spiros88
Νεοφερμένο μέλος
ο λογος που ανοιγω αυτο το θεμα και γενικα που γραφτηκα στο site ειναι οτι εχτες κατα τυχη ειδα ενα φρικιαστικο video οπου ενας κινεζος ψυχακιας σκοτωνει βασανιζοντας μπροστα στην καμερα ενα μικρο γατακι
το video ειναι οτι χειροτερο εχω δει
και ανοιγω το θεμα για το αν θα μπορουσε καποιος να κανει κατι ετσι ωστε να σβηστει το video γτ ειναι απανθρωπο
https://v.blog.sohu.com/u/vw/3038587
ειμαι σιγουρος οτι οποιος το δει θα λυγησει
για αυτο οποιος δεν αντεχει ας μην το δει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals
Δραστήριο μέλος
καλησπερα παιδια πρωτο μνμ για μενα και πολυ λυπητερο απο οτι θα διαπηστοσεσεται
ο λογος που ανοιγω αυτο το θεμα και γενικα που γραφτηκα στο site ειναι οτι εχτες κατα τυχη ειδα ενα φρικιαστικο video οπου ενας κινεζος ψυχακιας σκοτωνει βασανιζοντας μπροστα στην καμερα ενα μικρο γατακι
το video ειναι οτι χειροτερο εχω δει
και ανοιγω το θεμα για το αν θα μπορουσε καποιος να κανει κατι ετσι ωστε να σβηστει το video γτ ειναι απανθρωπο
https://v.blog.sohu.com/u/vw/3038587
ειμαι σιγουρος οτι οποιος το δει θα λυγησει
για αυτο οποιος δεν αντεχει ας μην το δει
συγουρα ειδεσ κατι πολυ ασχημο και λυπηρο, αλλα αυτος δεν ειναι λογος να σβηστει το βιντεο... αυτος ειναι λογος να το δουν οσο το δυνατον περισσοτεροι ανθρωποι, ωστε να ευαισθητοποιηθουν στα ζωοφιλικα θεματα.... για τον σκοπο αυτο αναγκαζομαι κι εγω η ιδια να προβαλω τετοια βιντεο που βρισκω απο αλλου, ακομη και να τραβω βιντεο σχετικα σε διαφορεσ εκπομοπεσ, ωστε ο κοσμος να δει με τα ματια του τι συνβαινει και να προσοπαθησει απο την μερια του ο καθενασ να αλλαξει την επικρατουσα κατασταση... ελπιζω να με καταλαυαινεισ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
συγουρα ειδεσ κατι πολυ ασχημο και λυπηρο, αλλα αυτος δεν ειναι λογος να σβηστει το βιντεο... αυτος ειναι λογος να το δουν οσο το δυνατον περισσοτεροι ανθρωποι, ωστε να ευαισθητοποιηθουν στα ζωοφιλικα θεματα.... για τον σκοπο αυτο αναγκαζομαι κι εγω η ιδια να προβαλω τετοια βιντεο που βρισκω απο αλλου, ακομη και να τραβω βιντεο σχετικα σε διαφορεσ εκπομοπεσ, ωστε ο κοσμος να δει με τα ματια του τι συνβαινει και να προσοπαθησει απο την μερια του ο καθενασ να αλλαξει την επικρατουσα κατασταση... ελπιζω να με καταλαυαινεισ....
επισης και σε καποιους...μπαινουν αρρωστες ιδεες.........ιδιως σε μικρα παιδια......και να εχεις και υποψην σου οτι οσο βλεπουμε φρικιαστικες εικονες ...τοσο συνηθιζουμε και μετα δεν μας φαινεται περιεργο....δεν το λεω εγω,αλλα ερευνες που εχουν γινει πανω σε αυτο το θεμα........ και κατι αλλο...αυτοι που τα κανουν αυτα...γιατι τα βαζουν μετα στο ιντερνετ???? μα για να ικανοποιησουν τον αρρωστο εγωισμο τους....εμεις οταν τα βλεπουμε και τα αναπαραγουμε,απλα παιζουμε το παιχνιδι τους...
spiros88
Νεοφερμένο μέλος
πραγματικα εχω συγλονιστει απο χτες
λυπαμαι πολυ για το γατακι
αλλα λυπαμαι και αυτον τετοιοι ανθρωποι μονο για ψυχειατριο
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
πιστευω οτι μιλας με μεγαλη χαλαροτητα για ενα τοσο τρομερο συμβαν
ΔΙαφωνω με το τελευταιο. Ουτε τους λυπαμαι ουτε ειναι για ψυχιατρειο, εχουν γνωση του τι κανουν και πρεπει να πληρωνουν γι αυτο αν και δεν ξερω τι ειδους τιμωρια ειναι αρκετη για τετοια σκ@τα.
Δεν ειμαι ευσυγκινητη γενικα αλλα ειναι απο τις φορες που με πιασαν τα κλαματα και εχω απιστευτο θυμο που δεν μπορω να τον βρω η ιδια και να τον βαλω στη θεση του μωρου που βασανιζει. Με τη μονη διαφορα πως αυτο ειναι αθωο εκεινος παλι γεματος σκ@τα. Και παλι κρατιεμαι πολυ μην αρχισω να μπινελικωνω
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
πιστευω οτι μιλας με μεγαλη χαλαροτητα για ενα τοσο τρομερο συμβαν
συμφωνω.......ψυχιατρειο και...βασανηστηρια..οπως ακριβως εκανε και αυτος στο ζωακι.....
οσο για τη χαλαροτητα,που φανταζομαι οτι δεν απευθεινοταν σε εμενα....( εγω δεν μπορω καν να τα δω...) αυτο εξηγησα και πριν...καποιοι εχουν δει τοσα,που δεν τους κανει πλεον καμμια εντυπωση....και αυτο δεν ειναι καλο....

