ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
έχουμε ραντεβού αύριο,οπότε λέω να του τοπω τότε.τον έχω ζαλίσει από την κυριακή κάθε μέρα.απλά έλεγα αν έχετε ξανακούσει κάτι τέτοιο.σίγουρα συνδυ΄ζεται με τα επίμονα φταρνίσματα αλλά ελπίζω να μην είναι ανησυχητικό.
ακόμα και στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με την μύτη τους συμβαίνει αυτό.....το πιο πιθανό είναι να στέγνωσε η μυτούλα του και να κόλισαν κάποιες βλέννες μέσα οι οποίες με το επόμενο φτέρνισμα ξεκόλησαν και έτσι μάτωσε.....Μην το σκέφτεσαι να ξαναπάρεις τηλ τον γιατρό σου γιατί τώρα τον έχεις ανάγκη και θα πρέπει να μπορείς να τον παίρνεις όσες φορές χρειαστεί....και εξάλου τον παίρνεις για κάτι καινούριο που συναίβει.... να τον πάρεις μήπως πρέπει να τον δει σήμερα.......

JohnDVM
Διάσημο μέλος

ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
τεζ
Εκκολαπτόμενο μέλος
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος

Περαστικά!
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μικρή είχε έντονο πρόβλημα.Είχε κάτι σαν κιτρινοκαφέ σημάδια γύρω από τα μάτια αλλά πλέον βγάζει κάτι σαν τσιμπλίτσα που καμιά φορά τα καθαρίζει και μόνη της όταν γλείφεται.Γενικά θα βελτιωθεί σίγουρα.Αλλά οι Περσίας γενικά έχουν τσιμπλίτσες και μυξούλες,να ξέρεις!Να χαίρεσαι τον Περσέα!Και η μαμά μου στην αρχή την Μπιάνκα Πέρσα την έλεγε!

ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
.αχ χαίρομαι που μου πες ότι της πέρασαν αυτά τα κιτρινοκαφέ γιατί κ μένα τα έχει από τότε που το πήρα.άρα ίσως φύγουν κ του δικού μου όσο μεγαλώνει.να τα χαιρόμαστε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα
Δραστήριο μέλος

τεζ
Εκκολαπτόμενο μέλος
έβαλα κ γω αυτά τα γλίττερ στην υπογραφή μια κ είναι αδερφάκια.αχ χαίρομαι που μου πες ότι της πέρασαν αυτά τα κιτρινοκαφέ γιατί κ μένα τα έχει από τότε που το πήρα.άρα ίσως φύγουν κ του δικού μου όσο μεγαλώνει.να τα χαιρόμαστε.
να σας ρωτησω,πως βαλατε το ονομα με γκλιτερ???

Fotini
Διάσημο μέλος

τεζ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν κλικάρεις στο γκλίτερ του Περσέα, σε βγάζει στην ιστοσελίδα όπου μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου![]()
ευχαριστω,θα δοκιμασω!!!
έβαλα κ γω αυτά τα γλίττερ στην υπογραφή μια κ είναι αδερφάκια.αχ χαίρομαι που μου πες ότι της πέρασαν αυτά τα κιτρινοκαφέ γιατί κ μένα τα έχει από τότε που το πήρα.άρα ίσως φύγουν κ του δικού μου όσο μεγαλώνει.να τα χαιρόμαστε.
Ναι το είδα!Καλά έκανες,έχουν φάση και τώρα μοιάζουν να είναι κανονικά αδερφάκια!!!Να χαίρεσαι το κουκλάκι σου!Και σίγουρα θα φύγουν με τον καιρό...Ειναι μικρός ακόμη ο Περσέας και εμένα σ'αυτήν την ηλικία η Μπιάνκα είχε πολύ πράμα!

ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
΄να ρωτήσω κ γω,η κλασική άσχετη,πώς βαζετε αυτό το link που παραπέμπει στις φωτογραφίες της γάτας σας κατω από την υπογραφή σας?
όλοι άσχετοι ξεκινήσαμε...
μη στεναχωριέσαι
λοιπόν: πας στο gallery, κάνεις αντιγραφή την διεύθυνση της σελίδας, μετά πατάς απάντηση για να εισάγεις ένα μήνυμα. Στο παράθυρο θα δεις πάνω πάνω ένα εικονίδιο με την υδρόγειο σφαίρα (εισαγωγή link) , το πατάς και κάνεις επικόλληση...ελπίζω να βοήθησα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool