Αίμα στα κόπρανα

KittyG

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα.
Σήμερα είδα λίγο αίμα στα κακά του γατούλη μου.Θα το παρακολουθήσω να δω αν θα ξανασυμβεί αλλά γενικά δεν ξέρω θα μπορούσε να έχει κάτι;:/:Φοβάμαι μήπως το έχει καιρό και δεν το είχα προσέξει πριν....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ αιμα;Υγρο ή σαν ινες;Μηπως εχει διαρροια και ερεθιστηκε το εντερο;Εγω θα τον πηγαινα στο γιατρο άμεσα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μη χανεις ουτε ενα λεπτο πηγαινε το σε γιατρο..
μπορει αν ειναι καμια υιωση της πανλευκοπενειας η οτιδηποτε αλλο και η καθε ωρα ειναι σηματικη.....
αιμα..ειναι οτι χειροτερο ειδικα αν ειναι παραγωγικο...

Και η γαστρεντεριτιδα το κανει αυτο.Τρεχα στο γιατρο και σημερα αν βρεις καποιον!!!

Για να είμαι ειλικρηνής δεν είμαι σίγουρη 100% ποιος από τους 2 είναι αλλά σε γενικές γραμμές δεν θα είχε και κάποιο άλλο σύμπτωμα;;:hmm:Και οι 2 φαίνονται να έχουν όρεξη για φαγητό και παιχνίδι δεν έχουν διάροια και αν δεν το είχα δει όλα θα φαίνονταν καλά:confused:...Τουλάχιστον θα προσπαθήσω να διαπιστώσω σήμερα ποιος έχει το πρόβλημα για να είμαι σίγουρη και να τον πάω από Δευτέρα στον γιατρό...Έχω μπερδευτεί:(

Το αίμα ήταν λίγο πάνω σε δύο σημεία στα κακά του μόνο και ήτανε πηχτό...Δεν έχει αίμα εξωτερικά κανείς από τους 2 γατούληδες για να σιγουρευτώ....

Τελικά τώρα γυρίσαμε από τον γιατρό εξέτασε τον γατούλη μου και μας έδωσε ειδική διατροφή δεν βρήκε τιποτα το ανησυχιτικό και μου είπε οτι είναι ερεθισμός του εντέρου:happy:.Λογικά σε 1 εβδομάδα όλα θα είναι καλά.:)

Το γατάκι σου μήπως είναι φορέας καλυκοϊού;:hmm:

Το γατάκι σου μήπως είναι φορέας καλυκοϊού;:hmm:
Δεν ξέρω δεν θα μου έλεγαν κάτι;;:confused:

του πηραν αιμα για να του κανουν ορολογικες εξετασεις?/

του πηραν αιμα για να του κανουν ορολογικες εξετασεις?/
Όχι δείγμα από τα κόπρανα είδε μόνο στο μικροσκόπιο

Κι εμενα ο Τσιλι μου εβγαλε μια φορα λιγο αιματακι και η γιατρος μου ειπε οτι ειναι επειδη τοτε αρχισε να τρωει λιγο στερεα τροφη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γατούλα μου έχει αίμα στα κόπρανα :(

Γειά σας :D
Με λένε Σόφη και έχω μια γατούλα περσίας 5 μηνών.Την πήρα πριν από ένα μήνα περίπου από το pet shop,από όπου μου πρότειναν να της δίνω τροφή Acana που δεν έχει καλαμπόκι και κριθάρι.Όσο της έδινα αυτή την τροφή όλα πήγαιναν καλά.Πριν κάποιες μέρες όμως η τροφή τελείωσε και επειδή είναι πολύ δύσκολο να την βρώ εδώ που μένω τώρα, της πήρα μια Royal Cannin για γατάκια. Το πρόβλημα είναι όμως ότι από τότε τα κακά της είναι κάτι μεταξύ στερεού και υγρού και επιπλέον έχουν αίμα.Δοκίμασα να της δώσω κονσέρβες και έγινε το ίδιο.Μήπως ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό και αν είναι προσωρινό ή μόνιμο?Ανησυχώ πραγματικά γιατί το προηγούμενο μου γατάκι πέθανε 2 μηνών από γαστρεντερολογικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την διατροφή του.Δεν θέλω να έχει και αυτή την ίδια ατυχία :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σας :D
Με λένε Σόφη και έχω μια γατούλα περσίας 5 μηνών.Την πήρα πριν από ένα μήνα περίπου από το pet shop,από όπου μου πρότειναν να της δίνω τροφή Acana που δεν έχει καλαμπόκι και κριθάρι.Όσο της έδινα αυτή την τροφή όλα πήγαιναν καλά.Πριν κάποιες μέρες όμως η τροφή τελείωσε και επειδή είναι πολύ δύσκολο να την βρώ εδώ που μένω τώρα, της πήρα μια Royal Cannin για γατάκια. Το πρόβλημα είναι όμως ότι από τότε τα κακά της είναι κάτι μεταξύ στερεού και υγρού και επιπλέον έχουν αίμα.Δοκίμασα να της δώσω κονσέρβες και έγινε το ίδιο.Μήπως ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό και αν είναι προσωρινό ή μόνιμο?Ανησυχώ πραγματικά γιατί το προηγούμενο μου γατάκι πέθανε 2 μηνών από γαστρεντερολογικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την διατροφή του.Δεν θέλω να έχει και αυτή την ίδια ατυχία :(
Καλό είναι να την πας σε ένα κτηνίατρο για να την δει και ίσως να της δώσει αντιβίωση.;);) Επιπλέον όταν αλλάζουμε τροφή στην γατούλα μας το κάνουμε σταδιακά γιατί ενδέχεται να έχει διάρροιες.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Η γατούλα μου έχει αίμα στα κόπρανα :(

Ακουγεται σοβαρο το θεμα.Οπως και να χει πρεπει να την δει γιατρος το συντομοτερο.Μπορει να ειναι απο εναν απλο ερεθισμο(αν το αιμα ηταν ελαχιστο),μεχρι πολλα αλλα σοβαροτερα προβληματα.
Καλο θα ειναι να προσεχεις πολυ τις αγορες απο pet shop.Πολλοι δεν υποστηριζουμε pet shop που εμπορευονται ζωα,γιατι οι συνθηκες που ζουν εκει τα ζωακια ειναι αθλιες και ουτε ξερεις απο που"κραταει η σκουφια" της καθε γεννας που εχουν στις βιτρινες.
Οπως και να'χει,ευχομαι ολα να πανε καλα,και το συντομοτερο(ακομα και σημερα)να την πας σε εναν καλο γιατρο.:)

δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μην είναι από την τροφή?

δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μην είναι από την τροφή?
Αν ήταν μόνο διάρροια χωρίς αίμα, μπορεί και να ήταν από την τροφή. Αλλά πρέπει να την πας σε γιατρό. Εγώ ταλαιπωρήθηκα 2 μήνες με τον γατούλη μου που είχε διάρρροια με αίμα και πήρε πολύ αντιβίωση αλλά τώρα είναι μια χαρά.:)

Μπορει να ειναι απο κατι απλο,οπως απο την τροφη,παρασιτα κτλ εως κατι πολυ σοβαρο.Εχεις τα χαρτια της γατουλας;Οι γονεις της εχουν εξεταστει για ασθενειες;Αυτο θα σε βοηθουσε να βρεις μια ακρη,και εσενα και τον κτηνιατρο...κλεισε της αμεσα ενα ραντεβου.

Από παράσιτα αποκλείεται να είναι,την έχω αποπαρασιτώσει πριν ένα μήνα και οι γονείς της παρακολουθούταν ιατρικά συνεχώς. Έχει κάνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια και το αίμα στα κακά της είναι ελάχιστο. Μόλις βρώ ευκαιρία θα την πάω στο γιατρό και ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό

Τι να πω,ακουγεται πολυ περιεργο,περαστικα της.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back