vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ή εναν ρομαντικο νεανικο γαμο που αν πετυχει για μενα θα ειναι το καλυτερο...ποιος το ρισκαρει σημερα ομως που ολοι κοιτουν τη καλοπεραση τους?

ενδιαφερον θεμα...
Χαμος θα γινει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μάλλον το έθεσα σε πολύ κοινωνιολογικό επίπεδο και δεν απαντάει κανείς.Να βάλω λίγο σεξ,απιστία και ίντριγκες να γίνει χαμός?![]()

Ολα δεκτα!

julia
Διακεκριμένο μέλος

θα ακολουθήσει beach- παρτυ και παραλιοκατάσταση στην παραλία μέχρι το πρωί....(αλλά αυτό το κάνουμε έτσι και αλλιώς κάθε σκ...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
και εμεις θελαμε ενα απλο γαμο ,με πολυ rock τραπεζι σε λιγους και καλους...απο τοτε ειμαστε καλητερα απο ποτε..δεν ξερω αλλα πιο ομορφα περναμε τωρα παρα σε αρραβωνα και σχεση..δεν νιωθουμε παντρεμενοι,και γενικα ειμαστε καλα..
για να γινει αυτος ο γαμος τρεξιμο που εριξα ομως....
ακομα και το μυστηριο του γαμου μας ηταν ανατρεπτηκο...
οι παπαδες ντιρλα εμεις στη κοσμαρα μας ο κοσμος δεν πυστευε οτι με εβλεπε νυφη η μανα μου στο δικο της μαγγικο κοσμο,χωρια που φαγαμε 14 κιλα ριζι...πολυ ρυζι ρε γμτ..αλλα οποτε κοιταμε ο δωδ λιωνουμε απο τα γελια...το παν ειναι νομιζω να μην ρουτινιαζεις...και εμεις δεν αφηνουμε τη σχεση μας να μπει στη διαδικασια ρουτινας...
julia
Διακεκριμένο μέλος

....... γιατί εμείς δεν πετάμε μόνο ρύζι αλλά και κουκουνάρια... (τον καρπό) ολοκληρα και πυρ κατα βούληση!!!!!
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Το θέλω από το κάνω είναι μεγάλη απόσταση όμως..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχικά, δύο σημεία.
1. Ο γάμος θα έπρεπε να ειναι προσωπική υπόθεση κι όχι κοινωνικό γεγονός.
2. Καλύτερα μια διαλλυμένη σχέση παρά ένας διαλλυμένος γάμος (με οσα συννεπάγεται)
Κι επι προσωπικού...
... μετά τα πρώτα .... 15 χρόνια ... το πότε - κάποτε... ειναι τυπικό κι οχι ουσιαστικό θέμα.
Οικονομική εξασφάλιση ...χμμμ...λιγότερο τη θέλω, περισσότερο με αγχώνει.
Συναισθηματική εξασφάλιση...την κερδίζεις ποτέ;;;
Στην εξασφαλίζει ο γάμος;;; Ανοησίες...
Τέλος για να μη σας ζαλίζω και σας και με στειλετε μια ωρα αρχύτερα σε κανα ψυχιατρο...απλά δηλώνω φοβική και επιμόνως αρνητική στο να δω το ροζ συνεφφάκι μου να αλλάζει προς το γκριζάκι...
Ουφφφ σε καλό σας, με βάλατε παλι σε σκέψεις και με αγχώσατε!
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κι αυτο για μενα τα λεει ολα...παντως, δεν θα εμενα στο γαμο μου, μονο για το γιο μου, γιατι σιχαινομαι την υποκρισια...
Λεω ναι...στο γαμο αναμεσα σε ειλικρινεις και συνειδητοποιημενους ανθρωπους...
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
εννοείτε ο γάμος δεν είναι το ζευγάρι μοντέλων με το αστραφτερό χαμόγελο που ζουν στην μεζονέτα με τον τεράστιο κήπο, τα πανέμορφα τρισευτυχισμένα παιδιά και το σκύλο.Αν και τώρα που το καλοσκέφτομαι ένα τέτοιο σπίτι με κήπο θέλω και γωπαντως ο γιος μου θα ηθελε η σχεση μου με το πατερα του να μην διαλυοταν και να απολαμβανε τη θαλπωρη της οικογενειας...
Κι αυτο για μενα τα λεει ολα...παντως, δεν θα εμενα στο γαμο μου, μονο για το γιο μου, γιατι σιχαινομαι την υποκρισια...
Λεω ναι...στο γαμο αναμεσα σε ειλικρινεις και συνειδητοποιημενους ανθρωπους...
που παραγγέλνουμε?στην προσφορά ισχύει και το μοντέλο?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν εννοουσα τη χλιδη...εννοουσα τους γαμους που υφιστανται για τα παιδια και μονο και για το τι θα πει ο κοσμος αν χωρισουμεεννοείτε ο γάμος δεν είναι το ζευγάρι μοντέλων με το αστραφτερό χαμόγελο που ζουν στην μεζονέτα με τον τεράστιο κήπο, τα πανέμορφα τρισευτυχισμένα παιδιά και το σκύλο.Αν και τώρα που το καλοσκέφτομαι ένα τέτοιο σπίτι με κήπο θέλω και γωπου παραγγέλνουμε?στην προσφορά ισχύει και το μοντέλο?
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Χωρις ποτε να αναρωτηθουν αν αυτο το παιδι θελει να μεγαλωνει χωρις το προτυπο του πατερα...χωρις το αντρικο προτυπο στην οικογενεια...
Πιστευω οτι ειναι μια καθαρα εγωιστικη κινηση...
elvenstar
Επιφανές μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Το κατάλαβαδεν εννοουσα τη χλιδη...εννοουσα τους γαμους που υφιστανται για τα παιδια και μονο και για το τι θα πει ο κοσμος αν χωρισουμε![]()
απλά είπα να προσθέσω και αυτή την οπτική.αυτό το παραμύθι του τι θα πει ο κόσμος ποτέ δε το κατάλαβα.Είναι πολύ εγωιστικό να πιστεύεις ότι όλος ο κόσμος ασχολείται με τη ζωή σου.Απλά βρίσκουμε μια δικαιολογία για την απραξία και την παθητικότητα μας πιστεύω.Αμέσως μαρή να μου χαλάσεις το όνειρο με το μοντέλο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool