδα στειρωσης τους.

Μια κυρια που μας παρακολουθει εδω κι ενα χρόνο και εκτιμα μας χαρισε την τεταρτη παγιδα:D ετσι θα εχουμε μια σε καθε περιοχη της πολης ( δυτικα νεαπολη, κεντρο, μια μποτσαρη και μια καλαμαρια τερμα) που θα χρησιμευει και σε μας αλλα και θα μπορουν να την δανειζονται εμπιστοι ιδιωτες με μια υπευθυνη δήλωση.

Εξισου θα κανουμε μάθημα αποτελεσματικού ελεγχου μελλοντικών γατογονιών

Οποιος ιδιώτης θελει να μαθει κι αυτος να πιανει γατες με παγιδα ας επικοινωνησει με το 6979780445 (2-4/22-2300)

Δεν το πιστευω! και η μαμα της κυριας αυτης θελει να συνεισφερει καθε μηνα! τωρα μαζι με την ανιμα θα εχουμε 90 ευρω το μηνα ( μειον τις στειρωσεις στις αντιστοιχες γατουλες) ! Δε το πιστευω! Τελεια νεα ειλικρινα εχουμε συγκινηθει ολοι, επιτελους θα αποκτησουμε ενα κατι σταθερο για να μπορυμε να αναλαβουμε και κανενα απορο η να βοηθησουμε σε εγχειρηση. Ειναι η μερα σημερα,και υιοθετηθηκε η μουσταρδουλα, και ο λου βρηκε σπιτι φιλοξενειας και η τιγκερμπελινα θα υιοθετηθει και θα αδειασει μια θεση και θα παρουμε τη μιλλυ. Γιουπι!
Βρηκαμε και καταπληκτικη γραμματεα οργανωτικοτατη.

....quote]
Πολλύ ενθαρρυντικά νέα!
γράψε μου στο η-μέιλ μου λεπτομέρειες για τη δημοσιοποίηση του σεμιναρίου στις 9 Οκτώβρη!

Τα γατουλάκια μας ξέφυγαν απο τα σπίτια φιλοξενείας! Βοήθεια!

Μαζευτηκαν ολα εδώ:D

Γατουλάκια της ΓατοΟμάδας και Γατογονιοί

ευχαριστώ πολύ την γατοομάδα θεσσαλονίκης για την υπέροχη μουσταρδούλα... είναι τοσο καλή και πολύ διαβαστερή γιατί όλο στο γραφείο θέλει να κάθεται.. χεχε.. ευχαριστώ για άλλη μια φορά :)

Πολύ χαιρομαι λογικα σημερα θα βρει σπιτι και ο γκρίζος οπτασιος και τα μικρα κουνακια βρήκαν ηδη εξισου ο μηλαρακος πηγε σε σουπερ σπιτακι.

Απιστευτο μεθαυριο υιοθετειται ο Τζεντλεμαν - Τουλιμαν το χρυσο μας 6-7 χρονω μετα απο μηνες σε κοπελα μονη πολύ ανελπιστο

τελειααα!!!:up::up::up:

Ναι αυριο τον παμε σπιτακι του θα χαρει πολύ ο γαλλος κυριος που ηταν γατια του μπαμπα του. Τελικα οτι μπορει να φιλοξενηθει αρκετα, δινεται εστω κα μεγαλο πολύ ελπιδοφόρο αυτο. Ειναι πολύ καλη κοπέλα κα αξιέπαινη που παιρνει μεγαλύτερο γατακι, ειναι πολύ χαδιαρης, θα καλοπεράσει θα σας βαλω καμμια φωτο.

Ο τζεντλεμαν πριν και μετα... μεχρι ψευτικη παρεα του εκανε για α μην αισθανεται μονος και να ειναι στα μαλακα. Ουτε το δαγκωμενο αυτακι τη πειραξε ουτε η φαγωμενη ουριτσα ουτε τα 6-7 χρονακια του. Θα τον πει βασιλια και χαιρεται που ειναι χαδιαρης.
Καταπληκτική κοπελα, θα κοιμηθει επιτελους σε κρεββατι σημερα.
attachment.php

attachment.php

Συνημμένα

• DSC01277.JPG
    DSC01277.JPG
    33 KB · Εμφανίσεις: 100
  • DSC01278.JPG
    DSC01278.JPG
    33,9 KB · Εμφανίσεις: 102
Χάρηκα πολύ Ασημίνα με τα νέα του τζέντλεμαν. Μακάρι κι άλλα γατάκια να έχουν τέτοια τύχη.
Θα χαρούμε πολύ αν η νέα του μαμά ανοίξει θέμα και μαθαίνουμε νέα του.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back