Όταν η ζωή...

giota

Πολύ δραστήριο μέλος

Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα.
Οταν η ζωη σου δινει λεμονια, προσπαθησε τουλαχιστον να φτιαξεις μια λεμοναδα!Τι αντιληψη εχουμε αραγε για τη ζωη, τον κοσμο μας ? Πως βλεπουμε τα πραγματα στις δυσκολες στιγμες? Φιλοσοφια ? Μπα η αρχη μιας συζητησης λεω εγω τωρα .Θα δειξη:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζήσε την κάθε μέρα σα να είναι η τελευταία, αν και πολλές φορές το ξεχνάω και δεν το κάνω!!!
Στα παιδια στο σχολείο πάντως, ειδικά σε αυτά που πάνε για πανελλήνιες, τους λέω ότι κάθε μέρα που περνάει και δεν διαβάζουν, είναι μια χαμένη ευκαιρεία για αυτούς.
Γενικά προσπαθώ όσο γίνεται να ζω το σήμερα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το αύριο...
Στις δύσκολες στιγμές, θυμάμαι τις καλές και λέω όλα θα αλλάξουν και θα έρθουν και πάλι ωραίες στιγμές....
Μπορεί τελικά όλα αυτά να είναι αμπελοφιλοσοφίες, αλλά αν ξεκινήσω με φιλοσοφίες, δε σταματώ...είναι και βράδυ τώρα, οπότε, το τελειώνω εδώ...
Αύριο είναι μια καινούργια μέρα και μια νέα ευκαιρεία να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω παλι ειμαι της γνωμης ζησε το σημερα γγιατι αυριο ειναι μια αλλη μερσ κ το οτι μπορεις να κανεις σημερα μη το αναβαλεις για αυριο

Νομίζω το ίδιο λέμε...:)

Η ζωή είναι πολύ απλή, εμείς την κάνουμε περίπλοκη τελικά.. Μάθε να ζείς κ να εκφράζεσε ελεύθερα λες και δεν θα υπάρξει επόμενη μέρα.. (Έχω χάσει πολύ καλό φίλο μου χωρίς να προλάβω ποτέ να του πω ότι τον αγαπάω κ τον νοιάζομαι.. Τίποτε δεν είναι αυτονόητο!!) Μάθε να σέβεσαι και να μην πληγώνεις.. Μάθε να ζεις τη ζωή σου για σένα κ όχι εις βάρος των άλλων.. As simple as that.. !! :)

Να μετανιώνεις μόνο για πράγματα που δεν έκανες και ποτέ για εκείνα που έκανες. Τα πράγματα που κάναμε (σωστά ή λάθος) μας προσφέρουν εμπειρίες και από αυτές μαθαίνουμε (το θέμα είναι να μην κάνουμε τα ίδια λάθη) άρα δεν πρέπει να νιώθουμε τύψεις και να γκρινιάζουμε γι'αυτά!

Carpe diem, συμφωνώ κι επαυξάνω! Καθώς κ ότι καλό είναι ν’ απολαμβάνουμε τις απλές χαρές της ζωής κ να κοντρολάρουμε το ανικανοποίητο που όλοι οι άνθρωποι κουβαλάμε εκ φύσεως. Η ευτυχία βρίσκεται στις απλές στιγμές, μια τρυφερή αγκαλιά με τον καλό μας, μια βόλτα στο παρκάκι, ανέμελη κουβέντα με τους φίλους, το γουργουρητό των γατών μας κ καλή διάθεση προς όλους κ όλα! Be cool εν ολίγοις ;)

Να μετανιώνεις μόνο για πράγματα που δεν έκανες και ποτέ για εκείνα που έκανες. Τα πράγματα που κάναμε (σωστά ή λάθος) μας προσφέρουν εμπειρίες και από αυτές μαθαίνουμε (το θέμα είναι να μην κάνουμε τα ίδια λάθη) άρα δεν πρέπει να νιώθουμε τύψεις και να γκρινιάζουμε γι'αυτά!

Ακριβώς το ίδιο θα έγραφα...
Πρέπει να φροντίζουμε το σήμερα να είναι χειρότερο από το αύριο και καλύτερο από το χθες...Μετανοιώνω μόνο για πράγματα που δεν έκανα και πάω με όλη την καρδιά και το ένστικτό μου σε ότι με τραβάει...και ας μη μου βγει σε καλό.
όπως λέει ο και Μάλαμας
"Λάθη, στραβά και πάθη
με έβγαλαν σωστό"

;)

Εγω ζω κυριως για το τωρα και πολυ λιγο για το αυριο. Πρεπει να κοιταμε και το μελλον, οχι μονο το τι κανουμε τωρα.Ελπιζω να ειμαι παντα τοσο ευτυχισμενη οσο αυτη την περιοδο που περναω τωρα. Η ζωη ειναι πολυ μικρη(ποια μιλαει;) ,ε?), και οφειλουμε για μας και τους ανθρωπους που μας αγαπανε να ειμαστε χαρουμενοι και ευτυχισμενοι.

** Η ζωη ειναι πολυ μικρη(ποια μιλαει;) ,ε?), και οφειλουμε για μας και τους ανθρωπους που μας αγαπανε να ειμαστε χαρουμενοι και ευτυχισμενοι.

Χε χε χε...
Μικρούλα μου εσύ... :)

Χαρούμενοι μπορούμε να'μαστε αρκετά συχνά (όσο μπορούμε), "ευτυχισμένοι" ...δύσκολο!!!

Ναι, είμαι απαισιόδοξη! Τα λεμόνια μού πέφτουν πολλά ενίοτε, πειράζει που δεν κάνω λεμονάδα και τα μαζεύω για λεμονόπιτα; :lol:
Όταν βρεθούν και τα υπόλοιπα υλικά εννοώ, αλλιώς άχρηστα!

Δεν μπορούμε πάντα να'χουμε ό,τι θέλουμε και ό,τι ονειρευόμαστε, αλλά έχουμε δικαίωμα να θέλουμε και να ονειρευόμαστε και
όταν το αποκτήσουμε να το εκτιμάμε πολύ!!!

Διαφωνώ με τη φιλοσοφία να ζεις κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Πρέπει να κοιτάς και το μέλλον και όχι μόνο την τωρινή σου καλοπέραση πιστευω, αλλιώς θα μείνεις για πάντα στάσιμος/η.

ζεις την καθε μερα σαν να ειναι η τελευταια φροντιζοντας για το αυριο.Το αυριο ειναι αοριστο οσο κι αν μας φαινεται δεδομενο ζεις την στιγμη και προχωρας για την επομενη στιγμη

Γενικά προσπαθώ να μην κάνω σε άλλους όσα δεν θέλω να κάνουν σε εμένα. Προσπαθώ να σέβομαι τις ελευθερίες των άλλων (δεν το κάνω πάντα)
Σίγουρα τίποτα δεν είναι αυτονόητο και το να αγαπάς και να προσφέρεις είναι πολύ όμορφο.... ¨οντως ίσως να μην έχουμε άλλες ευκαιρίες. Ποτέ δεν ξέρει κανείς!!
Επίσης συμφωνώ πως οι λεπτομέριες κάνουν τη διαφορά και είναι σημαντική η διαφορά!!
Προσπαθώ να αγαπώ, να αγαπώ, να αγαπώ.... Είναι τόσο όμορφο. Ακόμη κι ένα χαμόγελο ή μια καλημέρα, στο κόσμο όλο!!!
Κι αν όλοι το έκαναν????

Θα ηταν ενας τελειος κοσμος:)

Ναι.... Κι ο lenon έτσι πίστευε αλλά δεν του βγήκε.:)

Ε αφου εμπλεξε με τη Γιοκο....:cool:

Eαν βρε παιδια μπορουσα να ζησω καθε μερα σαν να ηταν η τελευταια θα ειχα ριξει ενα βρισιμο στη δουλεια μου.....και θα ειχα παραιτηθει!:up:

:up: :) :D :D . ειναι ένα θεματάκι...

Eαν βρε παιδια μπορουσα να ζησω καθε μερα σαν να ηταν η τελευταια θα ειχα ριξει ενα βρισιμο στη δουλεια μου.....και θα ειχα παραιτηθει!:up:
Δυστυχώς υπάρχει και το προσέχουμε για να έχουμε και το παν μέτρον άριστον! Και τι δεν θα έδινα να μπουκάρω στο γραφείο του καθηγητή που με έκοψε (και σε αρκετών άλλων) και να του πω έξω από τα δόντια όλα όσα σκέφτομαι; Όχι κάτι αισχρό απλά ότι με τον τρόπο τους βοηθούν κάποιους που ξέρουν να κάνουν καλά σκονάκια και όχι άλλους που πραγματικά κουράζονται.

Δυστυχώς υπάρχει και το προσέχουμε για να έχουμε και το παν μέτρον άριστον! Και τι δεν θα έδινα να μπουκάρω στο γραφείο του καθηγητή που με έκοψε (και σε αρκετών άλλων) και να του πω έξω από τα δόντια όλα όσα σκέφτομαι; Όχι κάτι αισχρό απλά ότι με τον τρόπο τους βοηθούν κάποιους που ξέρουν να κάνουν καλά σκονάκια και όχι άλλους που πραγματικά κουράζονται.
Και γιατί δεν το κάνεις; Θα πάθεις τίποτα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back