diana2
Νεοφερμένο μέλος
Η diana2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
27-08-10
22:12
παρακαλώ για μια συμβουλή. νομίζω είναι επείγον. Μόλις μπήκα σπίτι μου και βρήκα κυλίδες αίματος στο πάτωμα το οποίο διαπίστωσα οτι βγαίνει από τα γεννητικά όργανα τησ θηλυκής μου γατούλας, παράλληλα κλαίει έντονα, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τί είναι αυτό και τί πρέπεινα κάνω; Έχω υποψία για ουρολίμωξη. Ύπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω να την ανακουφίσω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης 7
Νεοφερμένο μέλος
Ο Γιάννης 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα.
27-08-10
23:31
μηπως λεω εγω μηπως να πηγαινες τη γατα στον κτηνιατρο αντι να περιμενεις να σου απαντησουν εδω περα ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
28-08-10
01:00
Απάντηση: ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΗΘΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΝΙΑΟΥΡΙΣΜΑ
Προφανως ειναι κατι που οπως ειπε κι ο Γιαννης δεν ειναι υπευθυνο να σου απαντησουμε μεσω ενος φορουμ.Η γατουλα χρειαζεται οπωσδηποτε γιατρο ΑΜΕΣΑ.
Προφανως ειναι κατι που οπως ειπε κι ο Γιαννης δεν ειναι υπευθυνο να σου απαντησουμε μεσω ενος φορουμ.Η γατουλα χρειαζεται οπωσδηποτε γιατρο ΑΜΕΣΑ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum