KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φοβάμαι μήπως το έχει καιρό και δεν το είχα προσέξει πριν....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
μπορει αν ειναι καμια υιωση της πανλευκοπενειας η οτιδηποτε αλλο και η καθε ωρα ειναι σηματικη.....
αιμα..ειναι οτι χειροτερο ειδικα αν ειναι παραγωγικο...
zorica
Διάσημο μέλος
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και οι 2 φαίνονται να έχουν όρεξη για φαγητό και παιχνίδι δεν έχουν διάροια και αν δεν το είχα δει όλα θα φαίνονταν καλά
...Τουλάχιστον θα προσπαθήσω να διαπιστώσω σήμερα ποιος έχει το πρόβλημα για να είμαι σίγουρη και να τον πάω από Δευτέρα στον γιατρό...Έχω μπερδευτεί
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Λογικά σε 1 εβδομάδα όλα θα είναι καλά.
Fotini
Διάσημο μέλος

KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω δεν θα μου έλεγαν κάτι;;Το γατάκι σου μήπως είναι φορέας καλυκοϊού;![]()

Havana
Διάσημο μέλος
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι δείγμα από τα κόπρανα είδε μόνο στο μικροσκόπιοτου πηραν αιμα για να του κανουν ορολογικες εξετασεις?/
Titikaki
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σας

Με λένε Σόφη και έχω μια γατούλα περσίας 5 μηνών.Την πήρα πριν από ένα μήνα περίπου από το pet shop,από όπου μου πρότειναν να της δίνω τροφή Acana που δεν έχει καλαμπόκι και κριθάρι.Όσο της έδινα αυτή την τροφή όλα πήγαιναν καλά.Πριν κάποιες μέρες όμως η τροφή τελείωσε και επειδή είναι πολύ δύσκολο να την βρώ εδώ που μένω τώρα, της πήρα μια Royal Cannin για γατάκια. Το πρόβλημα είναι όμως ότι από τότε τα κακά της είναι κάτι μεταξύ στερεού και υγρού και επιπλέον έχουν αίμα.Δοκίμασα να της δώσω κονσέρβες και έγινε το ίδιο.Μήπως ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό και αν είναι προσωρινό ή μόνιμο?Ανησυχώ πραγματικά γιατί το προηγούμενο μου γατάκι πέθανε 2 μηνών από γαστρεντερολογικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την διατροφή του.Δεν θέλω να έχει και αυτή την ίδια ατυχία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Καλό είναι να την πας σε ένα κτηνίατρο για να την δει και ίσως να της δώσει αντιβίωση.Γειά σας
Με λένε Σόφη και έχω μια γατούλα περσίας 5 μηνών.Την πήρα πριν από ένα μήνα περίπου από το pet shop,από όπου μου πρότειναν να της δίνω τροφή Acana που δεν έχει καλαμπόκι και κριθάρι.Όσο της έδινα αυτή την τροφή όλα πήγαιναν καλά.Πριν κάποιες μέρες όμως η τροφή τελείωσε και επειδή είναι πολύ δύσκολο να την βρώ εδώ που μένω τώρα, της πήρα μια Royal Cannin για γατάκια. Το πρόβλημα είναι όμως ότι από τότε τα κακά της είναι κάτι μεταξύ στερεού και υγρού και επιπλέον έχουν αίμα.Δοκίμασα να της δώσω κονσέρβες και έγινε το ίδιο.Μήπως ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό και αν είναι προσωρινό ή μόνιμο?Ανησυχώ πραγματικά γιατί το προηγούμενο μου γατάκι πέθανε 2 μηνών από γαστρεντερολογικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την διατροφή του.Δεν θέλω να έχει και αυτή την ίδια ατυχία![]()

Επιπλέον όταν αλλάζουμε τροφή στην γατούλα μας το κάνουμε σταδιακά γιατί ενδέχεται να έχει διάρροιες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ακουγεται σοβαρο το θεμα.Οπως και να χει πρεπει να την δει γιατρος το συντομοτερο.Μπορει να ειναι απο εναν απλο ερεθισμο(αν το αιμα ηταν ελαχιστο),μεχρι πολλα αλλα σοβαροτερα προβληματα.
Καλο θα ειναι να προσεχεις πολυ τις αγορες απο pet shop.Πολλοι δεν υποστηριζουμε pet shop που εμπορευονται ζωα,γιατι οι συνθηκες που ζουν εκει τα ζωακια ειναι αθλιες και ουτε ξερεις απο που"κραταει η σκουφια" της καθε γεννας που εχουν στις βιτρινες.
Οπως και να'χει,ευχομαι ολα να πανε καλα,και το συντομοτερο(ακομα και σημερα)να την πας σε εναν καλο γιατρο.

δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μην είναι από την τροφή?
natalouko
Επιφανές μέλος
Αν ήταν μόνο διάρροια χωρίς αίμα, μπορεί και να ήταν από την τροφή. Αλλά πρέπει να την πας σε γιατρό. Εγώ ταλαιπωρήθηκα 2 μήνες με τον γατούλη μου που είχε διάρρροια με αίμα και πήρε πολύ αντιβίωση αλλά τώρα είναι μια χαρά.δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μην είναι από την τροφή?

moukelis
Επιφανές μέλος

Μπορει να ειναι απο κατι απλο,οπως απο την τροφη,παρασιτα κτλ εως κατι πολυ σοβαρο.Εχεις τα χαρτια της γατουλας;Οι γονεις της εχουν εξεταστει για ασθενειες;Αυτο θα σε βοηθουσε να βρεις μια ακρη,και εσενα και τον κτηνιατρο...κλεισε της αμεσα ενα ραντεβου.

Από παράσιτα αποκλείεται να είναι,την έχω αποπαρασιτώσει πριν ένα μήνα και οι γονείς της παρακολουθούταν ιατρικά συνεχώς. Έχει κάνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια και το αίμα στα κακά της είναι ελάχιστο. Μόλις βρώ ευκαιρία θα την πάω στο γιατρό και ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό
moukelis
Επιφανές μέλος

Τι να πω,ακουγεται πολυ περιεργο,περαστικα της.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool