Ό,τι χειρότερο έχω δει

Πουπουλινα με καλυψες...:|

Το βιντεο δεν θα το δω,μου φτανουν οσα γραψατε οσες το ειδατε...:(

Επισης με καλυψες κι εμενα και με το παραπανω.
Το βιντεο καλυτερα που δεν το βλεπετε απο χθες ολο στο μυαλο μου ειναι κι ας μη το θελω...Και νομιζα δεν υπαρχουν πολλα που να με σοκαρουν πλεον...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εννοειτε οτι ουτε εγω το ειδα..........και ξαναλεω...οταν αναπαραγουμε αυτα τα βιντεο( δεν μιλαω για τυπου earthlinks...δηλαδη για ντοκιμαντερ,μιλαω για τις απαισχυντες πραξεις του καθε τερατος προς τα ζωα..) παιζουμε το παιχνιδι τους...γιατι ο λογος που τα δημοσιοποιουν ειναι ακριβως αυτος...να τα βλεπουν οσοι περισσοτεροι γινονται..αλλιως ,γιατι να τα ανεβαζουν???,..........και ξαναλεω..καποια στιγμη,θα εχουμε δει τοσα πολλα...που θα καταντησουμε αναισθητοι...μπορουμε να δημοσιοποιουμε την ειδηση...αλλα για μενα,το να παιρνουν την εικονα και να την δειχνουν ξανα και ξανα ειναι λαθος....προσωπικη μου αποψη...

Συμφωνώ.:/: Ίσως, όμως, κάτι τέτοιο να έχει σημασία σε τοπικό επίπεδο, ώστε να διώκονται οι ένοχοι, όπως έχει γίνει κι εδώ με διάφορα περιστατικά. Απ' την άλλη έχεις δίκιο στα υπόλοιπα που λες, είναι δίκοπο μαχαίρι αυτά. Προσωπικά δεν είδα το βίντεο και δεν έχω καμιά όρεξη να το δω. Αν έχεις δει αρκετή αγριότητα, φτάνεις σ' ένα σημείο που λες "μπάστα". Αυτά είναι για τους νεότερους, που έχουν πιο γερό στομάχι. :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ.:/: Ίσως, όμως, κάτι τέτοιο να έχει σημασία σε τοπικό επίπεδο, ώστε να διώκονται οι ένοχοι, όπως έχει γίνει κι εδώ με διάφορα περιστατικά. Απ' την άλλη έχεις δίκιο στα υπόλοιπα που λες, είναι δίκοπο μαχαίρι αυτά. Προσωπικά δεν είδα το βίντεο και δεν έχω καμιά όρεξη να το δω. Αν έχεις δει αρκετή αγριότητα, φτάνεις σ' ένα σημείο που λες "μπάστα". Αυτά είναι για τους νεότερους, που έχουν πιο γερό στομάχι. :D

και εγω συμφωνω με τον προβληματισμο σου....αλλα αυτο( δηλαδη το να δειχνουμε τετοια βιντεο) πιστευω οτι θα πρεπει να γινεται με μετρο,πολυ μετρο θα ελεγα....και με τον σωστο τροπο....και απο αυτους που πρεπει ...δεν ειναι δυνατον να τα παιρνουν αυτα τα βιντεο ολος ο κοσμος...και να γεμιζει το συμπαν απο τετοιες εικονες..για την τηλεοραση δεν λεμε οτι δεν πρεπει να προβαλλονται τοσο πολυ εικονες βιας ???:)

πιστευω πωσ η ζωοφιλια δεν φθειρετε βλεποντασ τετεια βιντεο.... ισα ισα ενισχυεται και θετει μεγαλυτερουσ στοχουσ για την τυριση των δικαιοματων των ζωων.... μονο ενα ερρωστο μυαλο θα εβλεπε ενα τετοιο βιντεο και θα χαιροταν ή θα κοιμοταν ησυχα το βραδυ!!! και συγουρα ενα τετοιο μυαλο δεν θα ειχε προβλημαισμουσ σχετικα με την τυχη των ζωων!!!

παντωσ κρινω το βιντεο απο τα χειροτερα που υπαρχουν, και θα μπορουσαμε να απευθυνθουμε στην διοξη ηλεκτρονικου εγγληματοσ...

ολες οι ερευνες που εχουν γινει,δειχνουν οτι οι πολλες σκηνες βιας στην τηλεοραση και στα αλλα μεσα ενημερωσης....φερνουν τα ακριβως αντιθετα αποτελεσματα...ναι..πρεπει να δημοσιοποιουνται καποια πραγματα,αλλα με μετρο,με τον σωστο τροπο και απο αυτους που πρεπει να το κανουν οπως ειπα και πριν...δεν μπορει να τα παιρνει ο καθενας και να σου τα κανει σημαια...φτανει...μην προβαλλετε τοσο πολυ τη βια.....

δειτε και το παρακατω λινκ....

https://www.medlook.net/printarticle.asp?item_id=579

Οτι ο κόσμος έχει ξεφύγει και βγάζει την ψυχανωμαλία του σε ανυπεράσπιστα ζώα είναι γνωστό. Πάντως μην κατηγορούμε τους Κινέζους, κι εδώ στην Ελλαδίτσα μας έχουμε τέτοιους "μάγκες". Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω κανέναν να τιμωρείται γι' αυτό...
Να τολμήσω να ρωτήσω τι το αποκρουστικό δείχνει το βίντεο? Τι άλλο έχει σκαρφιστεί η ανθρώπινη παράνοια? Χωρίς... σχολαστικές περιγραφές...

Οτι ο κόσμος έχει ξεφύγει και βγάζει την ψυχανωμαλία του σε ανυπεράσπιστα ζώα είναι γνωστό. Πάντως μην κατηγορούμε τους Κινέζους, κι εδώ στην Ελλαδίτσα μας έχουμε τέτοιους "μάγκες". Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω κανέναν να τιμωρείται γι' αυτό...
Να τολμήσω να ρωτήσω τι το αποκρουστικό δείχνει το βίντεο? Τι άλλο έχει σκαρφιστεί η ανθρώπινη παράνοια? Χωρίς... σχολαστικές περιγραφές...

Εννοειται οτι και εδω γινονται απαραδεκτα πραγματα.......δεν το συζητω...δυστυχως....εγω απλως απαντησα,οσον αφορα το "ρατσισμο"....:):):).......
δεν ξερω τι ακριβως δειχνει το βιντεο γιατι δεν το ειδα ουτε προκειται....παντως φρικτο βασανισμο γατας....:(:(:(:(

Αυτο που με ενοχλει ειναι κατι που ηδη ανεφερες Πουπουλινα, εχουμε συνηθισει τοσο σε σκηνες βιας που βλεπουμε, σοκαριζομαστε σπανια πια...και μετα τι; Πρακτικα εγω που το ειδα τι μπορω να κανω για να γινει κατι με τον ανωμαλο που το τραβηξε; Και οχι μονο τον συγκεκριμενο. Περα απο το να τον καταριεμαι. :/:

Eιδα λιγο το βιντεο και πραγματικα αηδιασα που υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι στον κοσμο:mad:...
κριμα το γατακι:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Ελπιζω η ψυχουλα του να γαληνεψει εκει που παει....Αντιο μικρο γατακι....:bye::bye::bye::bye::bye::bye:

Ρε παιδιά... δεν βαρεθήκατε???
Το μόνο που καταφέρνουμε είναι να ανεβάζουμε το θέμα, να το βλέπουν και άλλα άτομα, και ίσως να ανοίξουμε και ορέξεις..:sick:

Αυτο που με ενοχλει ειναι κατι που ηδη ανεφερες Πουπουλινα, εχουμε συνηθισει τοσο σε σκηνες βιας που βλεπουμε, σοκαριζομαστε σπανια πια...και μετα τι; Πρακτικα εγω που το ειδα τι μπορω να κανω για να γινει κατι με τον ανωμαλο που το τραβηξε; Και οχι μονο τον συγκεκριμενο. Περα απο το να τον καταριεμαι. :/:

τιποτα...το μονο που εγινε ειναι να μην μπορεις να ξεχασεις καποιες εικονες και να στεναχωριεσαι.......τωρα,αν συνεχισουμε να τρωμε συνεχεια στη μαπα τετοια βιντεο,απλα θα προσπερναμε........μα ειναι πολυ λογικο...τι υπαρχει ,που οταν γινεται συνεχεια δεν το βαριομαστε και δεν συνηθιζουμε??? και οχι μονο αυτο,αλλα εξυπηρετουμε και τους στοχους αυτου που το εκανε,και υστερα ανεβασε και το βιντεο...για σκεψου,αν δεν ηθελε να το δουμε θα το ανεβαζε???οχι βεβαια το ανεβασε για αυτον ακριβως τον λογο ...:down:..για αυτο παρεθεσα και το λινκ με τις ερευνες πιο πανω......ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ οτι η μεγαλη προβολη βιας απο την τβ και ολα τα μεσα επικοινωνιας,φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα...
και για να μην παρεξηγηθω ξαναλεω...ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ,...........οχι ομως στην ακριτη και υπερβολικη προβολη...και μονο απο αυτους που πρεπει...:):)

:down::down: Γιατι επρεπε να το δουμε αυτο το κτηνωδες βιντεο;καλα οτι δεν το ειδα ολο αλλα και ελαχιστο που ειδα εφτασε να ανακατευτει το στομαχι μου.Ελπιζω καποια οργανωση η αρχη της χωρας τους να επενεβη .Πραγματικα οτι χειροτερο εχω δει..Κι αναρωτιεμαι πρεπει να φτανουμε να βλεπουμε τετοιες ακραιες εικονες για να ευαισθητοποιουμαστε;

Εγώ δεν μπορώ να δω τίποτα τέτοιο παιδιά...Οι κινέζοι για μένα είναι ο πιο σκατόψυχος λαός που υπάρχει παγκοσμίως αφού τρώνε οι ίδιοι τα κατοικίδια τους....Δεν λυπούνται τίποτα και κανέναν...Θέλω να εξαφανιστούν από την χώρα μας..:mad::mad::mad:

Εγώ δεν μπορώ να δω τίποτα τέτοιο παιδιά...Οι κινέζοι για μένα είναι ο πιο σκατόψυχος λαός που υπάρχει παγκοσμίως αφού τρώνε οι ίδιοι τα κατοικίδια τους....Δεν λυπούνται τίποτα και κανέναν...Θέλω να εξαφανιστούν από την χώρα μας..:mad::mad::mad:
εγω δεν κατηγορω τους κινεζους, δεν κατηγορω κανενα λαο, ειμαι κατα του ρατσισμου. αποψη μου ειναι οτι για ολα φταινε οι κυβερνησεις, οι νομοι και η νοοτροπια που μενει ατιμωρητη. αν αυριο εβαζες ενα ισχυρο και αυστηρο νόμο που δεν θα ειχαν περιθωριο να κανουν τετοιο κακο στα ζωα, δεν νομιζω να τολμουσε κανεις να το κανει. οπως και στην ελλαδα αν υπηρχαν σωστοι νομοι απεναντι στα ζωα, δεν θα βλεπαμε περιστατικα κακοποιησης. οταν σε μεγαλωνουν σε μια χωρα λεγοντας σου οτι λεφτα δεν εχουμε τρωμε αυτα τα ζωντανα, τι φταιει ο λαος? ειναι κουλτουρα λαου, οχι ο λαος!οπως μπορουσε να ηταν και η θρησκεια τους τετοια, οπως αλλου τρωνε τα αλογα και αλλου δεν τρωνε αγελαδες. ολα ξεκινανε απο τους νομους, αν αλλαξουν οι νομοι αλλαζουν και οι κουλτουρες, ολα απο εκει πηγαζουν..
εννοειται οτι ειμαι κατα τετοιων περιστατικων, δεν ξερω τι δειχνει το βιντεο ομως ουτε εχω τοσο γερο στομαχι για να δω..

Oυτε εγω μπορω να πω φταινε οι Κινεζοι και μονο. Μια χαρα σκατοψυχους εχουμε κι εμεις. Ασε που οπως ειπε και η Εβελινα,πχ η αγελαδα στην Ινδια ειναι ιερη κι εμεις την τρωμε μια χαρα ενω τις ταραντουλες που τηγανιζουν ζωντανες το ειδα και μου γυρισε το στομαχι. Αρα ειναι και θεμα νοοτροπιας-κουλτουρας ενος λαου.
Επισης για μενα δε φταινε μονο οι κυβερνησεις. Φυσικα με νομους που αν τους παραβουν θα εχουν βαρυτατες κυρωσεις θα αποτραπουν πολλες κακοποιησεις μα αν για να ειναι καποιος ενταξει απεναντι στα ζωα πρεπει να φοβαται τις κυρωσεις...χεσε μεσα! Το θεμα ειναι να μαθαινουν απο παιδια. Να υπαρχει παιδεια δηλ. Οταν ακους τη μαμα να ουρλιαζει οταν το παιδι της πλησιαζει ενα σκυλακι "ΜΗΗΗ ΘΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ή ΜΗΗΗ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΒΡΟΜΟΣΚΥΛΟ" οταν βλεπουν οτι η γουνα και τα δερματινα ειναι στοιχειο κοινωνικης καταξιωσης, οταν θεωρουν δεδομενο και φυσικο τη θανατωση ή την κακοποιηση ζωων για δικο μας οφελος τοτε ναι, μονο οι νομοι και οι ποινες μπορουν να αποτρεψουν την κακοποιηση αλλα αυτο δεν θα βοηθησει να αλλαξουν σταση απεναντι στα ζωα. Το να φοβαμαι μη με πιασουν αν το κλωτσησω δε με κανει να το συμπαθησω κιολας. Αρα δεν θα ενδιαφερθω για την τυχη τους.
Απο τη μερια της κυβερνησης μπορουν να αρχισουν με ενημερωση σε σχολεια, με ειδικο μαθημα, με το να πηγαινουν τα παιδια σε φυσικους χωρους ζωων και να φερνουν ζωα στις ταξεις. Αλλα τι λεω τωρα! Ουτοπικα σχεδια!

Oυτε εγω μπορω να πω φταινε οι Κινεζοι και μονο. Μια χαρα σκατοψυχους εχουμε κι εμεις. Ασε που η αγελαδα στην Ινδια ειναι ιερη κι εμεις την τρωμε μια χαρα ενω τις ταραντουλες που τηγανιζουν ζωντανες το ειδα και μου γυρισε το στομαχι. Αρα ειναι και 8εμα νοοτροπιας ενος λαου.
Επισης για μενα δε φταινε μονο οι κυβερνησεις. Αν για να ειναι καποιος ενταξει απεναντι στα ζωα πρεπει να φοβαται τις κυρωσεις...χεσε μεσα! Το θεμα ειναι να μαθαινουν απο παιδια. Οταν ακους τη μαμα να ουρλιαζει το παιδι της πλησιαζει ενα σκυλακι "ΜΗΗΗ ΘΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ή ΜΗΗΗ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΒΡΟΜΟΣΚΥΛΟ" οταν βλεπουν οτι η γουνα και τα δερματινα ειναι στοιχειο κοινωνικης καταξιωσης, οταν θεωρουν δεδομενο και φυσικο τη θανατωση ή την κακοποιηση ζωων για δικο μας οφελος τοτε ναι, μονο οι νομοι και οι ποινες μπορουν να αποτρεψουν την κακοποιηση αλλα αυτο δεν θα βοηθησει να αλλαξουν σταση απεναντι στα ζωα. Το να φοβαμαι μη με πιασουν αν το κλωτσησω δε με κανει να το συμπαθησω κιολας. Αρα δεν θα ενδιαφερθω για την τυχη τους.
Απο τη μερια της κυβερνησης μπορουν να αρχισουν με ενημερωση σε σχολεια, με ειδικο μαθημα, με το να πηγαινουν τα παιδια σε φυσικους χωρους ζωων και να φερνουν ζωα στις ταξεις. Αλλα τι λεω τωρα! Ουτοπικα σχεδια!

συμφωνω.......ειναι πολυ μεγαλο λαθος να τα ριχνουμε ολα στις κυβερνησεις.........ειναι σαν να αποποιουμαστε τις δικες μας ευθυνες....και εχεις δικιο νηριηδα...αν περιμενουμε να τιμωρηται ο αλλος για να μην κακοποιει ζωα...δεν ειναι φιλοζωος....εκτος των αλλων βρε παιδια....η ιστορια το εχει δειξει σε ολα τα θεματα... ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ......μην περιμενουμε δηλαδη οι κυβερνησεις να αλλαξουν αν ο κοσμος δεν ξεσηκωθει και απαιτησει αυτα που θελει ειτε αφορα τα δικαιωματα των ζωων,ειτε την οικολογικη συνειδηση κλπ.......μονο ετσι οι κυβερνωντες αλλαζουν τακτικη,με την ΠΙΕΣΗ του κοσμου.........αλλιως...:down:

μπορει να μην το εθεσα σωστα δεν ξερω, αλλα εννοειται οτι μονο οι κυβερνησεις δεν μπορουν να κανουν πολλα πραγματα. οπως ειπε και η θαλεια θα μπορουσαν να ενημερωσουν στα σχολεια για να αλλαξει η νοοτροπια. η κουλτουρα αλλαζει σε συνδιασμο παιδειας και νομου , αυτη ειναι η γνωμη μου. απο κει και περα ομως αν ενα κινεζακι μεγαλωνε σε αλλη χωρα με παιδεια, με σωστους νομους , ε δεν νομιζω να ηθελε να φαει σκυλο ή γατα...εδω διαφωνω, αυτο ειναι ρατσισμος.

