Αίμα στα κόπρανα

Πολύ καλο οτι εχει ορεξη.Μπραβο..:D
Μην την πιεσεις..αστην να φαει οσο θελει..και νερακι να πιει.
Και αυριο οπωσδηποτε κτηνιατρο..για να την δει.Περαστικα της..και να μας γραψεις νεα της.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντιβίωση αύριο θα ξέρω.. Αλλά την πήρε όλη κανονικα την θεραπεία. 10 ημέρες και το δέρμα της είναι πολύ καλά πλέον. Πράγμα που σημαίνει πως τη δουλειά της την έκανε..

Δε νομίζω η διάρροια να προέχεται από τον σταφυλόκοκκο (αυτός έχει φύγει) δε νομίζω να υπάρχει κάποια τοξίνη που μικροβίου να προκαλεί διάροια (αν και δεν αποκλείεται) πρέπει να ειναι άσχετο γεγονός (κάποια άλλη εντεροτοξίνη). Το ζωηρό αίμα στα κόπρανα σημαίνει κατώτερο γαστεντερικό (μάλλον παχύ έντερο)θα τραυματίστηκε μηχανικά ο βλενογόννος από τις πολλές κενώσεις. Αν έχει πρόβλημα στο στομάχι έπρεπε να βγάζε κατάυμαρα κακά με έντονη μυρωδιά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Όχι δεν ειναι κατάμαυρα. Είναι καφέ και αίμα ζωηρό παχύρευστο...

Πιθανότατα αυτό ειναι.. Και τώρα που έφαγε κοτόπουλο σήκωσε και την ουρίτσα της!

augmentin ήταν η αντιβίωση; Συνήθως δίνουν amoxicillin σε παθήσεις του δερμάτος :hmm:Καημένο γατί, πόσο σε νιώθω:/:
Θα συμφωνήσω με τον focko σήμερα :P

Δε ξερω αν ηταν augmentin. Ήταν άσπρα χαπάκια που έπρεπε να παίρνει το μισό.

Παρόλα αυτά δεν ήταν αντιβίωση για ανθρώπους όπως είχε πάρει άλλη φορά πχ μετά την καισαρική.. Μου την έδωσε η κτηνιατρός..

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
SOS αίμα στα κακά

Δεν ξερω αν υπαρχει ηδη σχετικο θεμα αλλα καιγομαι. Ο μεγαλος μου μολις εκανε κακα με αιμα και εχει αιμα στον ποπο. Δεν ξερω τι να κανω στις ερημιες χωρις αμαξι και κτηνιατρο.. ΒΟΗΘΕΙΑ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: SOS SOS αιμα στα κακα

ακουγεται σοβαρο..αυριο το πρωι πηγαινε να τον κοιταξει ο κτηνιατρος αν τα καταφερεις..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εννοειται κτηνιατρο το συντομοτερο. ομως καμια φορα συμβαινει και οταν εχουν εσωτερικα παρασιτα. εχει κανει αποπαρασιτωση προσφατα? μπορει δλδ να μην ειναι και κατι σοβαρο μην πανικοβαλλεσαι!

εχει κανει αποπαρασιτωση.Δεν βγαινει ποτε εξω μονιμα στο σπιτι ειναι.

δεν εχει σχεση, ακομη και οταν μενουν μονο στο σπιτι μπορουν να εχουν παρασιτα, γιαυτο κανουμε προληπτικα αποπαρασιτωση καθε τοσο. ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο, να μας ενημερωσεις

Λοιπον αποπαρασιτωση εγινε σχετικα προσφατα. Εννοω δεν ειναι ο καιρος να ξανακανει. Μια φιλη τηλεφωνησε στην κτηνιατρο της και ευτυχως ολα δειχνουν οτι προκειται για καποιο ερεθισμο του εντερου. Θα τον παρακολουθησω και αυριο και αν δω οτι συνεχιζεται θα παμε για εξετασεις.

Ουφ και τρόμαξα... πες μας τι έγινε!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: SOS αίμα στα κακά

θα ενημερωσω αυριο για να δω πως θα παει και το βραδυ. Παντως και ορεξη για μασα εχει και για παιχνιδι . Γι
αυτο ειπε η κτηνιατρος οτι πιθανον να υπαρχει ερεθισμος στο εντερο ή στον πρωκτο. Ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση!

Καλησπερα! Ειναι καλυτερα ο γατουλης μου. Μαλλον κατι εφαγε και του ερεθιστηκε το εντερο ή παιζοντας με τον αλλο γατουλη καταλαθος τον γρατζουνισε στον ποπο. Δεν εχει κανει κακα ακομα ομως στον πρωκτο του δεν φαινεται αιμα ουτε και τραυματισμος. Μαλλον κατι θα εφαγε ο χαζουλης. Του δινω κοτοπουλακι τωρα για να μην ερεθιστει περισσοτερο με τις κροκετες.

Ευχομαι περαστικα του γρηγορα!!!:flowers:

Περαστικά σας! Είναι καλύτερα σήμερα; :)

Ευχαριστουμε Φωτεινη μου! Δεν δειχνει ουτε να ποναει ουτε και εχει αλλαξει η ρουτινα του. Υποψιαζομαι οτι υπαρχει ευαισθησια με το εντερο του και με την τελευταια τροφη(δεν βρισκουμε αλλη εδω),μαλλον εγινε χειροτερα. Θα ψαξω σε κοντινη πολη μηπως βρω καμια κλινικη τροφη για το συγκεκριμενο προβλημα.

Όλα να πάνε καλά! :) Τα κουτσούνια μας βρίσκουν τρόπο πάντα να μας τρελαίνουν... Σύντομα να είναι περδικάκι! :console:

Καλημέρα σε όλους!

Χτες η γατούλα μου έκανε λίγο πιο μαλακά κακά από το συνηθισμένο και πάνω είχε αρκετό αίμα (κόκκινο σκούρο). Η διάθεσή της είναι λίγο πεσμένη - την ταλαιπωρεί ένας μύκητας εδώ και 5 βδομάδες, την λούζω και της βάζω αλοιφή- αλλά από όρεξη είναι εντάξει, τρώει καλά (και τα μεζεδάκια...). Έχει και ζέστη και είναι γενικά από πλακάκι σε πλακάκι...
Μίλησα με τον κτηνίατρο και με καθησύχασε για κάτι πολύ σοβαρό και μου είπε να σταματήσω όλες τις αγωγές (αλοιφή και shampoo) και να της δίνω σιρόπι Epanoren δυο φορές την ημέρα. Να μην αλλάξω τροφή ακόμα (Royal Canin Sterilized +7 years) . Ξεκινήσαμε από χτες το σιρόπι, αλλά και σήμερα το πρωί πάνω από τα κακάκια της είχε αίμα. Δεν είναι το αίμα μαζί με τα κακά, αλλά στο τέλος τρέχουν σταγόνες αίμα (σκούρο με βλέννα) {Sorry, για τις λεπτομέρειες}
Δεν βγαίνει από το σπίτι - η τελευταία αποπαρασίτωση ήταν στις 23/7 (Frontline combo)- , αλλά πηδάει στο δίπλα μπαλκόνι που έχουν γλάστρες με φύλλα πράσσινα (όχι λουλούδια) και σκέφτομαι μήπως έφαγε κανένα φύλλο και την πείραξε...

Ανησυχώ με όλα τα post που έχω διαβάσει μήπως είναι κάτι άλλο, πιο σοβαρό, εσωτερικά στο γατί κάποια αιμορραγία.
Τι άλλο - πέραν της συμπεριφοράς & της όρεξης - θα δω και θα με προβληματίσει για την υγεία της;

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας και περιμένω τις συμβουλές σας.

εγω θα ελεγα κανε αυτο που σου ειπε ο κτηνιατρος και ασε να περασουν 2-3 μερες να δεις τοτε ποια θα ειναι η κατασταση. ακομη και αν προκειται για καποια ευαισθησια στο εντερο, δλδ δεν ειναι τιποτα σοβαροτερο, δε θα θελει λιγο το χρονο του για να περασει? στη θεση σου θα εδινα αρκετη υγρη τροφη (σε περιπτωση που εχει καποια δυσκοιλιοτητα). επισης δεν ξερω το frontiline combo κανει πληρη εσωτερικη αποπαρασιτωση? γιατι απ οσο ξερω οι αμπουλες δεν "καθαριζουν" ολα τα ενδοπαρασιτα, οποτε δες το και αυτο μηπως χρειαζεται να παρει χαπακι και ειναι να σκουλικια το θεμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back