mariad25
Νεοφερμένο μέλος
Δεν έχω δει ποτέ κάτι χειρότερο από αυτό! Και δεν το είδα και όλο!
Δεν μπορώ να το πιστέψω!
Δεν μπορούμε να τον καταγγείλουμε κάπου αυτόν??????
julia
Διακεκριμένο μέλος

Είμαι αναίσθητη πλέον.. αλλά αυτό δεν το άντεξα, και το έκλεισα απο την αρχή...
δεν υπάρχει....
undertow
Δραστήριο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

spiros88
Νεοφερμένο μέλος
εμενα ουτε για ενος μηνα δεν μ κανει
τοσο αδικα τοσο γρηγορα και τοσο ασχημα
αλλα και ενα μεγαλο γιατι
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Σε αυτους τους απανθρωπους δωσαμε τα λιμανια μας! Πολλοι αναφερουν οτι τα αδεσποτα απο τα λιμανια εξαφανηστηκαν ως διαμαγειας!Μηπως κατεληξαν ετσι?

https://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=103367219675051&ref=mf
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ολο αυτο; Και καλα ως αποδειξη οτι ειναι φρεσκο. Αλλα δε μπορει κανεις μα κανεις εκει να μην αντρεδρασε ρε γαμω το! Τρελαινομαι στη σκεψη οτι μενει ατιμωρητος και μαλιστα εχει τη δυνατοτητα να το επαναλαβει.

