Ύπνο-Πόζες

Και τέλος, Blanco!!!:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Φωτογραφία1607.jpg
    Φωτογραφία1607.jpg
    117,7 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Φωτογραφία2131.jpg
    Φωτογραφία2131.jpg
    76,3 KB · Εμφανίσεις: 31
attachment.php
attachment.php

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:
Απίστευτη η πρώτη πόζα!! Πως το κατάφερε η άτιμη και δεν έμπλεξε τα μπούτια της μόλις ξύπνησε!!!:rolleyes::cool:

Δεν ξερω!!:lol:Γατες παντα γεματες χαρη!

o ναρουτο μικρος:
1003939.jpg

1004148y.jpg

1004375.jpg

1004388m.jpg

1004408t.jpg

1004555fs3.jpg

ο ναρουτο σε μεγαλυτερη ηλικια (ακομα μεγαλωνει :P):
dsc00826l.jpg

dsc01193mw.jpg

dsc00401l.jpg

dsc03212f.jpg

Καλά έχω πεθάνει στα γέλια:
Δεν ξέρεις που είναι τα πόδια που το κεφάλι και που η ουρά. Παντού γούννα!!!
Τρελόγατα! :lol::lol::lol:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Χαλβας κοιμωμενος...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

attachment.php

Χιονακι, ακομα και στον υπνο του ντρέπεται που εφαγε ολα ολα αυτο
attachment.php

Μετα το ζωόδες σεξ ο υπνάκος , πλακα κανω ειναι στειρωμενα αλλα ετσι μοιαζει, απο τοτε που η χουχουδιτσα ηταν μαζί μας

Συνημμένα

• meta to zwodes sex.jpg
    meta to zwodes sex.jpg
    63 KB · Εμφανίσεις: 118
  • shame.jpg
    shame.jpg
    49 KB · Εμφανίσεις: 119
attachment.php

Μετα το ζωόδες σεξ ο υπνάκος , πλακα κανω ειναι στειρωμενα αλλα ετσι μοιαζει, απο τοτε που η χουχουδιτσα ηταν μαζί μας
Περισσότερο μοιάζουν με ζευγάρι μετά από κάμποσα χρόνια γάμου παρά μετά από ζωώδες σεξ:lol: Πανέμορφα τα γατουλίνια, ειδικά το χνουδάκι
heart.gif

[FONT=&quot]Άντε να ανεβάσω και εγώ 2 φωτογραφίες του Γκριζούλη, μια που τις είχα πρόχειρες.[/FONT]

Συνημμένα

• gkrizoulis 1 copy.jpg
    gkrizoulis 1 copy.jpg
    162,3 KB · Εμφανίσεις: 54
  • gkrizoulis 2.jpg
    gkrizoulis 2.jpg
    132,4 KB · Εμφανίσεις: 40
Ομορφια μουυυυυυυ!Τι γατος...

[FONT=&quot]Πράγματι, φοβερός γάτος. Και πολύ χαδιάρης επίσης. Μοιάζει με τον Σείριο πάρα πολύ!![/FONT]

Ναι,γι'αυτο του εχω αδυναμια...Τον βαλατε μεσα τελικα;

Εδώ η συνέχεια της προηγούμενης φωτογραφίας. Τον ξύπνησαν τα φώτα της δημοσιότητας!!!!! (όχι ότι δυσκολεύτηκε να ξανακοιμηθεί πάντως)

Όχι, τριγυρνάει στην αυλή. Οι φωτογραφίες είναι ενός χρόνου. Πριν έρθει η Ισμήνη. Τον είχα πάει για εμβόλια και όταν επιστρέψαμε τον άφησα να κοιμηθεί στον καναπέ.

Και εγώ του έχω μεγάλη αδυναμία. Η οποία μάλιστα είναι αμοιβαία. Κάθε βράδυ που επιστέφω τρέχει να με προϋπαντήσει. Περιμένει δίπλα στο αυτοκίνητο να ανοίξω την πόρτα. Επίσης, κάθε πρωί μόλις ανοίγω τα παντζούρια τρέχει στο περβάζι. Και αυτό γίνεται με κάθε παράθυρο. Γύρω γύρο στο σπίτι, από παράθυρο σε παράθυρο, ο γκριζούλης από έξω και η Ισμήνη από μέσα. Απίθανο σκηνικό.

Συνημμένα

• gkrizoulis 3.jpg
    gkrizoulis 3.jpg
    129,7 KB · Εμφανίσεις: 36
Εδώ η συνέχεια της προηγούμενης φωτογραφίας. Τον ξύπνησαν τα φώτα της δημοσιότητας!!!!! (όχι ότι δυσκολεύτηκε να ξανακοιμηθεί πάντως)

Όχι, τριγυρνάει στην αυλή. Οι φωτογραφίες είναι ενός χρόνου. Πριν έρθει η Ισμήνη. Τον είχα πάει για εμβόλια και όταν επιστρέψαμε τον άφησα να κοιμηθεί στον καναπέ.

Και εγώ του έχω μεγάλη αδυναμία. Η οποία μάλιστα είναι αμοιβαία. Κάθε βράδυ που επιστέφω τρέχει να με προϋπαντήσει. Περιμένει δίπλα στο αυτοκίνητο να ανοίξω την πόρτα. Επίσης, κάθε πρωί μόλις ανοίγω τα παντζούρια τρέχει στο περβάζι. Και αυτό γίνεται με κάθε παράθυρο. Γύρω γύρο στο σπίτι, από παράθυρο σε παράθυρο, ο γκριζούλης από έξω και η Ισμήνη από μέσα. Απίθανο σκηνικό.
Γλυκυτατος χαρακτηρας...Πως και δεν εχει γινει συνΓατοικος με την Ισμηνη;(την οποια δεν την εχουμε δει καθολου και θελουμε να το κανουμε λιαν συντομως;))

Η Ισμήνη κοσμεί το avatar μου. Δεν είναι πολύ καλή φωτογραφία αλλά υπόσχομαι να επανορθώσω.
Ο γκριζούλης ήταν με την μία πατούσα μέσα στο σπίτι μέχρι που προέκυψε το εσφαλμένα θετικό Elisa τεστ της Ισμήνης. Μετά τον πανικό που ακολούθησε φρόντισα να υπάρχουν αποστάσεις. Πλέων έχοντας μεγαλώσει στην αυλή δεν ξέρω αν θα ήταν καλό να τον κλείσω στο σπίτι. Φαίνεται να είναι τόσο καλά εκεί έξω. Προβληματίζομαι παρʼ όλα αυτά για το τι θα γίνει αν κάποια στιγμή μετακομίσω.

Αν μετακομισεις θα τον παρεις μαζι σου μεσα στο σπιτι,δεν τιθεται θεμα.Και τωρα να τον επαιρνες δε θα ειχε προβλημα,οι γατες ειναι πολυ καλοπερασακηδες.;)
Τι να μας κανει ενα αβαταρ,θελουμε να τη δουμε σε ολη της τη μεγαλοπρεπεια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back