Όχι άλλες φωτιές... Δεν πάει άλλο...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ακριβως!!!!! εμεις ειμαστε το κλειδι..το κακο ειναι οτι δεν το εχουν καταλαβει ολοι...........και την πληρωνουμε και εμεις........και κυριως το περιβαλλον και τα ζωα...
εγω εχω κουραστει εχω βαρεθει να μιλαω...ρε κοριτσια πραγματικα νιωθω οτι με περιβαλουν παντου ηλιθια οντα...το τι πολεμο τρωω απο οικογενεια και κοινους φιλους για τα γατακια μου δεν φανταζεστε...ακουσα καποιον το πρωη α λεει ε και καλα να παθουν που καιγοντε.....ποια ρε βλακα ?? το οξυγονο που σου δινει ζωη??? γιατι αυτο χανεις....ελεος πια ....:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Xθες εμαθα οτι επιασε φωτια(αυτοι οι τουρκοι στις ειδησεις δεν εδειχναν τιποτα για την φωτια και γενικα τιποτα απο ελλαδα....:mad:)Σημερα που γυρησα,απο αττικη οδο ειδα τους καπνους.Ολη η αυλη εχει γεμισει με σταχτη.Παλι φωτιες ρε γ@μ####τ$$ ......ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ,ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΙΕΣ.:mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω εχω κουραστει εχω βαρεθει να μιλαω...ρε κοριτσια πραγματικα νιωθω οτι με περιβαλουν παντου ηλιθια οντα...το τι πολεμο τρωω απο οικογενεια και κοινους φιλους για τα γατακια μου δεν φανταζεστε...ακουσα καποιον το πρωη α λεει ε και καλα να παθουν που καιγοντε.....ποια ρε βλακα ?? το οξυγονο που σου δινει ζωη??? γιατι αυτο χανεις....ελεος πια ....:mad:

ναι...εχεις δικιο...και εγω εχω βαρεθει να ακουω βλακειες τετοιου ειδους...βλακειες του στυλ....και γιατι να μην κυνηγω....ο θεος εφταξε τα ζωα για να τα εκμεταλλευονται οι ανθρωποι και να τους υπηρετουν....δεν ξερω αν υπαρχει θεος...και στην τελικη δεν με νοιαζει,με την εννοια οτι εγω,δεν θα κανω το καλο επειδη μου το επιβαλλει μια θρησκεια η επειδη φοβαμαι μην παω στην κολαση.......γιατι τοτε,δεν ειμαι εγω καλη...απλα ΦΟΒΑΜΑΙ....παντως αν υπαρχει,σιγουρα θα ειναι δικαιος....και δεν θα εφτιαχνε ενα ειδος για να καταδυναστευει ολα τα υπολοιπα...ασε που για τον πλανητη και γενικοτερα το συμπαν,ο ανθρωπος οχι μονο δεν ειναι σημαντικος....αλλα και επιζημιος...χρειαζεται να το εξηγησω????...ειπαμε...στην πυραμιδα,αν αφαιρεσεις την κορυφη( ανθρωπος) μενει,στεκεται...αν ομως κοψεις τη βαση και τα παρακατω...γκρεμιζεται.........

ναι...εχεις δικιο...και εγω εχω βαρεθει να ακουω βλακειες τετοιου ειδους...βλακειες του στυλ....και γιατι να μην κυνηγω....ο θεος εφταξε τα ζωα για να τα εκμεταλλευονται οι ανθρωποι και να τους υπηρετουν....δεν ξερω αν υπαρχει θεος...και στην τελικη δεν με νοιαζει,με την εννοια οτι εγω,δεν θα κανω το καλο επειδη μου το επιβαλλει μια θρησκεια η επειδη φοβαμαι μην παω στην κολαση.......γιατι τοτε,δεν ειμαι εγω καλη...απλα ΦΟΒΑΜΑΙ....παντως αν υπαρχει,σιγουρα θα ειναι δικαιος....και δεν θα εφτιαχνε ενα ειδος για να καταδυναστευει ολα τα υπολοιπα...ασε που για τον πλανητη και γενικοτερα το συμπαν,ο ανθρωπος οχι μονο δεν ειναι σημαντικος....αλλα και επιζημιος...χρειαζεται να το εξηγησω????...ειπαμε...στην πυραμιδα,αν αφαιρεσεις την κορυφη( ανθρωπος) μενει,στεκεται...αν ομως κοψεις τη βαση και τα παρακατω...γκρεμιζεται.........

Ετσι ακριβως Εφη, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.:)

[/u][/b]

Ετσι ακριβως Εφη, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.:)

γεια σου κουμπαρουλα μου γλυκια!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up:........τι στο καλο....εχω και αλλη διδυμη αδελφη...και δεν το ξερω?????:blink::blink::lol::lol::lol::lol:

γεια σου κουμπαρουλα μου γλυκια!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up:........τι στο καλο....εχω και αλλη διδυμη αδελφη...και δεν το ξερω?????:blink::blink::lol::lol::lol::lol:

Δηλαδή?;):cool::lol::lol:
Σόρρυ για το ΟΦΦ:redface:

Δηλαδή?;):cool::lol::lol:
Σόρρυ για το ΟΦΦ:redface:

α ναι............εχω μια διδυμη αδελφη!!!!!!!!!:D:D:D:D:D...

φωτιες

η υπερβολικη δοση δημοκρατιας σε εισαγωγικα χαλαει τους ανθρωπους ,ας τολμησουν να τα κανουν αυτα στην κινα η σε καποιες σαουδικες χωρες ,δυστυχως ακουγεται λιγο ακραιο αλλα μου φαινεται οτι ετσι πρεπει να γινει σιγα σιγα βιτσα,βιτσα,φυλακη ισοβια.οι νομοι υπαρχουν αλλα δεν εφαρμοζονται ,ελεος ποσα οικοπεδα χρειαζομαστε πλεον.η κυβερνηση θα δωσει καποια χρηματα τωρα δηθεν βοηθεια αλλα απο καπου θα τα βγαλει και φυσικα απο τον ελληνα φορολογουμενο,τον ελευθερο επαγγελματια. καλοκαιρακι ,ουζακι,φραπεδακι χαλαρα, θα τα πουμε το χειμωνα ,μα ποσο μαλακες ειμαστε .επιτελους φτανει πια(εμπορας 5.5 τοννους κοκκαινη να εξαφανιζεις ολοκληρη πολη,ο αλλος βιαζει την κορη του. ολοι τους ελευθεροι με εγγυηση η ψυχολογικα προβληματα, αν ησασταν μαλαισια ......shoot shoot the cashier)

Οντως η ελλαδα πασχει απο πειθαρχια και ορια . Δεν ειμαι υπερ του προτυπου των χωρων που ανεφερες ομως. αλλα καλο θα μας εκανε λιγο παραπανω οριο και τηρηση των νομων απο ολους

φωτιες

Οντως η ελλαδα πασχει απο πειθαρχια και ορια . Δεν ειμαι υπερ του προτυπου των χωρων που ανεφερες ομως. αλλα καλο θα μας εκανε λιγο παραπανω οριο και τηρηση των νομων απο ολους
ναι σιγουρα ειναι ακραιο αλλοστε το τονιζο,αλλα και αυτο το μπαχαλο δεν παει αλλο αυτη η οικολογικη καταστροφη στο βομο του χρηματος εδω μας περνει η μπορα ολους,χανουμε τα ηθη,τα εθιμα μας,θρησκεια,τουρισμο, φυση,βιομηχανιες βαριες δεν εχουμε τι να κανουμε εχουμε τρελα μονο με τα οικοπεδα,τα αυτοκινητα και τα loui vuitton.η μηπως ειμαστε ευαισθητοποιημενοι πωλητες απεναντι στα ζωα,εδω τις γατες τις παταμε με τα αυτοκινητα ας το εκανες αυτο στη γερμανια,ελβετια,αυστρια ανεπτυγμενες χωρες εφοσον δεν συμφωνεις με τα σιγουρα ακραια.

και φυσικα σε κανα 2 μηνες θα πλυμμηρισουμε με τις βροχες, αφου δεν υπαρχουν δαση να κρατησουν τα νερα......:down::down::down:

και φυσικα σε κανα 2 μηνες θα πλυμμηρισουμε με τις βροχες, αφου δεν υπαρχουν δαση να κρατησουν τα νερα......:down::down::down:
καλημερα,,πες το ψεμματα..και μετα αλλες αποζυμιοσεις απο εκει ...

Είναι που ζούμε στη ομορφότερη χλωρα του κόσμου οπότε πρέπει να την ασχημήνουμε λίγο για να μην μας ματιάσουν. Είναι που είμαστε τόσο ξεχωριστός λαός που δεν μας αγγίζει τίποτα και πάλι θα είμαστε πρώτη. Είναι που η αυθαίρετη βίλα και το τζίπ είναι status symbol για τον νεοέλληνα. Είναι που όλος ο πλανήτης μας ανήκει άσε που σύμφωνα με μερικούς έχουμε ζήσει και δημιουργήσει παντού. Είναι που όσο άχρηστοι ,παραδόπιστοι,αδιάφοροι,βρωμιάρηδες, βάρβαροι, καταπατητές, καταχραστές, εγκληματίες ,μισσαλόδοξοι και τομαριστές και αν γινόμαστε τόσο μεγαλώνει το αθάνατο ελληνικό μεγαλείο στα μάτια μας. Κάηκε το δάσος, μαγκιά, ήδη περιμένουν με το μέτρο να μοιράσουν.Στοίχημα οτι θα προκυρήξουν και εκλογές για να επισημοποιήσουν τις συναλλάγες και θα ξεκινήσει το παζάρι.

Ηθελα να είμαι απο μια μεριά όταν θα φάμε το χαστούκι και θα δούμε τι θα πει να ζεις σε μια χώρα βρώμικη και κατεστραμένη (γεμάτη κιτς νεοελληνικές βίλες παρόλα αυτά σε απαλό ροδακινί). Όταν δεν θα μπορούμε να πάρουμε ανάσα τα καλοκαίρια,όταν όλα τα παιδιά θα γεννιούνται με αλλεργικό άσθμα και ένα κάρο άλλες αλλεργίες.Όταν η ασχήμια και το τσιμέντο θα μας πνίξουν και θα τολμήσουν να μας απαξιώσουν όλοι οι άλλοι μ@@@@κες που προστατεύουν τη φύση θα έρθει μάλλον το γένος των Ελ απο το Σείριο να μας πάρει στον παράδεισο και δεν θα ζήσουμε στην κόλαση που δημιουργήσαμε.

Είναι να βγαίνεις απο τα ρούχα σου. Πώς μπορεί μια ολόκληρη χώρα να λειτουργεί απλά απο κεκτημένη ταχύτητα χωρίς καμιά προσπάθεια για τίποτα πια.

Είναι που ζούμε στη ομορφότερη χλωρα του κόσμου οπότε πρέπει να την ασχημήνουμε λίγο για να μην μας ματιάσουν. Είναι που είμαστε τόσο ξεχωριστός λαός που δεν μας αγγίζει τίποτα και πάλι θα είμαστε πρώτη. Είναι που η αυθαίρετη βίλα και το τζίπ είναι status symbol για τον νεοέλληνα. Είναι που όλος ο πλανήτης μας ανήκει άσε που σύμφωνα με μερικούς έχουμε ζήσει και δημιουργήσει παντού. Είναι που όσο άχρηστοι ,παραδόπιστοι,αδιάφοροι,βρωμιάρηδες, βάρβαροι, καταπατητές, καταχραστές, εγκληματίες ,μισσαλόδοξοι και τομαριστές και αν γινόμαστε τόσο μεγαλώνει το αθάνατο ελληνικό μεγαλείο στα μάτια μας. Κάηκε το δάσος, μαγκιά, ήδη περιμένουν με το μέτρο να μοιράσουν.Στοίχημα οτι θα προκυρήξουν και εκλογές για να επισημοποιήσουν τις συναλλάγες και θα ξεκινήσει το παζάρι.

Ηθελα να είμαι απο μια μεριά όταν θα φάμε το χαστούκι και θα δούμε τι θα πει να ζεις σε μια χώρα βρώμικη και κατεστραμένη (γεμάτη κιτς νεοελληνικές βίλες παρόλα αυτά σε απαλό ροδακινί). Όταν δεν θα μπορούμε να πάρουμε ανάσα τα καλοκαίρια,όταν όλα τα παιδιά θα γεννιούνται με αλλεργικό άσθμα και ένα κάρο άλλες αλλεργίες.Όταν η ασχήμια και το τσιμέντο θα μας πνίξουν και θα τολμήσουν να μας απαξιώσουν όλοι οι άλλοι μ@@@@κες που προστατεύουν τη φύση θα έρθει μάλλον το γένος των Ελ απο το Σείριο να μας πάρει στον παράδεισο και δεν θα ζήσουμε στην κόλαση που δημιουργήσαμε.

Είναι να βγαίνεις απο τα ρούχα σου. Πώς μπορεί μια ολόκληρη χώρα να λειτουργεί απλά απο κεκτημένη ταχύτητα χωρίς καμιά προσπάθεια για τίποτα πια.

κλαιρη, με καλυψες τοσο πολυ......:(:(
εισαι φοβερη:(
αυτο θα μπορουσε να ειναι μια ωραια επιστολη διαμαρτυριας:/:

πες τα ...αλλα και που τα λεμε μονο εμεις τα ακουμε....καποτε θα ξυπνισουν ολοι..απλα φοβαμαι μην ειναι πολυ αργα τοτε..

Ηθελα να είμαι απο μια μεριά όταν θα φάμε το χαστούκι και θα δούμε τι θα πει να ζεις σε μια χώρα βρώμικη και κατεστραμένη (γεμάτη κιτς νεοελληνικές βίλες παρόλα αυτά σε απαλό ροδακινί). Όταν δεν θα μπορούμε να πάρουμε ανάσα τα καλοκαίρια,όταν όλα τα παιδιά θα γεννιούνται με αλλεργικό άσθμα και ένα κάρο άλλες αλλεργίες.

Ηδη άρχισαν τα πρώτα χαστούκια και είμαστε ακόμη στην αρχή. :hmm::(

Αυτό το αναρωτιέμαι και εγώ,πολλές φορές.:hmm::hmm:

Όταν η ασχήμια και το τσιμέντο θα μας πνίξουν και θα τολμήσουν να μας απαξιώσουν όλοι οι άλλοι μ@@@@κες που προστατεύουν τη φύση θα έρθει μάλλον το γένος των Ελ απο το Σείριο να μας πάρει στον παράδεισο και δεν θα ζήσουμε στην κόλαση που δημιουργήσαμε .

:blink::blink:Αυτό και αν ήταν καλό!;);):P
Και όμως υπάρχουν Ελληνάρες, που πιστεύουν οτι καταγώμαστε(οι Ελληνες) από τον Σείριο(τον αστερισμό;)), μιάς και είμαστε τόσο πολύ...ανώτεροι από την υπόλοιπη ανθρωπότητα.:blink::(
Ξανασόρρυ για το ΟΦΦ:redface:

Και σε εμενα ,στο χωρια που μενω καψαν το βουνο απο την αλλη μερια.Τον Κιθαιρωνα.

Και όμως υπάρχουν Ελληνάρες, που πιστεύουν οτι καταγώμαστε(οι Ελληνες) από τον Σείριο(τον αστερισμό;)), μιάς και είμαστε τόσο πολύ...ανώτεροι από την υπόλοιπη ανθρωπότητα.:blink::(
Ξανασόρρυ για το ΟΦΦ:redface:
Εγώ το πιστεύω αυτό αν κοιτάξεις πόσα ουφα υπάρχουν γύρω μας θα καταλάβεις ότι είναι αλήθεια κ ότι μερικοί είναι από άλλο πλανήτη ;)

Εγώ το πιστεύω αυτό αν κοιτάξεις πόσα ουφα υπάρχουν γύρω μας θα καταλάβεις ότι είναι αλήθεια κ ότι μερικοί είναι από άλλο πλανήτη ;)
να σαι καλα με εκανες και γελασα....:lol::lol::lol::lol:

:up::up::up::up::up:
Γειά σου βρε Ελενα!:lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back