undertow
Δραστήριο μέλος
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ρε παιδιά δεν χρειάζεται να αρχίσουμε τα ρατσιστικά σχόλια..Δυστυχώς κακοποίηση ζώων κάθε είδους μορφής από υπάρχει παντού..Τώρα έτυχε αυτό το ψυχάκι να είναι Κινέζος...Βρέθηκε κανένας τρόπος να βγάλουμε από εκεί το βίντεο?
δεν ειναι θεμα ρατσισμου......ειναι θεμα νοοτροπιας ενος ολοκληρου λαου...το γιατι γιναν ετσι,δεν το ξερω..ουτε ειναι του θεματος..εδω,δεν σεβονται τα ανθρωπινα δικαιωματα,θα σεβαστουν τα ζωα??????? το ξερεις οτι στην κινα γινονται οι περισσοτερες εκτελεσεις φυλακισμενων παγκοσμιως??? και μην φανταστεις οτι εκτελουνε αυτους που κανουν φονο....για πολυ μικροτερα αδικηματα.....το ξερεις οτι σχεδον καθημερινα,αυτοι που ειναι για εκτελεση μεταφερονται με πουλμαν??? φαντασου ποσοι ειναι...και ξερεις οτι αφου τους σκοτωσουν,τους αφαιρουν τα οργανα τους και τα εμπορευονται???? δεν ειναι απο το μυαλο μου αυτα...ειναι ΓΝΩΣΤΑ...για αυτο και γινονται συνεχεια "επιπληξεις" στην κινα για την καταπατηση των ανθρωπινων-και οχι μονο-δικαιωματων........δεν ειναι λοιπον ρατσισμος...και δεν ετυχε με εναν κινεζο...ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...δυστυχως...
undertow
Δραστήριο μέλος
Εντάξει..Το μόνο που δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι μια αντιπαράθεση τέτοιου είδους..Το βασικό μου ερώτημα είναι αν βρέθηκε τρόπος να βγει το βίντεο από εκεί...δεν ειναι θεμα ρατσισμου......ειναι θεμα νοοτροπιας ενος ολοκληρου λαου...το γιατι γιναν ετσι,δεν το ξερω..ουτε ειναι του θεματος..εδω,δεν σεβονται τα ανθρωπινα δικαιωματα,θα σεβαστουν τα ζωα??????? το ξερεις οτι στην κινα γινονται οι περισσοτερες εκτελεσεις φυλακισμενων παγκοσμιως??? και μην φανταστεις οτι εκτελουνε αυτους που κανουν φονο....για πολυ μικροτερα αδικηματα.....το ξερεις οτι σχεδον καθημερινα,αυτοι που ειναι για εκτελεση μεταφερονται με πουλμαν??? φαντασου ποσοι ειναι...και ξερεις οτι αφου τους σκοτωσουν,τους αφαιρουν τα οργανα τους και τα εμπορευονται???? δεν ειναι απο το μυαλο μου αυτα...ειναι ΓΝΩΣΤΑ...για αυτο και γινονται συνεχεια "επιπληξεις" στην κινα για την καταπατηση των ανθρωπινων-και οχι μονο-δικαιωματων........δεν ειναι λοιπον ρατσισμος...και δεν ετυχε με εναν κινεζο...ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...δυστυχως...
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Το βιντεο δεν θα το δω,μου φτανουν οσα γραψατε οσες το ειδατε...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πουπουλινα με καλυψες...
Το βιντεο δεν θα το δω,μου φτανουν οσα γραψατε οσες το ειδατε...![]()
εννοειτε οτι ουτε εγω το ειδα..........και ξαναλεω...οταν αναπαραγουμε αυτα τα βιντεο( δεν μιλαω για τυπου earthlinks...δηλαδη για ντοκιμαντερ,μιλαω για τις απαισχυντες πραξεις του καθε τερατος προς τα ζωα..) παιζουμε το παιχνιδι τους...γιατι ο λογος που τα δημοσιοποιουν ειναι ακριβως αυτος...να τα βλεπουν οσοι περισσοτεροι γινονται..αλλιως ,γιατι να τα ανεβαζουν???,..........και ξαναλεω..καποια στιγμη,θα εχουμε δει τοσα πολλα...που θα καταντησουμε αναισθητοι...μπορουμε να δημοσιοποιουμε την ειδηση...αλλα για μενα,το να παιρνουν την εικονα και να την δειχνουν ξανα και ξανα ειναι λαθος....προσωπικη μου αποψη...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool