LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exposure243
Νεοφερμένο μέλος

Δέν τήν παλευω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατι?/τι ειναι αυτο που δεν παλευεται.Καί εμένα δεν μού πάνε τά πράγματα καλά τελευταία
Δέν τήν παλευω![]()
exposure243
Νεοφερμένο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ξερω..εσυ ξερεις τι σου συμβαινει μονο...παντως πραγματικα οτι και να ειναι αυτο δες καθαρα μεσα σου τι θελεις να κανεις..και μην αφηνεις τιποτα να επηρεαζει τις πραγματικες σου επιθυμιες..κι εγω βιαστικα καποια στιγμη να πω τελος στο δικο μου προβλημα..ομως ξερω πως αν δεν επαιρνα την αποφαση να το παλεψω ισως και να το ειχα βαρος για μια ζωη..δεν χρειαζονται βιαστικες και ακραιες κινησεις σε πραγματα σημαντικα στηνζωη μας..no comments![]()
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Όσο για την ioanna θαυμάζω τα όσα έμαθε και πράττει: επιφύλαξη ναι, όχι καχυποψία, δόσιμο σιγά-σιγά – πολύ σοφό! Έτσι δίνεις περιθώρια σκέψης και δράσης και στον εαυτό σου και στον άλλο.
Καλή σας μέρα!
Να'σαι καλά. Αυτό είναι κάτι που ακολουθώ σε πολλούς τομείς στη ζωή μου. Και μ'έχει βοηθήσει πολύ να παρατηρώ τους ανθρώπους μου γύρω.
Evelia η δικη μου ιστορια δεν εχει τελος νομιζω μονο αρχη αυτη την περιοδο. δεν εχω καποιο συγκεκριμενο προβλημα με καποιον αλλα εναν γενικοτερο προβληματισμο για το που παω τι κανω τι θα απογινω και ποιανου η σκλαβα θα γινω (το εχω ξαναπει αυτο το τραγουδι καπου εδω στο φορουμ, επαναλαμβανομαι) και για τις ανθρωπινες σχεσεις. αν θα βρω δουλεια αν αυτο που προσπαθω να κανω ειναι αυτο που πραγματικα θελω.
κοινως πρεπει να παρω τη ζωη μου στα χερια μου, να ανεξαρτητοποιηθω κι αλλο απο την οικογενεια μου (γιατι τελειως δεν μπορω ακομα) και γενικα να προχωρησω. 32ςςςςςςςςςςςςςςςςς34(παρεμβαση της γατας μου στη συζητηση)
ομως θελω να ειμαι οσο πιο σιγουρη γινεται οτι κανω σωστες και σιγουρες κινησεις!
Λοιπόν maestros σε πολύ παρόμοια κατάσταση (και πιο πολύπλοκη ίσως) βρίσκομαι κι εγώ. Εδώ και αρκετό καιρο...
exposure243
Νεοφερμένο μέλος
LIFE <εξω από τό χορό πολλά τραγούδια ξέρουμε>.και μην αφηνεις τιποτα να επηρεαζει τις πραγματικες σου επιθυμιες..
Καί ενα ασχετο
< Νάτος ερχεται με φούρια...καί μέ κουστουμιά καινούργια>
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
χαιρομαι που κανεις χιουμορ--οσο για το πρωτο σχολιο,δεν σε αδικω που το κανεις-ολοι μας οταν βλεπουμε θολα τα πραγματα που μας απασχολουν σοβαρα-λογω εντασης αυτο μπορει να πουμε σε καποιον που παει να μας δωσει καποια συμβουλη..κι ομως με τον καιρο καταλαβαινουμε οτι οι ακραιες και βιαστικες αποφασεις σε πολυ σοβαρα ζητηματα ειναι οτι χειροτερο..και ακομα χειροτερο ειναι αν εχουμε κλεισει οριστικα τους δρομους της επιστροφης,,οποιο και να ειναι το θεμα που σε απασχολειLIFE <εξω από τό χορό πολλά τραγούδια ξέρουμε>
Καί ενα ασχετο
< Νάτος ερχεται με φούρια...καί μέ κουστουμιά καινούργια>

marestros
Δραστήριο μέλος
ιωαννα μου απλα δεν μπορω να ειμαι αλλο σε αυτη τη φαση γιατι ειμαι ετσι πολυ καιρο και με πιεζουν καταστασεις και προσωπα να προχωρησω. αλλα που να παω η δολια, που;;;;;
οπου λαχει εμεις οι βλαχοι!!!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
θα τον στειλουμε τον ανθρωπο

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
τελικα ο καθενας μας εχει τον πονο του!!! πλακα εχει αυτο το θεμα ετσι και το διαβασεικανεις ασχετος απο την αρχη θα ημουν περιεργει τη γνωμη θα σχηματιζε για ολους μας!!!
ιωαννα μου απλα δεν μπορω να ειμαι αλλο σε αυτη τη φαση γιατι ειμαι ετσι πολυ καιρο και με πιεζουν καταστασεις και προσωπα να προχωρησω. αλλα που να παω η δολια, που;;;;;
οπου λαχει εμεις οι βλαχοι!!!
Σε καταλαβαίνω μωρε γιατι κι εγώ στο ίδιο αδιέξοδο είμαι κι έχω και έναν άντρα (σου απάντησα τι εννοω
) να σκεφτώ επίσης... Άσε, μπερδεμένη κ η δικιά μου ιστορία...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος

εγω δεν εχω να σκεφτομαι και καποιον αλλον αλλα δυστυχως και κανενας αλλος δεν εχει να σκεφτεται εμενα

:cry::cry::cry::cry::cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Μερδεύτηκα κι εγώ! Αλλά νομίζω το έπιασα... Μη σε παίρνει από κάτω! Ελα, δεν ήθελα να το πάρεις έτσι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
ioanna_g
Δραστήριο μέλος

Παιδιά έγινε το απίστευτο... Η κολλητή που σας έγραψα ότι είμασταν 6 χρόνια φίλες κ το παλέψαμε αλλά τελικά δεν κόλλησε μόλις μου έστειλε μετά από 3 χρόνια από το και νούργιο της κινητό για να δει τι κανω...
Τι έγινε ρε παιδιά;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
δεν το πηρα στραβα don't worry
Εννοώ ότι δεν ήθελα να το σκεφτείς έτσι κ να στενοχωρηθείς!
marestros
Δραστήριο μέλος
ετσι κι αλλιως ιωαννα μου στεναχωριεμαι αρκετα για ολα και τα σκεφτομαι απο μονη μου οποτε μικρο το κακο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool