Όλα του γάμου δύσκολα

vi2ka

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.
Από την απόφαση ως τη μεγάλη μέρα.Πολιτικός, θρησκευτικός ή απλά συμβίωση?Οδηγίες χρήσεως.Πεθερόπληκτοι και μη.Ονειρο ζωής ή κοινωνικό στερεότυπο?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συμβιωση μεχρι τα 50 και μετα ενα πολιτικο για εξασφαλιση του μελλοντος:lol::lol:
ή εναν ρομαντικο νεανικο γαμο που αν πετυχει για μενα θα ειναι το καλυτερο...ποιος το ρισκαρει σημερα ομως που ολοι κοιτουν τη καλοπεραση τους?:/:
ενδιαφερον θεμα...
Χαμος θα γινει:up::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μάλλον το έθεσα σε πολύ κοινωνιολογικό επίπεδο και δεν απαντάει κανείς.Να βάλω λίγο σεξ,απιστία και ίντριγκες να γίνει χαμός?:P:D

οπως το αισθανεται καλυτερα ο καθενας,λεω εγω!;)

μάλλον το έθεσα σε πολύ κοινωνιολογικό επίπεδο και δεν απαντάει κανείς.Να βάλω λίγο σεξ,απιστία και ίντριγκες να γίνει χαμός?:P:D
:lol::lol::lol:
Ολα δεκτα!:lol:

Συμβίωση... μόνο για εφοριακούς λόγους το πολύ πολύ αν συμφέρει, χτυπάμε έναν πολιτικό, εμείς και ο Δήμαρχος και τελος.....:P

θα ακολουθήσει beach- παρτυ και παραλιοκατάσταση στην παραλία μέχρι το πρωί....(αλλά αυτό το κάνουμε έτσι και αλλιώς κάθε σκ...:lol:)

εμεις παλι παντρευτικαμε περσι ....τα καναμε ολα οπως θελαμε εμεις..
και εμεις θελαμε ενα απλο γαμο ,με πολυ rock τραπεζι σε λιγους και καλους...απο τοτε ειμαστε καλητερα απο ποτε..δεν ξερω αλλα πιο ομορφα περναμε τωρα παρα σε αρραβωνα και σχεση..δεν νιωθουμε παντρεμενοι,και γενικα ειμαστε καλα..
για να γινει αυτος ο γαμος τρεξιμο που εριξα ομως....
ακομα και το μυστηριο του γαμου μας ηταν ανατρεπτηκο...
οι παπαδες ντιρλα εμεις στη κοσμαρα μας ο κοσμος δεν πυστευε οτι με εβλεπε νυφη η μανα μου στο δικο της μαγγικο κοσμο,χωρια που φαγαμε 14 κιλα ριζι...πολυ ρυζι ρε γμτ..αλλα οποτε κοιταμε ο δωδ λιωνουμε απο τα γελια...το παν ειναι νομιζω να μην ρουτινιαζεις...και εμεις δεν αφηνουμε τη σχεση μας να μπει στη διαδικασια ρουτινας...

Αμ δεν παντρεύτηκες στο χωρίο μου..:lol::lol:
....... γιατί εμείς δεν πετάμε μόνο ρύζι αλλά και κουκουνάρια... (τον καρπό) ολοκληρα και πυρ κατα βούληση!!!!!

Εγω παντως δεν βλεπω καμια διαφορα αναμεσα στο γαμο και στην απλη συμβιωση. Η διαφορα ειναι με τα παιδια.(που δεν εχω ακομα) Τωρα για την πεθερα και τα σογια, εγω το ελυσα το προβλημα. Με δυο γατες στο σπιτι, δεν ερχονται ποτε, γιατο οπως ολοι γνωριζετε ειναι βρωμικες, εχουν τριχες και τοξοπλασμα.:D:D:D:D

Η φαση ειναι τζουλια μου οτι ειχε παρει η μανα μου 10 κιλα και σκαει η αφεντικηνα μου με τα υπολιπα....να με δειτε με το νυφικο να χτυπιεμε με prodigy και οταν καναν πεσιμο σε ενα φιλο που ειχε πιει και ηταν παραλια να συνελθει λιγο οι ασφαλιτες που σκαω να δω τη συμβενει (με το νυφικο και μπομπονιερες) και με ρωταει ο ενας ασφαλιτης "παντρευτικες???? οχι φωρεσα το νιφικο να τη σπασω στη νυφη....σοου τρελο λεμε...οποτε θελετε κανω προβολη του dvd του γαμου..

α ναι και μεις έτσι ξεκινήσαμε,ιδανικά.Δύο μοναχοπαίδια που μετά από συμβίωση για τυπικούς λόγους αποφασίσαμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο σε γραφικό και αγαπημένο χωριουδάκι Πηλίου και μετά στην ταβέρνα του χωριού με αυτούς που πραγματικά θα χαρούν τη μέρα εκείνη να είναι δίπλα σου όπου και αν πας και όχι από υποχρέωση...:(Το θέλω από το κάνω είναι μεγάλη απόσταση όμως..

εμενα παλι σογια δεν πατουσαν (του γιαννη και δικα μου απο πριν) ...οι γονοις μου μονο ερχοντε και παμε φυσικα...και ισως ειμαστε τοσο καλα με το γιαννη γιατι δεν αφηνουμε τους κακοριζικους να μπενουν στη σχεση μας....

Χαχαχαχαχα....το θέμα μου!

Αρχικά, δύο σημεία.
1. Ο γάμος θα έπρεπε να ειναι προσωπική υπόθεση κι όχι κοινωνικό γεγονός.
2. Καλύτερα μια διαλλυμένη σχέση παρά ένας διαλλυμένος γάμος (με οσα συννεπάγεται)
Κι επι προσωπικού...
... μετά τα πρώτα .... 15 χρόνια ... το πότε - κάποτε... ειναι τυπικό κι οχι ουσιαστικό θέμα.
Οικονομική εξασφάλιση ...χμμμ...λιγότερο τη θέλω, περισσότερο με αγχώνει.
Συναισθηματική εξασφάλιση...την κερδίζεις ποτέ;;;
Στην εξασφαλίζει ο γάμος;;; Ανοησίες...

Τέλος για να μη σας ζαλίζω και σας και με στειλετε μια ωρα αρχύτερα σε κανα ψυχιατρο...απλά δηλώνω φοβική και επιμόνως αρνητική στο να δω το ροζ συνεφφάκι μου να αλλάζει προς το γκριζάκι...

Ουφφφ σε καλό σας, με βάλατε παλι σε σκέψεις και με αγχώσατε!

είναι δύσκολο όμως να το καταφέρεις αυτό ή εγώ έπεσα στην εξαίρεση?

παντως ο γιος μου θα ηθελε η σχεση μου με το πατερα του να μην διαλυοταν και να απολαμβανε τη θαλπωρη της οικογενειας...
Κι αυτο για μενα τα λεει ολα...παντως, δεν θα εμενα στο γαμο μου, μονο για το γιο μου, γιατι σιχαινομαι την υποκρισια...
Λεω ναι...στο γαμο αναμεσα σε ειλικρινεις και συνειδητοποιημενους ανθρωπους...

παντως ο γιος μου θα ηθελε η σχεση μου με το πατερα του να μην διαλυοταν και να απολαμβανε τη θαλπωρη της οικογενειας...
Κι αυτο για μενα τα λεει ολα...παντως, δεν θα εμενα στο γαμο μου, μονο για το γιο μου, γιατι σιχαινομαι την υποκρισια...
Λεω ναι...στο γαμο αναμεσα σε ειλικρινεις και συνειδητοποιημενους ανθρωπους...
εννοείτε ο γάμος δεν είναι το ζευγάρι μοντέλων με το αστραφτερό χαμόγελο που ζουν στην μεζονέτα με τον τεράστιο κήπο, τα πανέμορφα τρισευτυχισμένα παιδιά και το σκύλο.Αν και τώρα που το καλοσκέφτομαι ένα τέτοιο σπίτι με κήπο θέλω και γω:blink:που παραγγέλνουμε?στην προσφορά ισχύει και το μοντέλο?:redface::lol:

εννοείτε ο γάμος δεν είναι το ζευγάρι μοντέλων με το αστραφτερό χαμόγελο που ζουν στην μεζονέτα με τον τεράστιο κήπο, τα πανέμορφα τρισευτυχισμένα παιδιά και το σκύλο.Αν και τώρα που το καλοσκέφτομαι ένα τέτοιο σπίτι με κήπο θέλω και γω:blink:που παραγγέλνουμε?στην προσφορά ισχύει και το μοντέλο?:redface::lol:
δεν εννοουσα τη χλιδη...εννοουσα τους γαμους που υφιστανται για τα παιδια και μονο και για το τι θα πει ο κοσμος αν χωρισουμε:/:

επισης κατι αλλο που με θλιβει και δεν ξερω αν συμφωνειτε, ειναι καποιες γυναικες που θελουν να γινουν μανες και μονο μανες χωρις ενα συντροφο/συζυγο. Βρισκουν λοιπον καποιον, κανουν ενα παιδι μονο και μονο για να νοιωσουν μητερες...
Χωρις ποτε να αναρωτηθουν αν αυτο το παιδι θελει να μεγαλωνει χωρις το προτυπο του πατερα...χωρις το αντρικο προτυπο στην οικογενεια...
Πιστευω οτι ειναι μια καθαρα εγωιστικη κινηση...

Λοιπόν εγώ έχω χωρίσει ουκ ολίγες φορές κ επίσημα (από γάμο) κ ανεπίσημα (από δεσμούς), κ έχω καταλήξει στα εξής το πάντα κ το ποτέ δεν υπάρχει στις ανθρώπινες σχέσεις ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που περνάμε τώρα, γιατί κ το οικονομικό κ η αποκατάσταση παίζει ρόλο στην ολοκλήρωση ενός ατόμου κ κατ επέκταση κ στις σχέσεις του. Αρα δεν πιστεύω ότι το ζήτημα είναι ένα χαρτί ή ένας γάμος που θα κάνεις το ζήτημα είναι ότι κανείς δεν νιώθει ευτυχισμένος κ ολοκληρωμένος σαν άνθρωπος με αποτέλεσμα να φθείρονται πολύ νωρίς κ οι σχέσεις του

δεν εννοουσα τη χλιδη...εννοουσα τους γαμους που υφιστανται για τα παιδια και μονο και για το τι θα πει ο κοσμος αν χωρισουμε:/:
Το κατάλαβα;)απλά είπα να προσθέσω και αυτή την οπτική.αυτό το παραμύθι του τι θα πει ο κόσμος ποτέ δε το κατάλαβα.Είναι πολύ εγωιστικό να πιστεύεις ότι όλος ο κόσμος ασχολείται με τη ζωή σου.Απλά βρίσκουμε μια δικαιολογία για την απραξία και την παθητικότητα μας πιστεύω.Αμέσως μαρή να μου χαλάσεις το όνειρο με το μοντέλο:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back