moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
26-04-10
10:09
Γιατι να παρετε Purina απο τη στιγμη που απο οτι ξερω υπαρχει ειδικη κτηνιατρικη σειρα απο τη Royal;Δεν θυμαμαι το ονομα της,αλλα νομιζω μας την ειχε προτεινει η κτηνιατρος για την Ηλενια οταν οι εξετασεις της ειχαν βγει λιγο τσιμπημενες στο συκωτι.Για ψαξτε το...και παρτε και μια δευτερη γνωμη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
26-04-10
10:22
Όντως υπάρχουν ειδικές τροφές για το συκώτι, η Hill's π.χ. έχει την l/d (ίσως να ενδείκνυται και κάποια από τις κλινικές τροφές της Royal Canin, η GastroIntestinal, η Convalescence ή η Recovery). Δεν ξέρω όμως κατά πόσο είναι κατάλληλες αυτές οι τροφές για μακροχρόνια διατροφή. Ίσως γι' αυτό να σας συνέστησαν μια απλή τροφή με χαμηλά λιπαρά...
Τέτοιες πάντως θα βρείτε σε όλες σχεδόν τις μάρκες, οπότε δοκιμάζετε, βλέπετε πώς αντιδρά η γατούλα σε κάθε μια και επιλέγετε ανάλογα.
Τέτοιες πάντως θα βρείτε σε όλες σχεδόν τις μάρκες, οπότε δοκιμάζετε, βλέπετε πώς αντιδρά η γατούλα σε κάθε μια και επιλέγετε ανάλογα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
26-04-10
10:42
Εγώ όταν αντιμετώπισα το ίδιο θέμα με το συκώτι του Κίκι του έδινα της Hills την l/d.
Και κάθε μήνα αιματολογική να δούμε πως πάει το συκώτι. 4-5 μήνες χρειάστηκε να επανέλθει πλήρως.
Έχει και η royal φυσικά αλλά δεν την ξέρω.
Για την pourina δεν ξέρω, και δεν ξέρω και αν αναγεννά κι όλας το συκώτι.
Μπορεί να είναι ελαφριά και με λίγα λιπαρά, αλλά δεν ξέρω αν κάνει αυτό που θέλετε. ...
Και κάθε μήνα αιματολογική να δούμε πως πάει το συκώτι. 4-5 μήνες χρειάστηκε να επανέλθει πλήρως.

Έχει και η royal φυσικά αλλά δεν την ξέρω.
Για την pourina δεν ξέρω, και δεν ξέρω και αν αναγεννά κι όλας το συκώτι.
Μπορεί να είναι ελαφριά και με λίγα λιπαρά, αλλά δεν ξέρω αν κάνει αυτό που θέλετε. ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
26-04-10
10:52
Το συκώτι "αναγεννάται" από μόνο του, δεν είναι η τροφή που το κάνει αυτό. Απλώς, οι ειδικές τροφές έχουν τέτοια σύσταση ώστε να μην επιβαρύνουν περισσότερο την ηπατική λειτουργία για το διάστημα της ανάρρωσης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η CoffeeBlack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 227 μηνύματα.
26-04-10
14:55
Μακάρι να αναρρώσει γρήγορα και πλήρως η μικρούλα!
Σας είπε συγκεκριμένα ποιά της Purina; Η Purina έβγαλε και αυτή σειρά με κλινικές δίαιτες, αλλά ειδική για το ήπαρ νομίζω πως είναι μόνο η l/d της Hill's...
Σας είπε συγκεκριμένα ποιά της Purina; Η Purina έβγαλε και αυτή σειρά με κλινικές δίαιτες, αλλά ειδική για το ήπαρ νομίζω πως είναι μόνο η l/d της Hill's...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum