Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλε εσυ εισα κα εθελοντρια θα ακνεις κα εντολη? Μας κακομαθαινεις.... παντως σε υπερ ευχαριστουμε!!!
........
Ναι, καλή μου, θα το κάνω στη μνήμη της Τοσοδούλας και της ανώνυμης Γεναίας. Δεν είναι τίποτα αυτό μπροστά στο μάθημα ζωής που πήρα από τις δύο αυτές γατούλες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Πρωτα ηταν το περιστατικο στη σταυροθπολη με τον τραυματισμενο γατουλη αμεσως μετα την γατοσυναντηση μας που τελειωσε στις 4 τα χαραματα με το θαψιμο του.
Μετα το σαββαο το πρωι ηταν η οργανωση πιασιματος του αλλου γατουλη στη σταυρουπολη αφου βρεθηκε χορηγος η gelly και βοηθησε η βασω.
Χτες παλι τα δυο γατακια μωρα που αργοπεθαιναν στην Αγ δημητριου και τα περιμεναμε να δουμε αν θα ιναι ζωντανα μεχρι τις 1230 με τη στελλα απο το Αργος τελικα πεθαναν απο αδιαφορια των κατοικων
βρεθηκε μωρο στο λιτοχωρο και θελουν να μας αναγκασουν να το παρουμε , δηλαδη εθελοντρια εκει θελουν να αναγκασουν...προσπαθουμε μηπως μπορεσουν αν εξυπηρετησουν τα τοοπικα σωματεια
Πριν λιγο μου ειπαν για 6 μωρακια που βρηκε ζευγαρι με μωρο και ψαχνουμε λυση θα βαλω κι αγγελια μηπως κανες μπορει να βοηθησει με μαμα γατα
Πριν λιγο βρηκαν μωρο παρατημενο με κλειστα ματια σε μποξ εξω και κανονισαμε με βασω να το παρω να βαλω θερμοφορα και να το δοκιμασουμε στη μαμα γατα του κααφυγιου εφοσον συμφωνει η Ιζαμπελλα. ... ελπιζω να μη προκυψουν κι αλλα γιατι εχουμε τρελλαθει πια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ψαχνουμε μαμαδες γατες παντως οποιος εχει ας μου πει παρακαλω, ειδικα για κεινο, η μωρουλα βροχουλα ειναι μπαμπατσικια θα επιζησει πιστευω
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Ψαχνουμε μαμαδες γατες παντως οποιος εχει ας μου πει παρακαλω, ειδικα για κεινο, η μωρουλα βροχουλα ειναι μπαμπατσικια θα επιζησει πιστευω
Στον κατάλογο που έκανες πιο πάνω ξέχασες να βάλεις τους θανάτους της Τοσοδούλας και της γεναίας που κι αυτές εθελοντές της Γατο-ομάδας τις φρόντισαν.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην παρεξηγεις ειναι γιατι το μυαλο μου το χω στα ζωντανα
Δεν παρεξηγώ καθόλου, μόνο που κι αυτά είναι στο ενεργητικό της Γατο-ομάδας.
Στο τέλος του μήνα, έπειτα από 10 μήνες θα λάβω επιτέλους τη συν. μου και τότε, μέσα από τη μηνιαία εισφορά θα ζωντανέψει η μνήμη της Τοσοδούλας και της Γενναίας. Μπορεί να μη μπορώ να τις φέρω πίσω αλλά μέσα από τη μνήμη τους θα σωθούν άλλες ζωντανές γατούλες.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

vaso85
Νεοφερμένο μέλος
...πήραν τηλέφωνο την γατοομάδα να ζητήσουν βοήθεια, ανακοινώθηκε στο forum, βρέθηκε η gelly που προσφέρθηκε να βοηθήσει,την γάτα έπιασε μια Βασω και τώρα τη φροντίζει η gelly.
Εγώ γιατί είμαι "μια Βάσω" με αόριστο άρθρο δηλαδή??

Στο προκείμενο, σαν πολύ νέα εθελόντρια, συμφωνώ με την Ασημίνα ότι το όμορφο στη συγκεκριμένη υπόθεση ήταν ότι συνεργάστηκαν κάποιοι άνθρωποι -με πιο σημαντική την προσφορά της gelly- και θα γίνει καλά ένα ακόμη γατάκι.
Μακάρι αυτό να γίνεται πάντα και να υπάρχει συνεργασία και αλληλοβοήθεια.
gelly01
Δραστήριο μέλος
Μπορει για καποιους απο τους φιλοζωους να εισαι μια Vaso, αλλα για το ζωακι που συμβαλεις με τον οποιοδηποτε τροπο για να σωθει θα εισαι Η VASO. κρατα αυτο στο μυαλο σου και ασε αυτο να σε οδηγετ στην προσφορα σου για τα αδεσποτακια. Πιστεψε με θα δικαιωθεις και θα γλιτωσεις πολλες πικρες και απογοητευσεις.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Την κυριακη στη ΓατοΟμάδα εχουμε Σεμινάριο για Εθελοντές που θελουν να μαθουν να Πιάνουν Γατες με Παγιδα true cach γιατι εχουμε μια λιστα με τουλάχιστον 50 γατες για στειρωση μεσα σε αυτον το μηνα και πρεπει να στειρωθουν ολες μια και οι ανθρωποι πληρωνουν τα εξοδα στειρωσης τους.
Μια κυρια που μας παρακολουθει εδω κι ενα χρόνο και εκτιμα μας χαρισε την τεταρτη παγιδα
ετσι θα εχουμε μια σε καθε περιοχη της πολης ( δυτικα νεαπολη, κεντρο, μια μποτσαρη και μια καλαμαρια τερμα) που θα χρησιμευει και σε μας αλλα και θα μπορουν να την δανειζονται εμπιστοι ιδιωτες με μια υπευθυνη δήλωση.Εξισου θα κανουμε μάθημα αποτελεσματικού ελεγχου μελλοντικών γατογονιών
Οποιος ιδιώτης θελει να μαθει κι αυτος να πιανει γατες με παγιδα ας επικοινωνησει με το 6979780445 (2-4/22-2300)
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Βρηκαμε και καταπληκτικη γραμματεα οργανωτικοτατη.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
....quote]
Πολλύ ενθαρρυντικά νέα!
γράψε μου στο η-μέιλ μου λεπτομέρειες για τη δημοσιοποίηση του σεμιναρίου στις 9 Οκτώβρη!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μαζευτηκαν ολα εδώ

Γατουλάκια της ΓατοΟμάδας και Γατογονιοί
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
fenaki12
Δραστήριο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Καταπληκτική κοπελα, θα κοιμηθει επιτελους σε κρεββατι σημερα.
Συνημμένα
Voula
Διάσημο μέλος
Θα χαρούμε πολύ αν η νέα του μαμά ανοίξει θέμα και μαθαίνουμε νέα του.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool