Αίμα απο την ουρήθρα και έντονο νιαούρισμα

diana2

Νεοφερμένο μέλος

Η diana2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
παρακαλώ για μια συμβουλή. νομίζω είναι επείγον. Μόλις μπήκα σπίτι μου και βρήκα κυλίδες αίματος στο πάτωμα το οποίο διαπίστωσα οτι βγαίνει από τα γεννητικά όργανα τησ θηλυκής μου γατούλας, παράλληλα κλαίει έντονα, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τί είναι αυτό και τί πρέπεινα κάνω; Έχω υποψία για ουρολίμωξη. Ύπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω να την ανακουφίσω;:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μηπως λεω εγω μηπως να πηγαινες τη γατα στον κτηνιατρο αντι να περιμενεις να σου απαντησουν εδω περα ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΗΘΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΝΙΑΟΥΡΙΣΜΑ

Προφανως ειναι κατι που οπως ειπε κι ο Γιαννης δεν ειναι υπευθυνο να σου απαντησουμε μεσω ενος φορουμ.Η γατουλα χρειαζεται οπωσδηποτε γιατρο ΑΜΕΣΑ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back