Όνομα για αρσενικό γατάκι

Πράγματι δικαίωμα της...Αλλά οκ..μπορεί να νομίζει ότι δεν θα την στηρίξετε..Νομίζω πάντως ότι υπάρχει και η άλλη πιθανότητα για την φίλη της..Γενικά..Πολύ βαρύ κλιμα βλέπω τελευταία και νομίζω ότι δεν αρμόζει στο σαιτ αυτό..!!!!!!Ίσως θα έπρεπε να αναλογιστούμε τα καλά του να πάρει κάποιος γατί, και όχι από το από που θα το πάρει...!!!!!Κι εγώ ακόμα ψάχνομαι, δεν νομίζω να μου έχει θυμώσει κανείς για αυτό όμως..Δεν είμαι αναποφάσιστη απλά θέλω να είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ!!!:D

Αβάνα, πραγματικά το όνομα και η λειτουργία σου σε αυτό το σαιτ είναι ακριβώς αυτό που είδα όταν πήγα στην κούβα..Αγνή και καλή, όπως οι άνθρωποι της πόλης!!!Ανυπομονώ να σε γνωρίσω την πέμπτη!!!:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πράγματι δικαίωμα της...Αλλά οκ..μπορεί να νομίζει ότι δεν θα την στηρίξετε..Νομίζω πάντως ότι υπάρχει και η άλλη πιθανότητα για την φίλη της..Γενικά..Πολύ βαρύ κλιμα βλέπω τελευταία και νομίζω ότι δεν αρμόζει στο σαιτ αυτό..!!!!!!Ίσως θα έπρεπε να αναλογιστούμε τα καλά του να πάρει κάποιος γατί, και όχι από το από που θα το πάρει...!!!!!Κι εγώ ακόμα ψάχνομαι, δεν νομίζω να μου έχει θυμώσει κανείς για αυτό όμως..Δεν είμαι αναποφάσιστη απλά θέλω να είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ!!!:D

Αβάνα, πραγματικά το όνομα και η λειτουργία σου σε αυτό το σαιτ είναι ακριβώς αυτό που είδα όταν πήγα στην κούβα..Αγνή και καλή, όπως οι άνθρωποι της πόλης!!!Ανυπομονώ να σε γνωρίσω την πέμπτη!!!:D:D
δεν νομιζω να κρατα κανεις κακια , και φυσικα δεν εχει τεθει θεμα απο που πηρε το γατακι, για να μιλησω καθαρα δεν ενοχληθηκε κανεις που δεν πηρε την καρμεν απο το κεντρο γατας, αν αυτο ειναι που φοβασαι, αυτο που μας νοιαζει ειναι να βρουν καλο σπιτι και οχι να τα ξεφορτωθουμε
απλα το ολο κλιμα που εχει δημιουργησει, και ολο αυτο το παιχνιδακι με το τοπικ εδω απλα κουραζει , οχι δεν οτι δεν εχει το δικαιωμα να το κανει. δεν ειμαστε γκετο προωθησης γατιων ουτε αμειλικτοι με τις ανθρωπινες αναποδιες
. συμβαινουν αυτα
my cat ας μιλησουμε για γατες αν αυτο μπορει να γινει με ειλικρινια!
Φυσικα υπαρχει και ο παραγοντας να πευτω εξω,
απλα την αισθηση που εχω σας παραθετω...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ γι αυτό μιλάω..για να πάρει περισσότερο θάρρος η Στέλλα..άλλωστε σίγουρα ένα γατάκι από εκεί(που είναι πιο κοντά της) θα ήταν πιο εύκολο για την ίδια..οπότε Στέλλα αν όντως φοβάσαι για την αντίδραση μας..απλά να ξέρεις ότι όποιο γατάκι και να έχεις κοντά σου, να ξέρεις ότι το my cat θα το αγκαλιάσει μαζί και με το νεό υιοθετημένο αφεντικό, εσένα...Αν πάλι όντως είναι φίλης σου μπορείτε να μπείτε μαζί...εεεε???:)

Α!Αβάνα, να ξέρεις ότι όλα αυτά που είπες ΕΓΩ τα ξέρω ήδη, απλά ήθελα η Στέλλα να τα δει αν μπεί κάποια φορά..να μην είναι μια μονόπλευρη άποψη..Ελπίζω να καταλαβαίνεις τον σκοπό μου!!!;)

Θα ήθελα να πω κ εγώ κάτι γιατί είμαι ένα από τα άτομα που όπως λέτε δημιούργησαν το βαρύ κλίμα. Καταρχήν θα ήθελα να ζητήσω συγμώμη γιατί είμαι ένα από τα καινούργια ουσιαστικά μέλη κ δεν θέλω με τίποτα να παραβώ τους κανόνες το πρώτο είναι αυτό, το δεύτερο δεν έχω τίπτα ποσωπικό με την Στέλλα ούτε κ ήταν να πάρεί από μένα κάποιο γατί κ με εξαπάτησε. Όμως αυτό που με πείραξε προσωπικά είναι όπως λέτε κ εσείς ότι πρέπει να κρατάμε μια δεοντολογία κ κάποιους στοιχειώδεις κανόνες συμπεριφοράς. Φυσικά δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να πάρει τα γατάκια του κέντρου ούτε κ εγω τα πήρα από εκεί άλλωστε με πειραξε όμως αυτό το πηγαινε έλα που στο τέλος κατέληξε όχι μονο να μην πάρει το γατάκι -που στο κάτω κατω θα μπορούσε να του είχε κόψει κ υιοθεσία- να ζητήσει χρήματα αλλά ζήτησε και χρήματα από πάνω. Μπορεί να είμαι παράξενη ή ιδιότροπη αλλά εμένα μου φάνηκε πολύ στημένο όλο αυτό. Αυτά κ συγνώμη αν έκανα κάποιους να αισθανθούν άσχημα με την συμπεριφορά μου.

ναι αυτο με τα χρηματα ηταν λογο καπως...
ευτυχως δεν βρηκε ανταποκριση
δεν ειμαστε τοσο αγαθιαριδες στο mycat χρηματα μαζευονται με προσωπικη ευθυνη για περιπτωσεις σοβαρες και οχι για μεταφορες η καλλοπισμους:P

Για να μην παρεξηγούμαστε..μιλάω για το γενικό κλίμα που αντιμετώπισα από τα νέα μηνύματα..Απλά εδώ ήταν λίγο πιο χαμηλή η ένταση και μπορύσα να μιλήσω..

Σλίθεριν, κατάλαβα την πρόθεση σου απλά προσπαθώ να δώσω μια ευκαιρία και στην Στέλλα..Και εγώ πολύ καινούριο μέλος και να φανταστείς ούτε γάτα δεν έχω(και δεν ξέρω αν θα πάρω, έχω κλείσει εξετάσεις για αλλεργία την Πέμπτη)..:redface:

Έχω δει και άλλα ποστ και θα έλεγα ότι εκτιμώ ιδιαίτερα τα ποστ σου αφού πάντα είναι ιδιαίτερα πρωτότυπα μερικές φορές..χεχε..Όπως και να έχει..αυτό που θέλω να πω σε όλους με αυτό το μηνυμα (τελευταίο γιατί θα βγω τώρα) είναι ΜΗΝ ΧΑΛΙΟΜΑΣΤΕ !!!!Μου αρέσει το κλίμα που επικρατεί και η κάθε προσωπικότητα των μελών είναι ΤΟΣΟ ιδιαίτερη που κάνει την συζήτηση ΜΑΓΙΚΗ και γεμάτη με ΠΟΙΚΙΛΙΑ από απόψεις και εμπειρίες..Απλά μην ξεπερνάμε τα όρια επιβάλοντας την σκέψη μας(αυτό πάει στα άλλα ποστ)ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ(όπως την έχω μάθει στο σχολείο και όχι στην κοινωνία) σημαίνει ΚΑΘΑΡΗ ελευθερία απόψεων και αυτό είναι που έχει κάνει το site τόσο ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!

Και όσο για τα χρήματα...εγώ ίσως ήμουν τόσο αγαθιάρα ώστε να πιστέψω ότι ΟΛΕΣ οι τράπεζες ήταν κλειστές..οκ την πίεση δεν την κατάλαβα αλλά ο λόγος που δεν έστειλα χρήματα στην Στελλα είναι οτι ΔΕΝ ΕΧΩ μία, απλή φοιτητριοκατάσταση..Αυτός και μόνο..

Μου αρέσει το κλίμα που επικρατεί και η κάθε προσωπικότητα των μελών είναι ΤΟΣΟ ιδιαίτερη που κάνει την συζήτηση ΜΑΓΙΚΗ και γεμάτη με ΠΟΙΚΙΛΙΑ από απόψεις και εμπειρίες..Απλά μην ξεπερνάμε τα όρια επιβάλοντας την σκέψη μας(αυτό πάει στα άλλα ποστ)ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ(όπως την έχω μάθει στο σχολείο και όχι στην κοινωνία) σημαίνει ΚΑΘΑΡΗ ελευθερία απόψεων και αυτό είναι που έχει κάνει το site τόσο ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!
Συμφωνώ απόλυτα Κατερίνα κ μένα αυτό μου άρεσε στο mycat κ γι αυτό κ κόλλησα αλλά κ γιατί λατρεύω τις γάτες. Όμως οφείλουμε ΟΛΟΙ μας να διαφυλάξουμε αυτό το ζεστό κλίμα για να μην καταντήσει όπως άλλα μπλοκ. Τεσπα να μην σας κουράζω με την γκρίνια μου είναι και Σαββατόβραδο. Σταματάω εδώ κ ζητώ από όλους συγνώμη αν σας χάλασα τη διάθεση δεν το έκανα όμως για ιδίων όφελος. Δεν πρόκειται να ξαναπω τιποτα για την Stella κ ζητάω κ από αυτη συγνώμη αν την αδίκησα

κοριτσια ουτε πηρα κ ουτε θα παρω γιατην ωρα λογο μετακομισης.μαλον θα παρω σε 2μηνες γιατι σε μια βδομαδα μια θεια μ θα χει γεννετουρια. η θυληκια ειναι κοκκινη οποτε ειμαι περιεργη να δω τα χρωματα στα γατακια:)

Άντε με το καλό,καλή μετακόμιση και περιμένουμε φωτογραφίες από το γατάκι μόλις γεννηθεί να δούμε με ποιον σουλάτσαρε η γάτα της θείας και τι χρώμα είναι...:P

ποσο πρεπει να ειναι για να την παρω απο την γατα τ ο μικρο?

Τουλάχιστον 2-2,5 μηνών, ώστε να έχει πάρει αντισώματα από το μητρικό γάλα και να έχει κοινωνικοποιηθεί σωστά κοντά στη μαμά του. Οπότε αν σκοπεύεις να το πάρεις σε 2 μήνες, όταν θα έχεις ξεμπερδέψει, το timing είναι ιδανικό.:)

Εγω το "θειον βρεφος" μου το εβγαλα Romeo... εχει μια ασπρομαυρη μουσουδα απιστευτη... λολ.. και πηγουνι μαυρο.. ιδιος η μανα του!!!

:up::up::up::up::up::up::up:

γεια σας σημερα η γατα τισ θειας μ γεννησε κ τις ειπα να μ κρατισει εναν κοκκινο αρσενικο κ μαλον θα ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΩ ΠΕΡΣΕΑ:up:μου ειπε οτι σε 1μιση μηνα μπορω να παω να τον παρω.πρεπει να εκανε 4. 2 θυληκα 2 αρσενικα.

Άντε ωραία επιτέλους θα έχεις γατουλάκι,να σου ζήσει!:up:

διαβαζω γιατιν εξημερωση των γατιον σας κ σκεφτομαι τι εχω να τραβηξω με ενα γατακι 1μιση μηνων 5 κουδουνακια θα του βαλω για να ξερω που ειναι:P

Δεν είναι δύσκολη υπόθεση,αρκεί να είσαι ξεκάθαρη μαζί του σχετικά με το τι επιτρέπεται να κάνει και τι οχι.Να χρησιμοποιείς μια μικρή λέξη,όπως το "μη" με αυστηρό ύφος όποτε κάνει κάτι που δεν πρέπει και να τον απομακρύνεις,και θα μάθει μια χαρά.Και ναι,κουδουνάκι απαραιτήτως επειδή δε θα το βρίσκεις με τίποτα εκεί που χώνονται!:)

παιζει ρολο το χρωμα στον χαρακτηρα το γατου?

Ε γενικά λένε ότι τα πορτοκαλένια είναι πιο χαδιάρικα και "μαμάκηδες",αλλά νομίζω ότι είναι...αστικός μύθος!:lol:
Κάθε ζωάκι έχει το δικό του χαρακτήρα και προσωπικότητα,όπως και οι άνθρωποι κατά τη γνώμη μου.:)

επειδη ειναι μερικων ωρων ειναι ευκολο να δεις το φυλλο?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back