Ίκτερος!

Γιατι να παρετε Purina απο τη στιγμη που απο οτι ξερω υπαρχει ειδικη κτηνιατρικη σειρα απο τη Royal;Δεν θυμαμαι το ονομα της,αλλα νομιζω μας την ειχε προτεινει η κτηνιατρος για την Ηλενια οταν οι εξετασεις της ειχαν βγει λιγο τσιμπημενες στο συκωτι.Για ψαξτε το...και παρτε και μια δευτερη γνωμη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όντως υπάρχουν ειδικές τροφές για το συκώτι, η Hill's π.χ. έχει την l/d (ίσως να ενδείκνυται και κάποια από τις κλινικές τροφές της Royal Canin, η GastroIntestinal, η Convalescence ή η Recovery). Δεν ξέρω όμως κατά πόσο είναι κατάλληλες αυτές οι τροφές για μακροχρόνια διατροφή. Ίσως γι' αυτό να σας συνέστησαν μια απλή τροφή με χαμηλά λιπαρά...:hmm: Τέτοιες πάντως θα βρείτε σε όλες σχεδόν τις μάρκες, οπότε δοκιμάζετε, βλέπετε πώς αντιδρά η γατούλα σε κάθε μια και επιλέγετε ανάλογα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ όταν αντιμετώπισα το ίδιο θέμα με το συκώτι του Κίκι του έδινα της Hills την l/d.
Και κάθε μήνα αιματολογική να δούμε πως πάει το συκώτι. 4-5 μήνες χρειάστηκε να επανέλθει πλήρως.:redface:

Έχει και η royal φυσικά αλλά δεν την ξέρω.
Για την pourina δεν ξέρω, και δεν ξέρω και αν αναγεννά κι όλας το συκώτι.:hmm: Μπορεί να είναι ελαφριά και με λίγα λιπαρά, αλλά δεν ξέρω αν κάνει αυτό που θέλετε. ...

Το συκώτι "αναγεννάται" από μόνο του, δεν είναι η τροφή που το κάνει αυτό. Απλώς, οι ειδικές τροφές έχουν τέτοια σύσταση ώστε να μην επιβαρύνουν περισσότερο την ηπατική λειτουργία για το διάστημα της ανάρρωσης.

Μακάρι να αναρρώσει γρήγορα και πλήρως η μικρούλα!
Σας είπε συγκεκριμένα ποιά της Purina; Η Purina έβγαλε και αυτή σειρά με κλινικές δίαιτες, αλλά ειδική για το ήπαρ νομίζω πως είναι μόνο η l/d της Hill's...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back