topcat
Νεοφερμένο μέλος
είμαι καινούργιο μέλος,αντιμετωπίζω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τον γατόυλη μου,είναι 7 ετών και παρουσιάζει πολύ υψηλό ίκτερο ,ανορεξία,απώλεια βάρους, ευτύχως τα νεφρά του δουλεύουν μια χαρά.Ο γιατρός τον είχε ξεγράψει ,σήμερα όμως η διάθεσή του είναι καλύτερη τρώει ακόμα με σύριγγα βέβαια αλλά κινείται και φαίνεται κάπως καλύτερα.Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για τον ίκτερο καποια πληροφορία που θα μας βοηθησει
θα ήταν πολύτιμο για μας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πες μου όμως, ποια είναι η διάγνωση του γιατρού για τον γατούλη; Και τι πρότεινε να γίνει για τον γατούλη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=&page=61 , θα το δεί Κτηνίατρος και θα σου πεί την άποψή του.

topcat
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν μπορείς να φανταστείς ΠΟΣΑ γατιά έχουν πάει τσάμπα... και άδικα, απο λάθος διάγνωση, ή εύκολη λύση της ευθανασίας.
Μια δεύτερη γνώμη ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ μήν πω και τρίτη, αν είναι δυνατόν να μείνετε σε μία για τέτοιο σοβαρό θέμα.
Ξέρω γατιά που εγχειρίστηκαν, και σώθηκαν απο καρκίνο.
Εγώ θα έφτανα μέχρι και Ηγουμενίτσα άνετα....
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τωρα απο οσο ξερω θα σας πει και ο γιατρος ο ικτερος ειναι συμπτωμα που μπορει να βρισκεται σε πολλες ασθενειες.
Η καλυψουλα 8 χρονω περυσι ειχε παθει ικτερο επειδη καταστραφηκε μερος του συκωτιου της γιατι οι αλλες γατες την εμποδιζαν να φαει να πιει και να παει τουαλεττα εκει που ητανε, Την ταιζα αναγκαστικα 3 βφομαδες με συριγγα ωσπου το συκωτακι πηρε μπρος και αρχισε να τρωει κι απο μονη της.
Αυτο που χρειαζεστε ειναι ενας καλος εμπειρος γιατρος. Προσωπικα θεωρω οτι γιατρος που δεν λεει ξεκαθαρα τι εχει το ζωο( η που ειπε και δε το θυμαστε?) και προτεινει ευθανασια δεν ειναι εμπιστευσιμος.
Χρειαζεται οπωσδηποτε γνωμη δευτερου αν θελετε εχω τηλεφωνα γιατρων στη θσσαλονικη να μιλησετε η στην αθηνα για μια τηλεφωνικη γνωμη αλλα καλο ειναι να βρουμε κι ενα δευτερο εκει καλο η εστω σε αλλο μερος. Οι γατες στα νησια εχουν προβλημα απο γιατρους
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εγώ στη θέση σου θα τον πήγαινα και σε έναν δεύτερο γιατρό, ει δυνατόν δοκιμασμένο, ακριβώς επειδή η κατάσταση του γατούλη φαίνεται αρκετά σοβαρή.Ούτε ο ίδιος ο γιατρός είναι σίγουρος για το τι έχει ακριβώς ψιλαφούσε και διάφορα ογκίδια,είχε προτείνει ευθανασία,εμείς τον πήραμε σπίτι και τον ταίζουμε με τη σύριγγα και περιμένουμε....
Εύχομαι τα καλύτερα!

topcat
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

topcat
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool