Voula
Διάσημο μέλος
Εγώ θα πω για άλλη μια φορά πόσο λυπάμαι για την κατάντια μας. Αυτή που μας καταδίκασαν με τον ωχαδερφισμό τους κάποιοι να ζούμε εμείς οι υπόλοιποι. Λυπάμαι για τα παιδιά που γεννιούνται και θα ζήσουν σε μια χώρα μαύρη κι άραχνη και σ'ενα μέλλον αβέβαιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Θεωρώ ότι τους αξίζει αυτή η αντιμετώπιση. Πολλές φορές αυτού του είδους το χιούμορ, είναι η καλύτερη απάντηση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ,ΡΙΞΤΕ ΛΕΥΚΟ, ΡΙΞΤΕ ΑΚΥΡΟ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗ (ναι εγινε και αυτο!!! τον προτιμαν περισσοτερο απο καποιους αλλους !!!) ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ μην ψηφισετε αυτους τους ΓΕΛΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ................
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΜΥΑΛΟΥΣ , ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΝΕ ΣΑΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ.......
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ
βΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ "ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑ"
Βαρεθηκα.........................................................................
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Οσο αγαπαω αυτη τη χωρα, αλλο τοσο την μισω. Ζουμε μες την βρωμια, κλεβουμε τον συνανθρωπο μας και συναγωνιζομαστε στο ποιος ειναι ο καλυτερος κλεφτης. Το παιζουμε ανωτεροι απο ολους και τα ξερουμε ολα. Καιμε την γη που μας προσφερει καθαρο αερα και τροφη και δεν σεβομαστε απολυτως τιποτα. Πεταμε σκουπιδια στα δαση, σε ποταμια και γενικα παντου εκτος απο τους καδους. Εχουμε νομους και κανεις δεν τιμωρειται. Ο μεσος Ελληνας ειναι τοσο εξυπνος που παντα φροντιζει να ψηφησει τους ιδιους και τους ιδιους. Ξεχνανε τα παντα. Τις φωτιες στην πελοποννησο, τις φωτιες στην χαλκιδικη, τις φωτιες στην σαμο, τα σκανδαλα, τα λαδωματα και την απατεωνια. Δεν υπαρχουμε, δεν εχουμε κρατος. Δεν λειτουργει τιποτα. Ουτε καν παιδεια δεν εχουμε. Απο εκει ξεκιναει ολο το κακο.
Δυστυχως εχω ζησει εξωτερικο πολλα χρονια και οταν κατεβαινω ελλαδα βλεπω την διαφορα. Εξω ο κοσμος αγαπαει τα ζωα και δεν τα κακομεταχειριζεται οπως εδω. Και αν καποιος κανει το λαθος και κακομεταχειριστει καποιο ζωακι θα τιμωρηθει. Επειδη στην περιοχη που ζω στο εξωτερικο εχει παρα πολλα δαση και παρκα, τα προσεχουν οσο μπορουν καλυτερα. Σε καθε παρκο υπαρχει ενδειξη για κινδυνο πυρκαγιας και αναλογως σε πιο επιπεδο ειναι εφαρμοζονται και καποιοι κανονες. Πχ στο extremely high απαγορευται το καπνισμα και τα BBQ και αν σε πιασουν τιμωρεισαι. Κανουν περιπολιες και δεν αφηνουν το δασος/παρκο στο ελεος του καθε τρελου πυρομανη. Επισης φροντιζουν να γινεται αμεσως αναδασωση μετα απο καθε καταστροφη και κλεινουν την προσβαση σε αναδασωμενες περιοχες. Επισης δεν μπορεις να κοψεις δεντρο στην αυλη σου αν δεν εχεις παρει αδεια. Σε ενα παρκο πηγε ο δημος να κοψει γυρω στα 20 δεντρα για να βελτιωσει την θεα και ξεσηκωθηκε ο κοσμος και τελικα δεν τα πειραξαν. Εμεις τι κανουμε;
Να σας πω και ενα περιστατικο με μια 'κυρια' που πηγε και εκανε τρυπες σε 10 δεντρα δεντρα απεναντι απο το σπιτι της που της εκοβαν την θεα στην θαλασσα. Τα δεντρα εννοειται πεθαναν. Την πηγαν την 'κυρια' στα δικαστηρια, δικαστηκε και της επιβληθηκε φυλακιση 6 μηνων, προστιμο $30,000 και επισης την εβαλαν να αγορασει καινουρια δεντρα και να τα φυτεψει στα σημεια που ηταν τα αλλα που κατεστρεψε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
σημερα ακουγα στις ειδησεις οτι διαμαρτυρονται οι ιδιοκτητες αυθαιρετων που δεν θα παρουν αποζημιωση. ΤΙ ΘΡΑΣΣΟΣ. Οχι μονο δεν πρεπει να παρουν αποζημιωση, αλλα να πληρωσουν και απο πανω για το κακο που εχουν κανει στο δασος.
Οσο αγαπαω αυτη τη χωρα, αλλο τοσο την μισω. Ζουμε μες την βρωμια, κλεβουμε τον συνανθρωπο μας και συναγωνιζομαστε στο ποιος ειναι ο καλυτερος κλεφτης. Το παιζουμε ανωτεροι απο ολους και τα ξερουμε ολα. Καιμε την γη που μας προσφερει καθαρο αερα και τροφη και δεν σεβομαστε απολυτως τιποτα. Πεταμε σκουπιδια στα δαση, σε ποταμια και γενικα παντου εκτος απο τους καδους. Εχουμε νομους και κανεις δεν τιμωρειται. Ο μεσος Ελληνας ειναι τοσο εξυπνος που παντα φροντιζει να ψηφησει τους ιδιους και τους ιδιους. Ξεχνανε τα παντα. Τις φωτιες στην πελοποννησο, τις φωτιες στην χαλκιδικη, τις φωτιες στην σαμο, τα σκανδαλα, τα λαδωματα και την απατεωνια. Δεν υπαρχουμε, δεν εχουμε κρατος. Δεν λειτουργει τιποτα. Ουτε καν παιδεια δεν εχουμε. Απο εκει ξεκιναει ολο το κακο.
Δυστυχως εχω ζησει εξωτερικο πολλα χρονια και οταν κατεβαινω ελλαδα βλεπω την διαφορα. Εξω ο κοσμος αγαπαει τα ζωα και δεν τα κακομεταχειριζεται οπως εδω. Και αν καποιος κανει το λαθος και κακομεταχειριστει καποιο ζωακι θα τιμωρηθει. Επειδη στην περιοχη που ζω στο εξωτερικο εχει παρα πολλα δαση και παρκα, τα προσεχουν οσο μπορουν καλυτερα. Σε καθε παρκο υπαρχει ενδειξη για κινδυνο πυρκαγιας και αναλογως σε πιο επιπεδο ειναι εφαρμοζονται και καποιοι κανονες. Πχ στο extremely high απαγορευται το καπνισμα και τα BBQ και αν σε πιασουν τιμωρεισαι. Κανουν περιπολιες και δεν αφηνουν το δασος/παρκο στο ελεος του καθε τρελου πυρομανη. Επισης φροντιζουν να γινεται αμεσως αναδασωση μετα απο καθε καταστροφη και κλεινουν την προσβαση σε αναδασωμενες περιοχες. Επισης δεν μπορεις να κοψεις δεντρο στην αυλη σου αν δεν εχεις παρει αδεια. Σε ενα παρκο πηγε ο δημος να κοψει γυρω στα 20 δεντρα για να βελτιωσει την θεα και ξεσηκωθηκε ο κοσμος και τελικα δεν τα πειραξαν. Εμεις τι κανουμε;
Να σας πω και ενα περιστατικο με μια 'κυρια' που πηγε και εκανε τρυπες σε 10 δεντρα δεντρα απεναντι απο το σπιτι της που της εκοβαν την θεα στην θαλασσα. Τα δεντρα εννοειται πεθαναν. Την πηγαν την 'κυρια' στα δικαστηρια, δικαστηκε και της επιβληθηκε φυλακιση 6 μηνων, προστιμο $30,000 και επισης την εβαλαν να αγορασει καινουρια δεντρα και να τα φυτεψει στα σημεια που ηταν τα αλλα που κατεστρεψε.
με κουφανες, γιατι με καλυψες απολυτα.

σα να εισαι στο μυαλο μου

την ελλαδα την αγαπαω, αλλα δεν την παω

starter
Δραστήριο μέλος
Είναι ο γιος της κυρα Πιπίτσας που όλη μέρα τρώγεται με τις γειτόνισσες στα μπαλκόνια και που παθαίνει παράκρουση αν σε δει να αφήνεις έξω φαγητό για τα αδέσποτα (γιατί θα της φέρεις βρωμιά και αρρώστια στην θεάρεστη πεντακάθαρη πολυκατοικία της-αντιπαροχή διαμέρισμα απο το χωράφι του πεθερού της).
Είναι παιδιά γονιών που τα μεγαλώνουν με μοναδική ηθική να βολευτεις εσύ και να ψοφήσουν όλοι οι άλλοι,να μην νοιάζονται για το συλλογικό καλό και την πρόοδο.Είναι παιδιά ανθρώπων που τους εμφύτευσαν το όνειρο της θέσης στο δημόσιο ,για να μην δουλεύεις και να πληρώνεσαι,όχι για να προσφέρεις στο σύνολο. Και αν είναι να κερδίσουμε κάτι γιατί να μην καεί και το δάσος,δικό μας είναι;
Το σπίτι του Ελληνα τελειώνει στην αυλή του. Όλο το υπόλοιπο είναι κενός περιβαλλόν χώρος που αόριστα κάποιος λογικά θα πρέπει να φροντίσει,όχι εμείς.
Θα συμφωνήσω στο θέμα της παιδείας αλλά και της αγωγής απο το σπίτι που είναι και στο χέρι του καθενός. Λόγω της δουλειάς μου βλέπω πολύ κόσμο και τα παιδιά του μαζί. Μπορώ να πώ οτι υπάρχουν ανάμεσα τους αρκετά παιδάκια που με το κατάλληλο αντίτιμο θα έκαναν πολλά πράγματα στο μέλλον.Δεν είναι λογικό ένα παιδί να έχει απο μικρό θεοποιήσει το χρήμα και το βόλεμα.
Ακόμη και τις προσπάθειες να γίνει κάτι υπάρχουν ανθρωποι που θα τις ειρωνευτούν και θα τις απαξιώσουν. Το τι πικρόχολο σχόλιο έχω ακούσει για τις δεντροφυτεύσεις του ΣΚΑΙ δε λέγεται. Τι σε νοιάζει ρε φίλε τι κερδίζει ο ΣΚΑΙ θα φυτευτούν δέντρα ή όχι εκεί που κάποιος φρόντισε να μην υπάρχουν.
Παιδιά είναι να τρελένεσαι με την αρτιριοσκλήρωση που κυκλοφορεί δίπλα μας.Μια τριανταφυλλιά πήγαμε να φυτεύσουμε στο παρτέρι του πεζοδρομίου (που δεν φροντίζει κανείς) και η κυριά Πιπίτσα της γειτονιάς μας κόντεψε να μας φέρει την αστυνομία γιατί θα έχει αγκάθια,θα ρίχνει φύλλα, θα την ποτίζουμε με το κοινόχρηστο νερό
και θα ψυριάσει.Και μου είπε και με περισσή ευγένεια που αρμόζει στην αγωγή και καταγωγή της και συμφωνήσαν και οι υπόλοιποι για να μην θεωρηθεί μεμονωμένο περιστατικό οτι και πολύ με ανεχτήκανε εμένα την χίπισσα με τα βιολογικά και της γάτες, όχι να τους φυτέψω και τριανταφυλιά. Μιά μεγαλύτερης ηλικίας Πιπίτσα με είπε και αστεφάνωτη,μάλιστα.
Φανταστήτε τωρα τα παιδιά της που κάθε μέρα τρώνε παγωτό και πετάνε το χαρτί κάτω με τρεις κάδους γύρω τους να νοιάζονται το δάσος και το περιβάλλον ή να σκεφτούν "Βρε λες να κάψουμε και το Σειχ-σου μπας και πάρουν αξία εκείνα τα προσφυγικά μέτρα που έχουμε στο Χορτιάτη".
stellak
Διάσημο μέλος
Τι άλλο να πούμε...
konstans
Περιβόητο μέλος
Χα,χα,χαΕγώ, πάλι, άκουσα από συνάδελφο χτες το θεϊκό ότι τις φωτιές τις βάζουν οι μετανάστες που δεν νοιάζονται για τη χώρα μας επειδή δεν είναι πατρίδα τους... διότι εμείς οι Έλληνες ΔΕΝ βάζουμε φωτιές στην Ελλάδα. Την αγαπάμε και δεν την καίμε. Μόνο εκείνοι οι "παλιομετανάστες" την καίνε.
Τι άλλο να πούμε...
Αυτό ήταν το καλύτερο

starter
Δραστήριο μέλος
Εγώ, πάλι, άκουσα από συνάδελφο χτες το θεϊκό ότι τις φωτιές τις βάζουν οι μετανάστες που δεν νοιάζονται για τη χώρα μας επειδή δεν είναι πατρίδα τους... διότι εμείς οι Έλληνες ΔΕΝ βάζουμε φωτιές στην Ελλάδα. Την αγαπάμε και δεν την καίμε. Μόνο εκείνοι οι "παλιομετανάστες" την καίνε.
Τι άλλο να πούμε...
Ο καθένας και ο πόνος του...... Και τις φωτιές που μπήκαν πριν το '90 που αρχίσαν να έρχονται οι μετανάστες ποιός τις έβαζε.Τότε το σενάριο ήταν οι Τούρκοι που παίζει ακόμη. Εγώ θα σας πω ποιός τις βάζει αλλά μην με εκθέσετε .....Ο δολοφόνος του Κέννεντυ....

ιβανα
Επιφανές μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Ο καθένας και ο πόνος του...... Και τις φωτιές που μπήκαν πριν το '90 που αρχίσαν να έρχονται οι μετανάστες ποιός τις έβαζε.Τότε το σενάριο ήταν οι Τούρκοι που παίζει ακόμη. Εγώ θα σας πω ποιός τις βάζει αλλά μην με εκθέσετε .....Ο δολοφόνος του Κέννεντυ....![]()
Μωρέ του Κέννεντυ να ήταν, του Καποδίστρια να μην ήταν

Desdemona
Διάσημο μέλος
Μωρέ του Κέννεντυ να ήταν, του Καποδίστρια να μην ήταν![]()

starter
Δραστήριο μέλος

Τι μου θύμησες τώρα να ήξερες!! Μπορεί κιόλας, θα το διασταυρώσω με τις διασυνδέσεις μου

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τους αλητες
προς το παρον ειμαστε εκτος κινδυνου με τα ελικοπτερα να προσπαθουν να σβησουν τη φωτια

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
καιγεται το δασος που ειναι το σπιτι μας στο Κορφο...τους αλητες
προς το παρον ειμαστε εκτος κινδυνου με τα ελικοπτερα να προσπαθουν να σβησουν τη φωτια![]()
μακαρι να την σβησουν γρηγορα...αυτο που ζεις εσυ σημερα,το εζησα εγω χτες...ειχε πιασει φωτια(...μαλλον ειχαν βαλει φωτια) στο απεναντι βουνο απο το σπιτι μου,χαμηλα κιολας...φαντασου οτι εβλεπα τις φλογες απο το παραθυρο...ευτυχως...ηραθαν αμεσως ελικοπτερα και την σβησαν γρηγορα....μακαρι να την σβησουν και σε εσας...τι να πω πια...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ελα ρε?μακαρι να την σβησουν γρηγορα...αυτο που ζεις εσυ σημερα,το εζησα εγω χτες...ειχε πιασει φωτια(...μαλλον ειχαν βαλει φωτια) στο απεναντι βουνο απο το σπιτι μου,χαμηλα κιολας...φαντασου οτι εβλεπα τις φλογες απο το παραθυρο...ευτυχως...ηραθαν αμεσως ελικοπτερα και την σβησαν γρηγορα....μακαρι να την σβησουν και σε εσας...τι να πω πια...
την εχουν περιορισει
RedCat
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Kαλημερα....ευτυχως πηρε μικρες διαστασεις η φωτια επειδη δεν φυσουσε πολυ...καίγεται και ο Κόρφος Γιούλη;; τι κρίμα...είναι πολύ όμορφο μέρος![]()

Νοτα αφου σου αρεσει τοσο, κανονιζουμε να ερθετε μια μερα σπιτι

Voula
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool