galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΜΜΜΜ!!ενδιαφέρον
Για γραψε εκδοτικό οίκο,συγγραφέα και που το βρήκες.![]()
Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιοη,ιδού μερικά στοιχεία απ'το προσωπικό site της συγγραφέα:
"
"Αγάπες με ουρά"Χρόνος έκδοσης: 1999
Εκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗΣ
Εικονογράφηση: Σπύρος Γούσης
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Η Κλεοπάτρα είναι μια αινιγματική γάτα "μπούρμα" που καταφέρνει να πάρει ζηλευτή θέση στη ζωή ενός σπιτιού όπου πλανάται το μυστήριο ενός άλλου γάτου, του Τζίτζερ. Ο μικρότερος γιος της οικογένειας την αντιμετωπίζει με φόβο και καχυποψία, κι όταν αυτή γίνεται τελείως απαραίτητη στη μητέρα του, αποφασίζει να δράσει...
Η ΒΟΥΛΑ ΜΑΣΤΟΡΗ ΚΑΙ Η ΓΑΤΑ ΤΗΣ
"Η ιστορία με την Κλεοπάτρα είναι απόλυτα αληθινή. Ακόμα και το χαστούκι που μου έδωσε. Ένα αφράτο, χωρίς νύχια χαστούκι, που δε με πόνεσε, παρ' όλο που η γάτα θα είχε κάθε δίκιο αν είχε κάνει το αντίθετο""
(https://www.voulamastori.com)
Το 'χω διαβάσει δεκάδες μπορώ να πω φορές.Θεωρείται παιδικό μυθιστόρημα,όμως πιστεύω ότι ειδικά γυναίκες σαν εμάς,μπορούμε να βρούμε μεγάλες ομοιότητες στη ζωή των ηρώων και τις δικές μας!
Sakura chan ohaio gozaimaaaaas!Που να μ'ακούσεις και να το λέω!Βγαλμένη από ανιμέ!Hai!
Σο...θα τη δοκιμάσω άμα τη βρω!Ναι φοβάμαι πολύ με την άμμο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
για την απάντηση θα το ψάξω σίγουρα, αλλά ανοιξε ένα θεματακι με θέμα τα γατοβιβλία!

Εχω και εγώ να προτείνω έναν γατοβιβλιο
πολύ συγκινητικό εδώ όμως βγαίνουμεμ πολύ οφ.Ερώτηση:
Υπάρχει στην ελλάδα άμμος από σιτηρά? δεν έχω δει ποτέ μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Εκτός βέβαια κι αν έχεις πέσει στην περίπτωση που γουστάρει τρελά το νερό, όπως η δική μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Καλή επιτυχία

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool