Ό,τι χειρότερο έχω δει

Καλα συμφωνω!Μετα ειδα τα υπολοιπα που ειπωθηκαν.:P Χρειαζεται παιδεια και κινηματα για να δημιουργηθουν νομοι.
(Αγωνας και διαμαρτυρια χρειαζεται παντου στη ζωη για να κερδισεις κατι.Και κυριως στους γονεις:P:lol: αλλιως θα σου μπουνε και στο σπιτι σου να βλεπουν ποτε το κανεις με τον αντρα σου:lol:)

ΠΑΝΤΟΥ.......:lol::lol::lol::lol::lol:

ειναι σαν να καταργουμε ολες τις διαμαρτυριες που κανουμε...τοτε γιατι τις κανουμε???? μα για αυτον ακριβως το λογο........γιατι τιποτα δεν γινεται χωρις την δικια μας διαμαρτυρια και ΑΠΑΙΤΗΣΗ.....:D:D:D...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και με αυτα συμφωνουμε:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηλίθιε....πως τολμάει και κάνει κάτι τέτοιο....:(
και μετά σου λένε ''άνθρωποι''....:mad:
οι άνθρωποι μπορούν να σκέφτονται...λένε οι περισσότεροι:confused:
έγω αμφιβάλλω;)

και ομως ελενα μου δεν ειναι ετσι........αν εξετασεις την παγκοσμια ιστορια,θα δεις οτι πρωτα ο κοσμος συνειδητοποιει καποια πραγματα...γινονται κινηματα...φουντωνουν οι αντιδρασεις...ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ....και στη συνεχεια η εξουσια υποχωρει γιατι δεν μπορει να κανει αλλιως....πες μου...ολα τα δικαιωματα που αποκτησαμε,πως τα αποκτησαμε...μας τα χαρισε κανενας????οχι βεβαια....η δυναμη του οχλου( με την καλη εννοια) ειναι η πραγματικη δυναμη...το κακο ειναι οτι δεν το εχουμε καταλαβει........το ιδιο ισχυει σε ολα τα θεματα.......γιατι να αλλαξει στην κινα η κατασταση με τα ζωα...διαμαρτυρεται κανενας????
( ειμαι σιγουρη βεβαια οτι και εκει θα υπαρχουν καποιες φωνες φιλοζωων...απλα ειναι μαλλον λιγες..)..
πρεπει να το παρουμε χαμπαρι........χωρις διαμαρτυρια δεν γινεται τιποτα!!!!!!!!

ΠΑΝΤΟΥ.......:lol::lol::lol::lol::lol:

ειναι σαν να καταργουμε ολες τις διαμαρτυριες που κανουμε...τοτε γιατι τις κανουμε???? μα για αυτον ακριβως το λογο........γιατι τιποτα δεν γινεται χωρις την δικια μας διαμαρτυρια και ΑΠΑΙΤΗΣΗ.....:D:D:D...

συμφωνω απλολυτα... και θελω να προσθεσω πωσ οταν η μειοψηφια ειναι κατα τετοιων γεγονων, και το κρατοσ δεν αλλαζει, ουτε η κατασταση. γιατι ότι συμβαινει τροφοδωτει παντα, οχι οσουσ κανουν κατι, αλλα και αυτουσ που το επιτρεπουν να γινεται...

συμφωνω απλολυτα... και θελω να προσθεσω πωσ οταν η μειοψηφια ειναι κατα τετοιων γεγονων, και το κρατοσ δεν αλλαζει, ουτε η κατασταση. γιατι ότι συμβαινει τροφοδωτει παντα, οχι οσουσ κανουν κατι, αλλα και αυτουσ που το επιτρεπουν να γινεται...[/quote]

πολυ σωστο!!!!!
ειδες??? να μια φορα που συμφωνησαμε!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Ηλίθιε....πως τολμάει και κάνει κάτι τέτοιο....:(
και μετά σου λένε ''άνθρωποι''....:mad:
οι άνθρωποι μπορούν να σκέφτονται...λένε οι περισσότεροι:confused:
έγω αμφιβάλλω;)
Απορώ τα καημένα τα ζωάκια τι φταίνε....έλεος αυτοί οι Κινέζοι...όλα τα άσχημα από αυτούς τα μαθαίνουμε...δίνουν το χειρότερο παραδειγμα και σαν να μην έφτανε αυτό,βιντεοσκοπούν τη κακία τους και την ανεβάζου στο youtube...έτσι παραδειγματίζονται λοιπόν τα μικρά παιδιά...αύτο θα είναι το μέλον του πλανήτη μας...τι να πω !!!ΜΠΡΑΒΟ!!!

συμφωνω απλολυτα... και θελω να προσθεσω πωσ οταν η μειοψηφια ειναι κατα τετοιων γεγονων, και το κρατοσ δεν αλλαζει, ουτε η κατασταση. γιατι ότι συμβαινει τροφοδωτει παντα, οχι οσουσ κανουν κατι, αλλα και αυτουσ που το επιτρεπουν να γινεται...[/quote]

πολυ σωστο!!!!!
ειδες??? να μια φορα που συμφωνησαμε!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:!!!

Απορώ τα καημένα τα ζωάκια τι φταίνε....έλεος αυτοί οι Κινέζοι...όλα τα άσχημα από αυτούς τα μαθαίνουμε...δίνουν το χειρότερο παραδειγμα και σαν να μην έφτανε αυτό,βιντεοσκοπούν τη κακία τους και την ανεβάζου στο youtube...έτσι παραδειγματίζονται λοιπόν τα μικρά παιδιά...αύτο θα είναι το μέλον του πλανήτη μας...τι να πω !!!ΜΠΡΑΒΟ!!!

δεν φταινε οι κινεζοι... τετοιεσ πραξεισ τισ πρατουν αρρωστοι υπανθρωποι, οπου χρηζουν αμεσησ ψυχικησ θεραπειασ!!!!!!!!!

δεν φταινε οι κινεζοι... τετοιεσ πραξεισ τισ πρατουν αρρωστοι υπανθρωποι, οπου χρηζουν αμεσησ ψυχικησ θεραπειασ!!!!!!!!!
Ξέρω,υπάρχουν πολλοί ''άρρωστοι'' που κάνουν ότι κάνουν...απλά εστιάσα στο ότι για τα περισσότερα που έχουμε δει ή ακούσει είναι υπεύθηνοι αυτοί:/:

θα γινω κακια..αλλα μακαρι να πεθανει αυτος ο ηλιθιος....Μακαρι...και να βασανιστει οπως βασανιστηκε το γατακι..μικρο μου γατακι καλο ταξιδι

θα γινω κακια..αλλα μακαρι να πεθανει αυτος ο ηλιθιος....Μακαρι...και να βασανιστει οπως βασανιστηκε το γατακι..μικρο μου γατακι καλο ταξιδι

για μενα,καθολου κακια δεν γινεσαι....απλως ΔΙΚΑΙΑ.........και εγω τα ιδια ευχομαι για αυτος που σκοτωνουν η κακοποιουν ζωα..........και μαλιστα οχι μια και εξω...αλλα με αργο και βασανιστικο θανατο...

συχαθηκα την ανθρωποτητα πραγματικα..ολοι ειναι γελοιοι....μικροι μεγαλοι..σιχαμενοι ολοι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back