εγω δεν κατηγορω τους κινεζους, δεν κατηγορω κανενα λαο, ειμαι κατα του ρατσισμου. αποψη μου ειναι οτι για ολα φταινε οι κυβερνησεις, οι νομοι και η νοοτροπια που μενει ατιμωρητη. αν αυριο εβαζες ενα ισχυρο και αυστηρο νόμο που δεν θα ειχαν περιθωριο να κανουν τετοιο κακο στα ζωα, δεν νομιζω να τολμουσε κανεις να το κανει. οπως και στην ελλαδα αν υπηρχαν σωστοι νομοι απεναντι στα ζωα, δεν θα βλεπαμε περιστατικα κακοποιησης. οταν σε μεγαλωνουν σε μια χωρα λεγοντας σου οτι λεφτα δεν εχουμε τρωμε αυτα τα ζωντανα, τι φταιει ο λαος? ειναι κουλτουρα λαου, οχι ο λαος!οπως μπορουσε να ηταν και η θρησκεια τους τετοια, οπως αλλου τρωνε τα αλογα και αλλου δεν τρωνε αγελαδες. ολα ξεκινανε απο τους νομους, αν αλλαξουν οι νομοι αλλαζουν και οι κουλτουρες, ολα απο εκει πηγαζουν..
εννοειται οτι ειμαι κατα τετοιων περιστατικων, δεν ξερω τι δειχνει το βιντεο ομως ουτε εχω τοσο γερο στομαχι για να δω..
Πολυ σωστα!Εξεφρασες ακριβως τις σκεψεις μου!:up:

Πολυ σωστα!Εξεφρασες ακριβως τις σκεψεις μου!:up:

και ομως ελενα μου δεν ειναι ετσι........αν εξετασεις την παγκοσμια ιστορια,θα δεις οτι πρωτα ο κοσμος συνειδητοποιει καποια πραγματα...γινονται κινηματα...φουντωνουν οι αντιδρασεις...ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ....και στη συνεχεια η εξουσια υποχωρει γιατι δεν μπορει να κανει αλλιως....πες μου...ολα τα δικαιωματα που αποκτησαμε,πως τα αποκτησαμε...μας τα χαρισε κανενας????οχι βεβαια....η δυναμη του οχλου( με την καλη εννοια) ειναι η πραγματικη δυναμη...το κακο ειναι οτι δεν το εχουμε καταλαβει........το ιδιο ισχυει σε ολα τα θεματα.......γιατι να αλλαξει στην κινα η κατασταση με τα ζωα...διαμαρτυρεται κανενας????
( ειμαι σιγουρη βεβαια οτι και εκει θα υπαρχουν καποιες φωνες φιλοζωων...απλα ειναι μαλλον λιγες..)..
πρεπει να το παρουμε χαμπαρι........χωρις διαμαρτυρια δεν γινεται τιποτα!!!!!!!!

και ομως ελενα μου δεν ειναι ετσι........αν εξετασεις την παγκοσμια ιστορια,θα δεις οτι πρωτα ο κοσμος συνειδητοποιει καποια πραγματα...γινονται κινηματα...φουντωνουν οι αντιδρασεις...ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ....και στη συνεχεια η εξουσια υποχωρει γιατι δεν μπορει να κανει αλλιως....πες μου...ολα τα δικαιωματα που αποκτησαμε,πως τα αποκτησαμε...μας τα χαρισε κανενας????οχι βεβαια....η δυναμη του οχλου( με την καλη εννοια) ειναι η πραγματικη δυναμη...το κακο ειναι οτι δεν το εχουμε καταλαβει........το ιδιο ισχυει σε ολα τα θεματα.......γιατι να αλλαξει στην κινα η κατασταση με τα ζωα...διαμαρτυρεται κανενας????
( ειμαι σιγουρη βεβαια οτι και εκει θα υπαρχουν καποιες φωνες φιλοζωων...απλα ειναι μαλλον λιγες..)..
πρεπει να το παρουμε χαμπαρι........χωρις διαμαρτυρια δεν γινεται τιποτα!!!!!!!!
Καλα συμφωνω!Μετα ειδα τα υπολοιπα που ειπωθηκαν.:P Χρειαζεται παιδεια και κινηματα για να δημιουργηθουν νομοι.
(Αγωνας και διαμαρτυρια χρειαζεται παντου στη ζωη για να κερδισεις κατι.Και κυριως στους γονεις:P:lol: αλλιως θα σου μπουνε και στο σπιτι σου να βλεπουν ποτε το κανεις με τον αντρα σου:lol:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back