Ύπνε που παίρνεις τα...γατιά!

zoo

Πολύ δραστήριο μέλος

Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
Τα γατουλίνια μου τις τελευταίες ημέρες έχουν σαπίσει στον ύπνο. :redface: Τον ένα καναπέ πιάνουν, τον άλλο αφήνουν. Και αν βαρεθούν πάνε και στην κρεβατοκάμαρα.
Είναι λόγω του καιρού και του κρύου; Είναι φυσιολογικό αυτό ή να ανησυχήσω; :hmm:
Δεν τα έχω ξαναδεί τόσο υπναλέα!!!:redface: Είναι στην κυριολεξία: μαμ-κακά και νάνι. :redface:
Μόνο κάποια μικρά διαλλείματα κατά τις 12 με 1 τη νύχτα μας πιάνουν :mad:, αλλά κατά τα άλλα, ύπνος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμενα ετσι ειναι κι ευτυχως γιατι με τη πριγκίπισσα θα ειχα προβληματα αν δεν ηταν ετσι. Ως μικρη θα τα αναστατωνε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φυσιολογικα η γατα κοιμαται 16-18 ωρες την ημερα.Ειδικα αν ειναι ενηλικη πια.:) Η δικη μου η Μυρτουλα μπορει ανετα να κοιμαται και 20 ωρες την ημερα!;) Ζοο, λογικο ειναι να επηρεαζονται και απο τις χαμηλες θερμοκρασιες και την κακοκαιρια εξω.Αν δεν εχουν καποιο αλλο περιεργο συμπτωμα,εγω δεν θα ανησυχουσα.;):):)

Ευχαριστώ πολύ. Το φαντάστηκα ότι είναι από τον καιρό, αλλά είπα να ρωτήσω γιατί δεν ξαναείχα γάτες μέσα στο σπίτι.

Τα γατουλίνια μου τις τελευταίες ημέρες έχουν σαπίσει στον ύπνο. :redface: Τον ένα καναπέ πιάνουν, τον άλλο αφήνουν. Και αν βαρεθούν πάνε και στην κρεβατοκάμαρα.
Είναι λόγω του καιρού και του κρύου; Είναι φυσιολογικό αυτό ή να ανησυχήσω; :hmm:
Δεν τα έχω ξαναδεί τόσο υπναλέα!!!:redface: Είναι στην κυριολεξία: μαμ-κακά και νάνι. :redface:
Μόνο κάποια μικρά διαλλείματα κατά τις 12 με 1 τη νύχτα μας πιάνουν :mad:, αλλά κατά τα άλλα, ύπνος...

Καλά τέτοια σύμπτωση...Ήθελα κι εγώ να ρωτήσω ακριβώς τα ίδια.Μιλάμε για πολύ ύπνο:baby:Βέβαια ο σπίντυ μου δεν τρώει και πολύ και αυτό με ανησυχεί λίγο :hmm:

:lol:πολυ πλακα εχουν και το πως κοιμουντε....ο μανθος κοιματε ανασκελα...αλλα εχει διαφορες στασεις...

:lol:πολυ πλακα εχουν και το πως κοιμουντε....ο μανθος κοιματε ανασκελα...αλλα εχει διαφορες στασεις...

Xεχε! Μα αυτό είναι το καλύτερο.:up:
Και ειδικά για τον Όλιο μου, μετά από τα πατουσάκια που κάνει ακόμη στην γάτα-κούκλο του.:redface:

κι εμεις εχουμε σαπισει στον υπνο παντως, σαυρες γιναμε απο τον πολυ υπνο, σερνομαστε δεν περπαταμε..πρεπει να ειναι και το κρυο γιατι η δικια μου ουτε στο μπαλκονι δε θελει να βγει και εχει γινει ενα με τα σωματα καλοριφερ. :up::up::up:

Εμένα όσο παγωνιά και να έχει, το θέλουν το έξω. :/:

Εμένα η Πανδώρα κοιμάται κυρίως το απόγευμα λίγο περισότερο από οτι συνήθως. Και το πρωί ξυπνάει στις 6 με 6.30 ενώ συνήθως ξυπνούσε στις 5. Το βράδυ κοιμάται στο υπνοδωμάτιο και το πρωί-μεσημέρι στο σαλόνι, όπου υπάρχει και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Θέλει να βγαίνει στο μπαλκόνι σαν τρελή ή μάλλον χτυπάει συνέχεια το τζάμι να της ανοίξουμε αλλά έξω βγαίνει μια στις δέκα και τις ημέρες που χιόνισε δεν πλησίαζε ούτε στο τζάμι να κοιτάξει έξω.

Και εμενα ο γάτος μου ''λιώνει'' στον ύπνο...όλη την μέρα ψάχνουμε τον Ερμή και αυτόσ κάπου θα κοιμάται...:P

Εμένα ο γατούλης μου ειναι 6 μηνων και κοιμαται 21 ωρες την ημερα.αλλα όταν ξυπνησει..κανει σαν τρελλο.να συμπληρωσω πως οταν κοιμαται σηκώνεται ενδιάμεσα κ τρωει

καλυνυχτα
paraskevasgrafio009.jpg

Πόσο βαριά κοιμούνται οι γάτες;

Αν υπαρχει ηδη τετοιο θεμα μεταφερτε το. Εριξα μια πολυ γρηγορη ματια και δεν ειδα κατι σχετικο.

Το ερωτημα γινεται με αφορμη εναν γατουλι που εχω, ο οποιος εμπλεξε σε καβγα και εδω και αρκετο καιρο χρειαζοταν να παιρνει αντιβιωση (καποιοι ξερουν την ιστορια μας :)). Ακομα και τωρα δε σταματησαμε.
Το προβλημα ηταν οτι επρεπε να παιρνει δυο φορες την ημερα αντιβιωση. Μια το πρωι και μια το βραδυ.
Το πρωι του την εδινα οκ.
Το βραδυ, ομως, του σφυριζα, του ξανασφυριζα, του φωναζα, πηγαινα στα αγαπημενα του σημεια (εχουμε μεγαλη αυλη) αλλα δεν τον εβρισκα. Τον εψαχνα ποσες ωρες. Τελικα τα παρατουσα με αποτελεσμα να μην μπορω να του δωσω την βραδινη του αντιβιωση.
Προφανως εχει φτιαξει μια φωλια την οποια δεν την εχω ανακαλυψει ακομη και πηγαινει εκει τα βραδια και κοιμαται.
Τι σχεση εχουν οι γατες με τον υπνο τελικα;
Κοιμουνται το βραδυ κανονικα οπως κανουν οι ανθρωποι και δεν ακουν τιποτα;
Γιατι την ημερα δεν εχω προβλημα. Τον βρισκω. Το βραδυ, ομως , εξαφανιζεται.
Τοσο βαρια κοιμουνται και δεν με ακουει οταν τον φωναζω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Πόσο βαριά κοιμούνται οι γάτες;

Το βραδυ συνίθως κυνηγάνε, ειναι νυχτοβια ζωα. Μηπως αλητεύει; Αν κοιμοταν θα το εβρισκες όπως το πρωι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back