Havana
Διάσημο μέλος

περιοδικο για γατες κυκλοφορει 14 απριλιου το περιοδικο ο κοσμος της γατας
για συνδρομες πληροφοριες στο mail catworldmag@gmail.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ευχαριστωτελευται πουδρα τοτη μερα πριν την εκθεση!
περιοδικο για γατες κυκλοφορει 14 απριλιου το περιοδικο ο κοσμος της γατας
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώπεριοδικο για γατες κυκλοφορει 14 απριλιου το περιοδικο ο κοσμος της γατας
![]()
!Ελπίζω να βρω στο Μαρκόπουλο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
που το βρισκουμε αυτο??εγω ξερω για corn starch (aka corn flour) για να φουντωνει η τριχα και να απορροφα την λιπαροτητα. Το δοκιμασα στον naruto και δεν πιστευα στα ματια μου ποσο ωραιος εγινε. Ειναι και εντελως ακινδυνο![]()

Havana
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ!Ελπίζω να βρω στο Μαρκόπουλο...
είναι συνδρομητικό

Fotini
Διάσημο μέλος
Ακόμα και για μένα που δε θα φέρω γατί στην έκθεση, με ενδιαφέρει να δείχνουν ωραία τα μικρά μου.. Πάντως, Havanάκι, όσα γράφεις στο πρώτο post μου φέρνουν κάτι σαν εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες...

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
που το βρισκουμε αυτο??![]()
στα σουπερμαρκετ, αν θυμαμαι καλα, εχει η γιωτης κορν φλαουρ (ειναι σε κιτρινο πακετο)
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
στειλε e mail και γινε συνδρομητριαείναι συνδρομητικό![]()
χωρις την εννοια να τρεχεις στο περιπτερο
ελα ρεστα σουπερμαρκετ, αν θυμαμαι καλα, εχει η γιωτης κορν φλαουρ (ειναι σε κιτρινο πακετο)

εγω πηρα τη Johnson που μοσχοβολα και γινονται φουντωτα

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Μα δεν ξέρεις τα γατιά της HANANA, αυτά είναι άγγελοι!!Πολύ ωραίο αυτό το θέμα!Ακόμα και για μένα που δε θα φέρω γατί στην έκθεση, με ενδιαφέρει να δείχνουν ωραία τα μικρά μου.. Πάντως, Havanάκι, όσα γράφεις στο πρώτο post μου φέρνουν κάτι σαν εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες...
![]()
![]()

Πάντως, το άρθρο είναι καταπληκτικό και οι πληροφορίες από όλες σας θαυμάσιες, όπως λέει και η Φωτεινή, όλοι μας θέλουμε τα γατάκια μας καθαρά και με αφράτη γούνα (ακόμη κι αν είναι κοντή, ξεπλυμμένη τρίχρωμη)
Κ α λ ή Ε π ι τ υχ ί α!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
κοψιμο τα νυχακια, και αφρος η πουδρα 2 μερες πριν..!

εαν θες χρησιμποιεις και ενα σπρευ φινιριμαστος την ιδια μερα και εισαι οκ..
αλλα και αυτο που εγραψε η raisa μια χαρα μου φαινεται...

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Κατερίνα μου σ΄ευχαριστουμε πάρα πολύ που μοιράστηκες μαζί μας αυτές τις λεπτομέρειες για το grooming των γατουνίων μας.εν όψη της 9ης διεθνής έκθεση γάτας
( www.ellinikosomilosgatas.wordpress.com)
που θα γίνει στον ΑΣΤΕΡΑ της ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ στις 22/3/09 παραθέτω εδώ τη δική μου συνταγή για grooming γάτας .
ο κάθε εκτροφέας απο όπου πήρα τις γάτες μου έχει τη δική του φόρμουλα, το ίδιο και οι συνάδελφοι Έλληνες εκτροφείς.
όποιος θέλει μπορεί να μοιραστεί εδώ τιπς και συμβουλές!
Ξεκινάω κόβωντας νυχάκια και δίνοντας ένα calmivet στις πιο ατίθασες γάτες ( βλέπε havanna)
Βάζω στη ραχοκοκκαλιά, κοιλίτσα μασχάλες και ουραάτης βάση Goop( https://www.momsgoop.com/items/27/24/groomers-goop-degreaser.aspx ) για να φυγει το λίπος απο το τριχωμα και χτενίζω προς πάσα κατέυθυνση,
Σκουπιζω με μια πολύ μαλακή πετσετα τη γάτα , και της βάζω το texture spray το οποιο βοηθάει να ξεμπλέκονται οι κέμποι , να εχει ωραίο φινιρισμα και να μην σπάει η τριχα, κάνω πιστολακι, ξαναβάζω λιγο sprey Και χτενίζω (με βούρτσα οχι μεταλλικη αλλά απο τριχες γουρουνιού επίσης για να μη σπάει η τρίχα)
Σημείωση:όσο πιο αθόρυβο ειναι το πιστολακι τόσο καλυτερα τα πράγματα,
όσο πιο γρήγορα κάνεις το πιστολακι τόσες λιγότερες απώλειες θα έχεις
καλή επιτυχία![]()
Εχω μια απορία. Απο πού το παίρνεις το texture spray το οποιο βοηθάει να ξεμπλέκονται οι κόμποι? Πιστολάκι αθόρυβο αρκετά και γρήγορο δεν έχω ανακαλύψει ακόμη. Ξέρεις καποιο? Το goop υπάρχει εδώ σε κανέναν αντιπρόσωπο? Ή πρέπει να το παραγγείλουμε?
Ασημίνα σ΄ευχαριστουμε πολύ για τις σπουδαίες πληροφοριες σου! Και για τα προϊόντα που έβαλες το λινκ. Πρέπει κι αυτα να τα παραγγείλουμε απο το εξωτερικό? Και έρχονται σχετικά σύντομα ξέρεις? Λοιπόν για τα κοντότριχα πρέπει να είναι πολύ αποτελεσματική η τεχνική που μας υπέδειξες με το τεχνητο δέρμα.Τα κοντοτριχα μπορεις να τα πλυνεις με τον ιδιο τροπο αφου κοψεις νυχακια χρειαζεται παλι το πλακουτσωτο χτενακι για να φουντωσουν και μπορεις να τα περασεις με εκεινο το τεχνητο δερμα που χρησιμοποιουμε για τα τζαμια η τα δερματα για να γυαλισει το τριχωμα και να φυγουν και οι τελευταιες τριχες. Μερικες φορες τα χτενιζουν και με λιγη πουδρα για πιο γεματο τριχωμα πριν το γυαλισμα.
Το χτενισμα ειναι βασικο ομως σε ολα, για τα σοου εχω διαβασει οτι το τριχωμα πρεπει να το ανοιγεις προς τεσσερις κατευθυνσεις για να ειναι αερινο

Δώρα μου η βουρτσα αυτή φαίνεται καταπληκτική. Λες να υπάρχει σε κάποιο κατάστημα εδώ για ζωάκια στην Αθήνα?Ετσι ε Νικολετα;Κι εγω ετσι εχω διαβασει,βεβαια εκανα ενα μπανακι τον Σειριο γιατι ηταν ο καιρος του,αλλα δε σκοπευω να τον κανω δευτερο.Για το βελουδο τι λες;Να και η βουρτσα που πηραμε,ο Σειριος ξετρελαθηκε.
Κι εμένα ο Σεβάχ τρελαίνεται για βουρτσισμα και σκέφτομαι παρόλα αυτα να τον κάνω και κανένα μπάνιο τωρα. Οχι κοντά στην έκθεση. Απλά για να ανανεωθει το τρίχωμά του. Και μετά θα του κάνω το καθημερινό του βούρτσισμα που του κάνω για να απομακρύνω τις νεκρές τριχες...Και το γυάλισμα όπως διάβασα εδώ.
staman2
Περιβόητο μέλος
Σ΄ευχαριστουμε πολυ για την ιδέα. Θα το δοκιμάσω άμεσα κιόλας. Καλίτερο μου ακούγεται ακόμη κι απο την πούδρα...εγω ξερω για corn starch (aka corn flour) για να φουντωνει η τριχα και να απορροφα την λιπαροτητα. Το δοκιμασα στον naruto και δεν πιστευα στα ματια μου ποσο ωραιος εγινε. Ειναι και εντελως ακινδυνο![]()
Havana
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Η λιπαρη μας ουρα εχει ομορφηνει παρα πολυ...

Βαζουμε ανελιπως πουδριτσα κι εχει γινει σα ρακουν ο γλυκουλης μου

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μη γεμισουμε ψυλλους...

γιατι πλακωσε και νωρις νωρις η ανοιξη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool