Αίμα από τη μυτούλα

ορφεας13587

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ορφεας13587 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.
καλημέρα σας.ο μικρός μου έχει ρινοτραχείτιδα όπως σας έχω ζαλίσει αυτή τη βδομάδα κ ευτυχώς πάει πολύ καλά, εκτός από τα φταρνίσματα που δε λένε να σταματήσουν.ωστόσο χθες που έπαιζε βλέπω τη μυτούλα του κατακόκκινη κ τον πλησιάζω κ είδα αίμα.το αγόρι μου επέμενε πως κάπου χτύπησε στο παιχνίδι γιατι σκουντουφλούσε παντού,αλλά εγώ φοβάμαι μήπως άνοιξε από μόνη της.τον σκουπήσαμε κ ξαναμάτωσε σε καποια φάση πολύ λίγο,κ είδα ότι βγαίονει άπό το ένα ρουθούνι μόνο.σήμερα το πρωί είχε λιγο σαν ροζβλέννα,(οι βλέννες τον γατιών είναι ροζ?) στο ίδιο πάλι ρουθούνι. έχετε ξανακούσει για αίμα από τη μύτη τους?μιλάμε για ελάχιστη ποσότητα αλλά όπως κ να χει.σκέφτηκα μήπως ερεθίστηκε από τα φταρνίσματα,ξέρω γω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεί από τα φταρνίσματα να έσπασε κανένα αγγειάκι, αλλά καλύτερα ρώτα τον κτηνίατρο να σου πει :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο θα έλεγα κι εγώ. Η ροζ βλένα μήπως ειναι μυξούλα με λίγο αίμα; Όπως κι αν έχει το τηλέφωνο στο γιατρο δεν βλάπτει!:)

έχουμε ραντεβού αύριο,οπότε λέω να του τοπω τότε.τον έχω ζαλίσει από την κυριακή κάθε μέρα.απλά έλεγα αν έχετε ξανακούσει κάτι τέτοιο.σίγουρα συνδυ΄ζεται με τα επίμονα φταρνίσματα αλλά ελπίζω να μην είναι ανησυχητικό.

έχουμε ραντεβού αύριο,οπότε λέω να του τοπω τότε.τον έχω ζαλίσει από την κυριακή κάθε μέρα.απλά έλεγα αν έχετε ξανακούσει κάτι τέτοιο.σίγουρα συνδυ΄ζεται με τα επίμονα φταρνίσματα αλλά ελπίζω να μην είναι ανησυχητικό.

ακόμα και στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με την μύτη τους συμβαίνει αυτό.....το πιο πιθανό είναι να στέγνωσε η μυτούλα του και να κόλισαν κάποιες βλέννες μέσα οι οποίες με το επόμενο φτέρνισμα ξεκόλησαν και έτσι μάτωσε.....Μην το σκέφτεσαι να ξαναπάρεις τηλ τον γιατρό σου γιατί τώρα τον έχεις ανάγκη και θα πρέπει να μπορείς να τον παίρνεις όσες φορές χρειαστεί....και εξάλου τον παίρνεις για κάτι καινούριο που συναίβει.... να τον πάρεις μήπως πρέπει να τον δει σήμερα.......:hmm::hmm::hmm::hmm:

Λογω της ρινοτραεϊτιδας ειναι πολυ ευαισθητος ο βλενογοννος της μυτης του οποτε βαλε τις κουτουιες απο το παιχνιδι και την ενταση και τα φτερνισματα και ολο και καποιο αγγειακι θα εσπασε και γι αυτο τρεχει αιμα η μυτουλα του το οτι σταματησε ειναι καλο σημαδι και η ροζ βλενα ειναι μυξουλες με λιγο αιμα το οποιο εχει μεινει στη μυτη του :)

σας ευχαριστώ όλους.πήρα το γιατρό κ μου είπε ότι δεν θα είναι κάτι σοβαρό,μάλλον αυτά που είπατε(δε μπορείνα πει αν δεν τονδει), το σοβαρό είναι ότι δεν κάνει να χάνει πολύτιμο αίμα τόσο μικρούλης που είναι.κ όσο είναι ζωηρός θα πιέζεται κ θα βγάζει κ άλλο.θα πάω σήμερα καλύτερα,μην το διακινδυνεύω.

ευχομαι περαστικα στο γλυκυτατο γατακι σου!!!ολα θα πανε καλα!!!

ευχαριστώ πολυ.είναι μικρούλι κ το χω πολύ έγνοια.:happy:

Αχ το γατάκι σου είναι γλύκα!Δες και το δικό μου στο άβαταρ!Δε μοιάζουν πάρα πολύ;Μόνο που το Μπιανκάκι είναι θηλυκό!:D
Περαστικά!

Elly το είχα προσέξει κ εγώ ότι είναι παρόμοια!είναι πολύ όμορφο κ το δικό σου?πόσο μηνών είναι?έχει κ σένα πρόβλημα με τα ματάκια του?

Δες την υπογραφή μου για να δεις πόσο μηνών είναι για την ακρίβεια.
Μικρή είχε έντονο πρόβλημα.Είχε κάτι σαν κιτρινοκαφέ σημάδια γύρω από τα μάτια αλλά πλέον βγάζει κάτι σαν τσιμπλίτσα που καμιά φορά τα καθαρίζει και μόνη της όταν γλείφεται.Γενικά θα βελτιωθεί σίγουρα.Αλλά οι Περσίας γενικά έχουν τσιμπλίτσες και μυξούλες,να ξέρεις!Να χαίρεσαι τον Περσέα!Και η μαμά μου στην αρχή την Μπιάνκα Πέρσα την έλεγε!:up::lol:

έβαλα κ γω αυτά τα γλίττερ στην υπογραφή μια κ είναι αδερφάκια:).αχ χαίρομαι που μου πες ότι της πέρασαν αυτά τα κιτρινοκαφέ γιατί κ μένα τα έχει από τότε που το πήρα.άρα ίσως φύγουν κ του δικού μου όσο μεγαλώνει.να τα χαιρόμαστε.

Περαστικούλια!!!:)

έβαλα κ γω αυτά τα γλίττερ στην υπογραφή μια κ είναι αδερφάκια:).αχ χαίρομαι που μου πες ότι της πέρασαν αυτά τα κιτρινοκαφέ γιατί κ μένα τα έχει από τότε που το πήρα.άρα ίσως φύγουν κ του δικού μου όσο μεγαλώνει.να τα χαιρόμαστε.

να σας ρωτησω,πως βαλατε το ονομα με γκλιτερ???:hmm:

Αν κλικάρεις στο γκλίτερ του Περσέα, σε βγάζει στην ιστοσελίδα όπου μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου;)

Αν κλικάρεις στο γκλίτερ του Περσέα, σε βγάζει στην ιστοσελίδα όπου μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου;)

ευχαριστω,θα δοκιμασω!!!

Ναι το είδα!Καλά έκανες,έχουν φάση και τώρα μοιάζουν να είναι κανονικά αδερφάκια!!!Να χαίρεσαι το κουκλάκι σου!Και σίγουρα θα φύγουν με τον καιρό...Ειναι μικρός ακόμη ο Περσέας και εμένα σ'αυτήν την ηλικία η Μπιάνκα είχε πολύ πράμα!:lol::P

΄να ρωτήσω κ γω,η κλασική άσχετη,πώς βαζετε αυτό το link που παραπέμπει στις φωτογραφίες της γάτας σας κατω από την υπογραφή σας?

΄να ρωτήσω κ γω,η κλασική άσχετη,πώς βαζετε αυτό το link που παραπέμπει στις φωτογραφίες της γάτας σας κατω από την υπογραφή σας?

όλοι άσχετοι ξεκινήσαμε...;) μη στεναχωριέσαι:)
λοιπόν: πας στο gallery, κάνεις αντιγραφή την διεύθυνση της σελίδας, μετά πατάς απάντηση για να εισάγεις ένα μήνυμα. Στο παράθυρο θα δεις πάνω πάνω ένα εικονίδιο με την υδρόγειο σφαίρα (εισαγωγή link) , το πατάς και κάνεις επικόλληση...ελπίζω να βοήθησα...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back