katerina10
Περιβόητο μέλος

Αβάνα, πραγματικά το όνομα και η λειτουργία σου σε αυτό το σαιτ είναι ακριβώς αυτό που είδα όταν πήγα στην κούβα..Αγνή και καλή, όπως οι άνθρωποι της πόλης!!!Ανυπομονώ να σε γνωρίσω την πέμπτη!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
δεν νομιζω να κρατα κανεις κακια , και φυσικα δεν εχει τεθει θεμα απο που πηρε το γατακι, για να μιλησω καθαρα δεν ενοχληθηκε κανεις που δεν πηρε την καρμεν απο το κεντρο γατας, αν αυτο ειναι που φοβασαι, αυτο που μας νοιαζει ειναι να βρουν καλο σπιτι και οχι να τα ξεφορτωθουμεΠράγματι δικαίωμα της...Αλλά οκ..μπορεί να νομίζει ότι δεν θα την στηρίξετε..Νομίζω πάντως ότι υπάρχει και η άλλη πιθανότητα για την φίλη της..Γενικά..Πολύ βαρύ κλιμα βλέπω τελευταία και νομίζω ότι δεν αρμόζει στο σαιτ αυτό..!!!!!!Ίσως θα έπρεπε να αναλογιστούμε τα καλά του να πάρει κάποιος γατί, και όχι από το από που θα το πάρει...!!!!!Κι εγώ ακόμα ψάχνομαι, δεν νομίζω να μου έχει θυμώσει κανείς για αυτό όμως..Δεν είμαι αναποφάσιστη απλά θέλω να είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ!!!
Αβάνα, πραγματικά το όνομα και η λειτουργία σου σε αυτό το σαιτ είναι ακριβώς αυτό που είδα όταν πήγα στην κούβα..Αγνή και καλή, όπως οι άνθρωποι της πόλης!!!Ανυπομονώ να σε γνωρίσω την πέμπτη!!!![]()
απλα το ολο κλιμα που εχει δημιουργησει, και ολο αυτο το παιχνιδακι με το τοπικ εδω απλα κουραζει , οχι δεν οτι δεν εχει το δικαιωμα να το κανει. δεν ειμαστε γκετο προωθησης γατιων ουτε αμειλικτοι με τις ανθρωπινες αναποδιες
. συμβαινουν αυτα
my cat ας μιλησουμε για γατες αν αυτο μπορει να γινει με ειλικρινια!
Φυσικα υπαρχει και ο παραγοντας να πευτω εξω,
απλα την αισθηση που εχω σας παραθετω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος

Α!Αβάνα, να ξέρεις ότι όλα αυτά που είπες ΕΓΩ τα ξέρω ήδη, απλά ήθελα η Στέλλα να τα δει αν μπεί κάποια φορά..να μην είναι μια μονόπλευρη άποψη..Ελπίζω να καταλαβαίνεις τον σκοπό μου!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
ευτυχως δεν βρηκε ανταποκριση
δεν ειμαστε τοσο αγαθιαριδες στο mycat χρηματα μαζευονται με προσωπικη ευθυνη για περιπτωσεις σοβαρες και οχι για μεταφορες η καλλοπισμους

katerina10
Περιβόητο μέλος
Σλίθεριν, κατάλαβα την πρόθεση σου απλά προσπαθώ να δώσω μια ευκαιρία και στην Στέλλα..Και εγώ πολύ καινούριο μέλος και να φανταστείς ούτε γάτα δεν έχω(και δεν ξέρω αν θα πάρω, έχω κλείσει εξετάσεις για αλλεργία την Πέμπτη)..

Έχω δει και άλλα ποστ και θα έλεγα ότι εκτιμώ ιδιαίτερα τα ποστ σου αφού πάντα είναι ιδιαίτερα πρωτότυπα μερικές φορές..χεχε..Όπως και να έχει..αυτό που θέλω να πω σε όλους με αυτό το μηνυμα (τελευταίο γιατί θα βγω τώρα) είναι ΜΗΝ ΧΑΛΙΟΜΑΣΤΕ !!!!Μου αρέσει το κλίμα που επικρατεί και η κάθε προσωπικότητα των μελών είναι ΤΟΣΟ ιδιαίτερη που κάνει την συζήτηση ΜΑΓΙΚΗ και γεμάτη με ΠΟΙΚΙΛΙΑ από απόψεις και εμπειρίες..Απλά μην ξεπερνάμε τα όρια επιβάλοντας την σκέψη μας(αυτό πάει στα άλλα ποστ)ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ(όπως την έχω μάθει στο σχολείο και όχι στην κοινωνία) σημαίνει ΚΑΘΑΡΗ ελευθερία απόψεων και αυτό είναι που έχει κάνει το site τόσο ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Συμφωνώ απόλυτα Κατερίνα κ μένα αυτό μου άρεσε στο mycat κ γι αυτό κ κόλλησα αλλά κ γιατί λατρεύω τις γάτες. Όμως οφείλουμε ΟΛΟΙ μας να διαφυλάξουμε αυτό το ζεστό κλίμα για να μην καταντήσει όπως άλλα μπλοκ. Τεσπα να μην σας κουράζω με την γκρίνια μου είναι και Σαββατόβραδο. Σταματάω εδώ κ ζητώ από όλους συγνώμη αν σας χάλασα τη διάθεση δεν το έκανα όμως για ιδίων όφελος. Δεν πρόκειται να ξαναπω τιποτα για την Stella κ ζητάω κ από αυτη συγνώμη αν την αδίκησαΜου αρέσει το κλίμα που επικρατεί και η κάθε προσωπικότητα των μελών είναι ΤΟΣΟ ιδιαίτερη που κάνει την συζήτηση ΜΑΓΙΚΗ και γεμάτη με ΠΟΙΚΙΛΙΑ από απόψεις και εμπειρίες..Απλά μην ξεπερνάμε τα όρια επιβάλοντας την σκέψη μας(αυτό πάει στα άλλα ποστ)ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ(όπως την έχω μάθει στο σχολείο και όχι στην κοινωνία) σημαίνει ΚΑΘΑΡΗ ελευθερία απόψεων και αυτό είναι που έχει κάνει το site τόσο ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!
stella160
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

stella160
Νεοφερμένο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

fru_fru
Δραστήριο μέλος

stella160
Νεοφερμένο μέλος
μου ειπε οτι σε 1μιση μηνα μπορω να παω να τον παρω.πρεπει να εκανε 4. 2 θυληκα 2 αρσενικα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

stella160
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

stella160
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Κάθε ζωάκι έχει το δικό του χαρακτήρα και προσωπικότητα,όπως και οι άνθρωποι κατά τη γνώμη μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool