Ίκτερος

topcat

Νεοφερμένο μέλος

Ο topcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Γειά σας

είμαι καινούργιο μέλος,αντιμετωπίζω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τον γατόυλη μου,είναι 7 ετών και παρουσιάζει πολύ υψηλό ίκτερο ,ανορεξία,απώλεια βάρους, ευτύχως τα νεφρά του δουλεύουν μια χαρά.Ο γιατρός τον είχε ξεγράψει ,σήμερα όμως η διάθεσή του είναι καλύτερη τρώει ακόμα με σύριγγα βέβαια αλλά κινείται και φαίνεται κάπως καλύτερα.Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για τον ίκτερο καποια πληροφορία που θα μας βοηθησει
θα ήταν πολύτιμο για μας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φοβάμαι πως ό,τι και να σου πούμε εμείς μόνο χειρότερα μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα--διότι γιατροί δεν είμαστε και η ημιμάθεια είναι χειρότερη απ' την αμάθεια...

Πες μου όμως, ποια είναι η διάγνωση του γιατρού για τον γατούλη; Και τι πρότεινε να γίνει για τον γατούλη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάνε αν θέλεις την ερώτηση εδω
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=&page=61 , θα το δεί Κτηνίατρος και θα σου πεί την άποψή του.:)

Ούτε ο ίδιος ο γιατρός είναι σίγουρος για το τι έχει ακριβώς ψιλαφούσε και διάφορα ογκίδια,είχε προτείνει ευθανασία,εμείς τον πήραμε σπίτι και τον ταίζουμε με τη σύριγγα και περιμένουμε....

Υπάρχει δυνατότητα να την δεί άλλος γιατρός???? Να πάρετε όλες τις εξετάσεις και να πάτε???

Δεν μπορείς να φανταστείς ΠΟΣΑ γατιά έχουν πάει τσάμπα... και άδικα, απο λάθος διάγνωση, ή εύκολη λύση της ευθανασίας.:down:

Μια δεύτερη γνώμη ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ μήν πω και τρίτη, αν είναι δυνατόν να μείνετε σε μία για τέτοιο σοβαρό θέμα.

Ξέρω γατιά που εγχειρίστηκαν, και σώθηκαν απο καρκίνο.

Εγώ θα έφτανα μέχρι και Ηγουμενίτσα άνετα....

Χμ λοιπον εχουμε εναν φοιτητη κτηνιατρικης εξαιρετικο που καταγεται απο τη κερκυρα και σκεφτεται να ειδικευτει σε γατες θα τον ρωτησω περισσοτερα για γιατρους στην κερκυρα θα βρισκεται εκει απο τις 13 και μετα αν θελετε βοηθεια.

Τωρα απο οσο ξερω θα σας πει και ο γιατρος ο ικτερος ειναι συμπτωμα που μπορει να βρισκεται σε πολλες ασθενειες.

Η καλυψουλα 8 χρονω περυσι ειχε παθει ικτερο επειδη καταστραφηκε μερος του συκωτιου της γιατι οι αλλες γατες την εμποδιζαν να φαει να πιει και να παει τουαλεττα εκει που ητανε, Την ταιζα αναγκαστικα 3 βφομαδες με συριγγα ωσπου το συκωτακι πηρε μπρος και αρχισε να τρωει κι απο μονη της.

Αυτο που χρειαζεστε ειναι ενας καλος εμπειρος γιατρος. Προσωπικα θεωρω οτι γιατρος που δεν λεει ξεκαθαρα τι εχει το ζωο( η που ειπε και δε το θυμαστε?) και προτεινει ευθανασια δεν ειναι εμπιστευσιμος.
Χρειαζεται οπωσδηποτε γνωμη δευτερου αν θελετε εχω τηλεφωνα γιατρων στη θσσαλονικη να μιλησετε η στην αθηνα για μια τηλεφωνικη γνωμη αλλα καλο ειναι να βρουμε κι ενα δευτερο εκει καλο η εστω σε αλλο μερος. Οι γατες στα νησια εχουν προβλημα απο γιατρους

Ούτε ο ίδιος ο γιατρός είναι σίγουρος για το τι έχει ακριβώς ψιλαφούσε και διάφορα ογκίδια,είχε προτείνει ευθανασία,εμείς τον πήραμε σπίτι και τον ταίζουμε με τη σύριγγα και περιμένουμε....
Εγώ στη θέση σου θα τον πήγαινα και σε έναν δεύτερο γιατρό, ει δυνατόν δοκιμασμένο, ακριβώς επειδή η κατάσταση του γατούλη φαίνεται αρκετά σοβαρή.
Εύχομαι τα καλύτερα! :)

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες,θα κάνουμε κι άλλες εξετάσεις αν και τα νέα είναι μάλλον απογοητευτικά γιατί δεν τρώει καθόλου τον ταίζουμε εμείς με σύριγγα. Όπως και να εχει ευχαριστώ.

Ποτε δεν ξερεις,μακαρι να παει καλυτερα!:)

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες με ενδιαφέρει το τηλ. αν είναι δυνατόν τού φοιτητή κτηνιατρικής, παρήγορο το ότι πήρε μπρός το συκώτι της γατούλας σου.Θα του κάνουμε ούτως η άλλως και συμπληρωματικές εξετάσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back