Όγκος στη γάτα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ειρήνη μου σε καταλαβαίνω απόλυτα δυστυχώς.... έχω ανεβάσει και θέμα "ινοσάρκωμα". καλό είναι να πεις στην γιατρό να του κάνει 1 ακτινογραφία στους πνεύμονες του. Η Ήρα μου μετά τις επεμβάσεις πάντα πέταγε.... δεν καταλάβαινε τίποτα.... αυτή δεν ήταν γάτα ήταν σκυλί! εως και 1 μήνα πρίν την ευθανασία ήταν σαν μια υγιέστατη γάτα! βέβαια ο γατούλης σου μπορεί απλά να είναι κακοδιάθετος επειδή μπορεί να έχει απλά στρές λόγω της όλης κατάστασης. Ο γάτος της αδερφής μου ( ο Δίας) έχει και αυτός σάρκωμα, μεγάλωσε με την Ήρα μαζί και δεν είχαν κάνει ποτέ τα εμβόλια λύσσας και λευχαιμίας, έκανε την 2η εγχείρησή του Ιούνιο και προς το παρόν είναι καλά, ενώ η Ήρα μου δεν ήταν τόσο τυχερή... οι περιπτώσεις και τα αποτελέσματα ποικίλουν... να του λές όμορφα λόγια για να είναι ευτυχισμένος, είμαι σίγουρη οτι κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για αυτόν και είμαι σίγουρη οτι και ο γατούλης σου το καταλαβαίνει! αν χρειαστείς οτιδήποτε και μπορώ να βοηθήσω πες μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδιά καλησπέρα! είμαι καινούρια στο φόρουμ και ο βάσικος λόγος που έγινα μέλος είναι γιατί δεν μπορώ να καταλάβω αν η γάτα μου έχει κάτι ή όχι και ζητώ την άποψη σας. είναι θυληκό,6 μηνών. τη βρήκα στο δρόμο με δερματόφυτα και κάναμε θεραπεία με επιτυχία. έχει κάνει ένα τριπλό εμβόλιο και εμβόλιο της λύσσας. επίσης,έχει ξεκινήσει εδώ και ενάμησι μήνα ο οίστρος της. επίσης,την ίδια περίοδο,άρχισε να ξύνεται στο κεφάλι και στα αυτιά κυρίως. απέκλεισα το ενδεχόμενο παράσιτων με αμπούλα και της ωτίτιδας με εξέταση και ο γιατρός της κατέληξε σε τροφική αλλεργία ή ατοπία. για ένα μήνα της έδινα μόνο υποαλλεργική τροφή και η φαγούρα συνεχίζεται. δεν έχει πληγές από το ξύσιμο ή αλλοιώσεις στο τρίχωμα αλλά ξύνεται κάθε μέρα. στο ξεκίνημα του οίστρου της οι θηλές της ήταν πρησμένες και ο γιατρός μου είπε ότι είναι ορμονικό. ξεπρήστηκαν μετά από λίγες μέρες. επίσης,η ανάσα της μυρίζει άσχημα και στα πίσω πάνω δόντια έχει σημάδια περιοδοντίτιδας(θα ξεκινήσουμε βούρτσισμα σιγά σιγά). ενώ τρώει με το παραπάνω,έχει χάσει βάρος και ακόμα και άτομα που δεν έχουν ιδιαίτερη επαφή με γάτες μου έχουν σχολιάσει το οτι είναι πολύ αδύνατη. προχθές αντιλήφθηκα ένα μικρό όγκο στη κοιλιά της κοντά σε μία θηλή. τον ψηλάφισα και δεν έδειξε να πονάει. ανησυχώ πολύ,σκέφτομαι το ενδεχόμενο καρκίνου και μου κόβονται τα πόδια. συγνώμη αν κούρασα με τις πολλές λεπτομέρειες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα. Είναι πολύ μικρή για κάποιου είδους όγκο νομίζω. Κι εμένα η μικρή μου είχε τέτοια γρομπαλάκια στις θηλές και σε λίγο μικρότερη ηλικία (4-5 μηνών), που μάλιστα αυξομειώνονταν. Τελικά ήταν ορμονικό το θέμα που με τη στείρωση λύθηκε. Όσον αφορά το σωματάκι της, κι η δική μου ήταν "καχεκτική", μετά τη στείρωση πήρε πια κι έδεσε το κορμί της. Αλλά ήταν και ολογόφαγη μέχρι τότε, δεν ήταν λαίμαργο γατί. Πόσο τρώει η μικρή σου και παρ' όλα αυτά χάνει; Με την υποαλλεργική τροφή δεν είδατε καθόλου βελτίωση; Επίσης πόσο άσχημα μυρίζει η ανάσα της; Μου κάνει εντύπωση τόσο νέα γατούλα να έχει θέμα με τα δόντια, εκτός αν πρόκειται περί κάποια κληρονομικής ασθένειας. Ο κτηνίατρός σας τι λέει επί τούτου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γειά σου Φωτεινή! τρώει 2-3 φορές τη μέρα κονσέρβα και κάποιες φορές στο ενδιάμεσο κροκέτες. με την υποαλλεργική δεν είδα κανένα αποτέλεσμα και σκέφτομαι ότι τελικά ίσως δεν την πειράζει η τροφή αλλά κάτι άλλο. η ανάσα της δεν έχει ιδιαίτερα άσχημη μυρωδιά αλλά δεν είναι και κανονική. σε συνδυασμό όμως με τα πίσω πάνω δόντια της που είναι πολύ κίτρινα και λίγο μαύρα στο σημείο που συνδέονται με τα ούλα,δεν πιστεύω πως η στοματική υγιεινή της είναι σε καλή κατάσταση. στο γιατρό δεν πήγαμε ακόμα. θα περιμένω μια βδομάδα με την ελπίδα να φύγει αυτό το γρομπαλάκι και θα την πάω όπως και να έχει μετά. ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Το να τρωει και να αδυνατιζει ειναι σημαδι για διαφορες ασθενειες... Καλυτερα να την πας στον κτηνιατρο αμεσα για εξετασεις αιματος και μετρηση σακχαρου... Και αν μπορεις, δοκιμασε μετα να την πας σε δερματολογο κτηνιατρο. Ευχομαι τα καλυτερα

Goldmoon και έγω αυτό σκέφτομαι και δεν μπορώ να νιώσω ότι όλα είναι καλά με την υγεία της.. ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back