zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Τον ένα καναπέ πιάνουν, τον άλλο αφήνουν. Και αν βαρεθούν πάνε και στην κρεβατοκάμαρα.Είναι λόγω του καιρού και του κρύου; Είναι φυσιολογικό αυτό ή να ανησυχήσω;

Δεν τα έχω ξαναδεί τόσο υπναλέα!!!
Είναι στην κυριολεξία: μαμ-κακά και νάνι. 
Μόνο κάποια μικρά διαλλείματα κατά τις 12 με 1 τη νύχτα μας πιάνουν
, αλλά κατά τα άλλα, ύπνος...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η δικη μου η Μυρτουλα μπορει ανετα να κοιμαται και 20 ωρες την ημερα!
Ζοο, λογικο ειναι να επηρεαζονται και απο τις χαμηλες θερμοκρασιες και την κακοκαιρια εξω.Αν δεν εχουν καποιο αλλο περιεργο συμπτωμα,εγω δεν θα ανησυχουσα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
Τα γατουλίνια μου τις τελευταίες ημέρες έχουν σαπίσει στον ύπνο.Τον ένα καναπέ πιάνουν, τον άλλο αφήνουν. Και αν βαρεθούν πάνε και στην κρεβατοκάμαρα.
Είναι λόγω του καιρού και του κρύου; Είναι φυσιολογικό αυτό ή να ανησυχήσω;
Δεν τα έχω ξαναδεί τόσο υπναλέα!!!Είναι στην κυριολεξία: μαμ-κακά και νάνι.
Μόνο κάποια μικρά διαλλείματα κατά τις 12 με 1 τη νύχτα μας πιάνουν, αλλά κατά τα άλλα, ύπνος...
Καλά τέτοια σύμπτωση...Ήθελα κι εγώ να ρωτήσω ακριβώς τα ίδια.Μιλάμε για πολύ ύπνο
Βέβαια ο σπίντυ μου δεν τρώει και πολύ και αυτό με ανησυχεί λίγο 
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
πολυ πλακα εχουν και το πως κοιμουντε....ο μανθος κοιματε ανασκελα...αλλα εχει διαφορες στασεις...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
πολυ πλακα εχουν και το πως κοιμουντε....ο μανθος κοιματε ανασκελα...αλλα εχει διαφορες στασεις...
Xεχε! Μα αυτό είναι το καλύτερο.

Και ειδικά για τον Όλιο μου, μετά από τα πατουσάκια που κάνει ακόμη στην γάτα-κούκλο του.

ιβανα
Επιφανές μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

alexandram
Νεοφερμένο μέλος
elenaki1
Νεοφερμένο μέλος

karvounaki
Νεοφερμένο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
Αν υπαρχει ηδη τετοιο θεμα μεταφερτε το. Εριξα μια πολυ γρηγορη ματια και δεν ειδα κατι σχετικο.
Το ερωτημα γινεται με αφορμη εναν γατουλι που εχω, ο οποιος εμπλεξε σε καβγα και εδω και αρκετο καιρο χρειαζοταν να παιρνει αντιβιωση (καποιοι ξερουν την ιστορια μας
). Ακομα και τωρα δε σταματησαμε.Το προβλημα ηταν οτι επρεπε να παιρνει δυο φορες την ημερα αντιβιωση. Μια το πρωι και μια το βραδυ.
Το πρωι του την εδινα οκ.
Το βραδυ, ομως, του σφυριζα, του ξανασφυριζα, του φωναζα, πηγαινα στα αγαπημενα του σημεια (εχουμε μεγαλη αυλη) αλλα δεν τον εβρισκα. Τον εψαχνα ποσες ωρες. Τελικα τα παρατουσα με αποτελεσμα να μην μπορω να του δωσω την βραδινη του αντιβιωση.
Προφανως εχει φτιαξει μια φωλια την οποια δεν την εχω ανακαλυψει ακομη και πηγαινει εκει τα βραδια και κοιμαται.
Τι σχεση εχουν οι γατες με τον υπνο τελικα;
Κοιμουνται το βραδυ κανονικα οπως κανουν οι ανθρωποι και δεν ακουν τιποτα;
Γιατι την ημερα δεν εχω προβλημα. Τον βρισκω. Το βραδυ, ομως , εξαφανιζεται.
Τοσο βαρια κοιμουνται και δεν με ακουει οταν τον φωναζω;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Το βραδυ συνίθως κυνηγάνε, ειναι νυχτοβια ζωα. Μηπως αλητεύει; Αν κοιμοταν θα το εβρισκες όπως το πρωι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool