Όχι άμμος...μόνο μπανιέρα!

ΜΜΜΜ!!:hmm: ενδιαφέρον
Για γραψε εκδοτικό οίκο,συγγραφέα και που το βρήκες.:rolleyes:

Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιοη,ιδού μερικά στοιχεία απ'το προσωπικό site της συγγραφέα:

"

"Αγάπες με ουρά"
Χρόνος έκδοσης: 1999
Εκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗΣ
Εικονογράφηση: Σπύρος Γούσης

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Η Κλεοπάτρα είναι μια αινιγματική γάτα "μπούρμα" που καταφέρνει να πάρει ζηλευτή θέση στη ζωή ενός σπιτιού όπου πλανάται το μυστήριο ενός άλλου γάτου, του Τζίτζερ. Ο μικρότερος γιος της οικογένειας την αντιμετωπίζει με φόβο και καχυποψία, κι όταν αυτή γίνεται τελείως απαραίτητη στη μητέρα του, αποφασίζει να δράσει...

Η ΒΟΥΛΑ ΜΑΣΤΟΡΗ ΚΑΙ Η ΓΑΤΑ ΤΗΣ

"Η ιστορία με την Κλεοπάτρα είναι απόλυτα αληθινή. Ακόμα και το χαστούκι που μου έδωσε. Ένα αφράτο, χωρίς νύχια χαστούκι, που δε με πόνεσε, παρ' όλο που η γάτα θα είχε κάθε δίκιο αν είχε κάνει το αντίθετο""

(https://www.voulamastori.com)

Το 'χω διαβάσει δεκάδες μπορώ να πω φορές.Θεωρείται παιδικό μυθιστόρημα,όμως πιστεύω ότι ειδικά γυναίκες σαν εμάς,μπορούμε να βρούμε μεγάλες ομοιότητες στη ζωή των ηρώων και τις δικές μας!

Sakura chan ohaio gozaimaaaaas!Που να μ'ακούσεις και να το λέω!Βγαλμένη από ανιμέ!Hai!
Σο...θα τη δοκιμάσω άμα τη βρω!Ναι φοβάμαι πολύ με την άμμο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ galateia μου:D για την απάντηση θα το ψάξω σίγουρα, αλλά ανοιξε ένα θεματακι με θέμα τα γατοβιβλία!;););):up:Εχω και εγώ να προτείνω έναν γατοβιβλιο:D πολύ συγκινητικό εδώ όμως βγαίνουμεμ πολύ οφ.

Ερώτηση:
Υπάρχει στην ελλάδα άμμος από σιτηρά? δεν έχω δει ποτέ μου.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υπαρχει η greencat, βεβαια απο τα reviews, μερικοι δεν εμειναν ευχαριστημενοι, εγω εκτος το οτι σκορπιζε αρκετα, δεν βρηκα αλλο μειονεκτημα με καθημερινο καθαρισμα..:)

Kαλησπέρα ! Τις τελευταίες ημέρες παρατήρησα ότι ο γάτος μου επισκέπτεται τη μπανιέρα Καποιες φορές τη σκαβει αλλά προς το παρόν τουλαχιστον δεν την λερώνει . Τί λετε ? Είναι σε κακό δρόμο ? Θα ανοίξουμε ιστορίες ?Να αρχίσω να κλείνω τη πόρτα της τουαλετας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πριν αρχίσεις και κλείνεις πόρτα, να ανοίξεις τη βρύση της μπανιέρας (αφού πρώτα βάλεις μια τάπα) και να αφήσεις λίγο νερό να λιμνάζει, ίσα ίσα να βρέχονται τα πατούσια του. Άραγε θα εξακολουθήσει να τη βρίσκει δελεαστική ή θα του φύγει η ιδέα?
Εκτός βέβαια κι αν έχεις πέσει στην περίπτωση που γουστάρει τρελά το νερό, όπως η δική μου
t09055.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχεις δίκιο ! Δεν το είχα σκεφτεί . Σε ευχαριστώ πολύ !!!!

Αν το tip "πιάσει" (που το εύχομαι), να έχεις υπ'όψη οτι θα χρειαστεί να το επαναλαμβάνεις συνεχώς και αδιαλείπτως για κάμποσες ημέρες. Μόνο μια φορά δεν αρκεί, γιατί πολύ πιθανό να το ξανα-επιχειρήσει. Κράτα το λίγο καιρό, ώστε να το βγάλει οριστικά από το μυαλουδάκι του και να επιλέξει το σωστό μέρος γι αυτή τη λειτουργία. Είναι γνωστό υποθέτω, οτι όταν μια ανεπιθύμητη συνήθεια τους δεν καταργείται εξ'αρχής, αυτή παγιώνεται και πολύ δύσκολο να αλλάξει.
Καλή επιτυχία
523651hrk7q2lyrl.gif

Οπωσδήποτε παρατήρησε και τη γενικότερη συμπεριφορά του γάτου με τη λεκάνη του. Μήπως δυσκολεύεται να ουρήσει; Υπάρχει πιθανότητα να τον ενοχλεί κάτι στο ουροποιητικό του; Ίσως είναι μια ένδειξη για επίσκεψη στον κτηνίατρο. Εύχομαι φυσικά να είναι απλώς μια παραξενιά! ;)

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο , πέρα από το γεγονός ότι προτιμάει για τα τσίσα την άμμο που του έχω μέσα στο σπίτι απ αυτήν που του εχω για το μπαλκόνι. Αν είναι στο μπαλκόνι και μπορει να με καλέσει αν θελει τσίσα θα μου χτυπησει για να μπει μέσα , Για τα κακά του όχι .Αλλωστε τις τελευταίες ημέρες δεν επισκέπτεται το μπάνιο Δεν με ακολουθεί στην τουαλέτα Τελικά τώρα που το σκέφτομαι το έκανε τις ημέρες που με ακολουθούσε σε αυτήν .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back