Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ψιψινο σαφως χρειαζεται και στη δικη σου περιπτωση ελεγχος το συντομοτερο, ακομη κι αν δεν ειναι σοβαρο. Θα το κρινει αυτος που εχει τη γνωση
Ευχομαι τα καλυτερα

Περιμενουμε νεοτερα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Να πανε ολα καλα!!!
nalaki
Νεοφερμένο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Πέρασα το ίδιο άγχος πρόσφατα αλλά ήταν ευτυχώς απο το αντιλυσσικό και μίκρυνε μόνο του.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

ορθογωνιο ή ακανονιστου σχηματος;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
πάντως ότι το πιο επίφοβο μέρος για καρκίνο στα θηλυκά είναι η περιοχή των μαστών.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
saxo kit car
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σαααααας, τι κάνετε;
Λοιπόν, εχθές ανακάλυψα ξαφνικά ότι έχει παρουσιαστή ένας όγκος-λίπωμα, όπως κοιτάμε την γάτα από πίσω, από κάτω από το αυτή και εκεί που τελειώνουν και κλειδώνουν η σιαγόνες του ζώου έχει παρουσιαστή ένας βόλος μεγαλούτσικος, μιλάμε για εξωτερικά πάντα.
Έχει τύχη σε κάποιο μέλος εδώ στο club;
Πήγα στον κτηνίατρο και μου έδωσε έξι χάπια Baytril τον 15mg για να της δίνω ένα κάθε πρωί, αν είναι πύον αυτό που έχει θα ανοίξει και θα φύγει το πύον.
Υπάρχει περίπτωση να έχει καρκίνο (κούφια η ώρα που το ακούει);
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Είναι πολύ δύσκολο να σου πούμε με σιγουριά τί είναι. Ο γιατρός σου που το είδε θα παρατήρησε αν έχει σημείο εξόδου(δηλαδή αν δημιουργήθηκε από χτύπημα ή γραντζουνιά), οπότε φαντάζομαι ότι σε αυτήν την περίπτωση θα είναι ένα απλό απόστημα. Αν δεις ότι με τα χάπια δεν αλλάζει η κατάσταση, ίσως χρειαστεί να το αφαιρέσετε και να στείλετε δείγμα για βιοψία, για να δείτε τί ακριβώς είναι.
Περαστικά να είναι!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Σε γατούλα μου είχε συμβει κάτι αντίστοιχο γιατί τον είχε γρατσουνίσει η θηλυκή κ ήταν κάτι σαν απόστημα κ όχι όγκος αλλά αυτά θα πρέπει να τα συζητάς κάθε φορά με τον γιατρό σου στο ιατρείο για να μην αγχώνεσαι κ αναρωτιέσαι όταν πας σπίτι
saxo kit car
Νεοφερμένο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Τι ηλικια εχει το γατακι? Συνηθως τα λιπωματα και τακαρκινωματα εμφανιζονται σταδιακα και και οχι αποτομα , η περιοχη που περιγραφεις ταιριαζει με αποστημα εκει χτυπιωνται συνηθως με τα χερια τους οταν τσακωνονται και δεν ειναι απαραιτητο να δεις το τραυμα εισοδου μπορει να εχει επουλωθει και να μην φαινεταιΔυστυχώς όπως το έχω ψάξει δεν φαίνεται να έχει διέξοδο-τρυπίτσα , αυτό είναι που με τρελαίνει, η λίπωμα είναι που αναιρείτε είτε με σύριγγα είτε με εγχείρηση, η είναι καρκίνωμα, μόλις τελειώσει η θεραπεία με τα χάπια και δεν έχει φύγει θα την πάω να δω τι θα μου πει.

saxo kit car
Νεοφερμένο μέλος
Είναι περίπου τεσσάρων με πέντε, μακάρι να είναι απόστημα, με τα χάπια αυτά θα ανοίξει και θα καθαρίσει, τα είχα ξανά χρειαστεί και έκαναν πολύ καλή δουλειά.Τι ηλικια εχει το γατακι? Συνηθως τα λιπωματα και τακαρκινωματα εμφανιζονται σταδιακα και και οχι αποτομα , η περιοχη που περιγραφεις ταιριαζει με αποστημα εκει χτυπιωνται συνηθως με τα χερια τους οταν τσακωνονται και δεν ειναι απαραιτητο να δεις το τραυμα εισοδου μπορει να εχει επουλωθει και να μην φαινεται![]()
izabo
Νεοφερμένο μέλος
Το Σεπτέβριο του 2009 βρήκα στο σβέρκο του γατούλη μου ένα όγκο που το αφαιρέσαμε χειρουργικά και ο γιατρός μου το έστειλε για βιοψία. Το αποτέλεσμα έδειξε οτι ήταν σάρκωμα που δημιουργείτε απο εμβολιασμό. Πρίν απο ένα μήνα κάναμε και δεύτερο χειρουργείο γιατί αυτό ξαναπέταξε και ήταν αρκετά μεγάλο. Ο γιατρός μου πρότεινε χημειοθεραπεία . Αρνήθηκα τη χημειοθεραπεία και αποφάσησα να του κάνω αγωγή με αυξημένη δόση βιταμίνης C και αντιοξειδωτικών. Ο γατούλης είναι 9 χρονών στειρωμένος. έχει κανείς καμία ιδέα γι αυτές τις περιπτώσεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Για την αποτελεσματικότητα της βιταμίνης C δεν ξέρω κάτι, στην πρότεινε κτηνίατρος; Υπάρχουν και διάφορα διατροφικά συμπληρώματα για την ενίσχυση του οργανισμού σε περιπτώσεις καρκίνου, δες αυτά, π.χ. Αυτά όμως νομίζω ότι δεν υποκαθιστούν τη θεραπεία, είναι μάλλον υποστηρικτικά.
Εύχομαι το καλύτερο για τον γατούλη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
izabo
Νεοφερμένο μέλος
Ο γιατρός μου είπε για χημειοθεραπεία όμως εγώ δεν πιστεύω στη χημειοθεραπεία γιατί τι να το κάνω να γίνει καλά απο τον όγκο αν έχω καταστρέψει τα νεφρά του?
aretha
Περιβόητο μέλος

Έχεις δίκιο και καλά κάνεις που το ψάχνεις περαιτέρω και δε βασίζεσαι στη γνώμη ενός μόνο κτηνιάτρου. Στη θέση σου εγώ θα πήγαινα σε 2-3 γιατρούς ακόμα, ζητώντας εναλλακτικές λύσεις, και θα έψαχνα λίγο και τις κτηνιατρικές σχολές, μήπως υπάρχει εκεί κάποιος που ασχολείται ερευνητικά με το θέμα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool