catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

καιγεται το παρθενο δασος στο πορτο γερμενο στα βιλλια, εχω παθει μεγαλη πλακα, δεν εχει ξανακαει ποτε ρε γμτ........παιδια το δασος εκει ειναι ονειρεμενο δε μπορειτε να φανταστειτε, ποσο κριμα ειναι, οχι κ αυτο ρε παιδια οχι κ αυτο......

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
επειδή δεν γνωρίζω πολλά πράγματα, αυτά τα σπίτια που καίγονται στην παντειο πολιτεία είναι όλα αυθαίρετα?ή στον μαραθώνα?
ολα αυθαιρετα,δεν νομιζω να ειναι...ασε που τους τα νονιμοποιουν και οι πολιτικοι!!!! για ευνοητους λογους φυσικα...αυτο που ακουσα πριν απο λιγο ειναι οτι ο αγιος στεφανος και η σταματα,ειναι γνωστο οτι ειναι " αμαρτωλοι οικισμοι"..........καταλαβαινεις τι εχει γινει......

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ολα αυθαιρετα,δεν νομιζω να ειναι...ασε που τους τα νονιμοποιουν και οι πολιτικοι!!!! για ευνοητους λογους φυσικα...αυτο που ακουσα πριν απο λιγο ειναι οτι ο αγιος στεφανος και η σταματα,ειναι γνωστο οτι ειναι " αμαρτωλοι οικισμοι"..........καταλαβαινεις τι εχει γινει......![]()
αν ειναι ολα αυτα αυθαιρετα, τοτε ευχομαι να καουν ολα μεχρι τα θεμελια. Αλλα μετα θα ζητουν αποζημιωσεις. Τι θρασσος...
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Aυτή η κρίση του καπιταλιστικού συστήματος της δύσης είναι αφιερωμένη στους ακραίους καπιταλιστές - φεουδάρχες - αφεντικά κλπ. και στον λαό που τους προτίμησε. Είναι καλο να μην κλαίει κανεις για το σπίτι του αν καεί για να φτιαχτεί ενα καζίνο στην θέση του. 'Ωρα τιμωρίας.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
κατι που εγραψε ενας φιλος μου σε σχεση με τη φωτια...μου αρεσε και σας το μεταφερω...
Aυτή η κρίση του καπιταλιστικού συστήματος της δύσης είναι αφιερωμένη στους ακραίους καπιταλιστές - φεουδάρχες - αφεντικά κλπ. και στον λαό που τους προτίμησε. Είναι καλο να μην κλαίει κανεις για το σπίτι του αν καεί για να φτιαχτεί ενα καζίνο στην θέση του. 'Ωρα τιμωρίας.
συμφωνω..............για να μην τα ισοπεδωνουμε ολα,λυπαμε για το σπιτι ενος ανθρωπου που το εχει φτιαξει με κοπο...με την προυποθεση βεβαια,οτι δεν συμμετειχε με ΚΑΝΕΝΑΝ τροπο σε ολο αυτο το κυκλωμα που γνωριζουμε...μονο τοτε....απο την αλλη,θυμωνω πραγματικα οταν ακουω να λενε οτι πιο σημαντικο ειναι να σωθουν οι περιουσιες απο το δασος............ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ??? το να καει το σπιτι μου ειναι μεν σημαντικη απωλεια για ΜΕΝΑ αλλα για ολο το υπολοιπο συμπαν δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο..........ακομα και για τους υπολοιπους ανθρωπους παλι κανεναν ρολο δεν παιζει...ενω αμα καουν τα δαση και για τις ζωες των υπολοιπων ειναι σημαντικο και για τα ζωα...και για τη συνεχιση της ζωης,γενικοτερα,πανω στον πλανητη....
ELENIP
Διάσημο μέλος
συμφωνω..............για να μην τα ισοπεδωνουμε ολα,λυπαμε για το σπιτι ενος ανθρωπου που το εχει φτιαξει με κοπο...με την προυποθεση βεβαια,οτι δεν συμμετειχε με ΚΑΝΕΝΑΝ τροπο σε ολο αυτο το κυκλωμα που γνωριζουμε...μονο τοτε....απο την αλλη,θυμωνω πραγματικα οταν ακουω να λενε οτι πιο σημαντικο ειναι να σωθουν οι περιουσιες απο το δασος............ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ??? το να καει το σπιτι μου ειναι μεν σημαντικη απωλεια για ΜΕΝΑ αλλα για ολο το υπολοιπο συμπαν δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο..........ακομα και για τους υπολοιπους ανθρωπους παλι κανεναν ρολο δεν παιζει...ενω αμα καουν τα δαση και για τις ζωες των υπολοιπων ειναι σημαντικο και για τα ζωα...και για τη συνεχιση της ζωης,γενικοτερα,πανω στον πλανητη....
συμφωνω απόλυτα!!! κι εγω θυμωνω πολύ με αυτό το σκεπτικό!

ιβανα
Επιφανές μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
εγω πειραζει που χεστηκα για τα σπιτια κ νοιαζομαι για τα ζωα κ τα δαση μας? τη φυση μας που καταστρεφεται? τα τουβλα ξαναγινονται.....![]()
αστα ιωάννα μου! οταν περναγαμε με παρεα απο τον δρόμο προς την λιμνη του μαραθωνα που ειχε δασος μια τεραστια εκταση, ξερεις πως το καμαρωναμε??? και το λεγαμε πριν 1,5 χρονο που πήγαμε, να μην το καψουνε κι αυτό.τιποτα δεν εμεινε πια
!!!

catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
επειδή δεν γνωρίζω πολλά πράγματα, αυτά τα σπίτια που καίγονται στην παντειο πολιτεία είναι όλα αυθαίρετα?ή στον μαραθώνα?
Θα προσπαθήσω να τις ανεβάσω το μεσημέρι πάλι μέσω Face book. Στον Μαραθώνα δεν πρέπει να είναι όλα αυθαίρετα υπήρχε κοινότητα από χρόνια εκεί, οπού υπάρχει οικισμός (αναφέρεται οικισμός της π.χ. Αύρας και διάφορα άγνωστα στους πολλούς ονόματα) τα πιο πολλά είναι αυθαιρετα… αλλά "νομιμοποιούνται" γιατί βρίσκονται σε οικισμό, οπότε μην σας κάνει εντύπωση αν όλοι αυτοί που παρότι είναι παράνομα τα χτίσματα τους πάρουν αποζημιώσεις (εντός οικισμού γαρ).
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
οσο για την αττικη........να ευχομαστε να μην περασει στην παρνηθα.....ολα μπορεις να τα δεις σε αυτη τη χωρα!!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ακομα η φωτια στη ζακυνθο.............δεν θα μεινει και τιποτα......
οσο για την αττικη........να ευχομαστε να μην περασει στην παρνηθα.....ολα μπορεις να τα δεις σε αυτη τη χωρα!!
πω πω ακομα καιει στην ζακυνθο? Τιποτα δεν λενε στις ειδησεις για εκει
ιβανα
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
πω πω ακομα καιει στην ζακυνθο? Τιποτα δεν λενε στις ειδησεις για εκει![]()
ΕΙΠΑΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ...ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ μονο Η ΑΘΗΝΑ.............στη μονη φαση που μαθαινω κατι ειναι απο τις ανακοινωσεις της πυροσβεστικης.....και απο τα ιδια μου τα ματια και την μυτη μου,που βλεπω τον καπνο...και τον μυριζω..........τι να πω..........
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
τι γινεται με τις φωτιες ρε παιδια? ειμαι δουλεια κ δν εχω τβ να δω..τα ιδια σκ.τα να υποθεσω ε ?![]()
τα ιδια και χειροτερα.....υπαρχει κινδυνος για την παρνηθα...ας ελπισουμε οτι δεν θα το δουμε και αυτο....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool