Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Μην την πιεσεις..αστην να φαει οσο θελει..και νερακι να πιει.
Και αυριο οπωσδηποτε κτηνιατρο..για να την δει.Περαστικα της..και να μας γραψεις νεα της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Αντιβίωση αύριο θα ξέρω.. Αλλά την πήρε όλη κανονικα την θεραπεία. 10 ημέρες και το δέρμα της είναι πολύ καλά πλέον. Πράγμα που σημαίνει πως τη δουλειά της την έκανε..
Δε νομίζω η διάρροια να προέχεται από τον σταφυλόκοκκο (αυτός έχει φύγει) δε νομίζω να υπάρχει κάποια τοξίνη που μικροβίου να προκαλεί διάροια (αν και δεν αποκλείεται) πρέπει να ειναι άσχετο γεγονός (κάποια άλλη εντεροτοξίνη). Το ζωηρό αίμα στα κόπρανα σημαίνει κατώτερο γαστεντερικό (μάλλον παχύ έντερο)θα τραυματίστηκε μηχανικά ο βλενογόννος από τις πολλές κενώσεις. Αν έχει πρόβλημα στο στομάχι έπρεπε να βγάζε κατάυμαρα κακά με έντονη μυρωδιά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anesperos13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιθανότατα αυτό ειναι.. Και τώρα που έφαγε κοτόπουλο σήκωσε και την ουρίτσα της!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Καημένο γατί, πόσο σε νιώθω
Θα συμφωνήσω με τον focko σήμερα

anesperos13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παρόλα αυτά δεν ήταν αντιβίωση για ανθρώπους όπως είχε πάρει άλλη φορά πχ μετά την καισαρική.. Μου την έδωσε η κτηνιατρός..
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Δεν ξερω αν υπαρχει ηδη σχετικο θεμα αλλα καιγομαι. Ο μεγαλος μου μολις εκανε κακα με αιμα και εχει αιμα στον ποπο. Δεν ξερω τι να κανω στις ερημιες χωρις αμαξι και κτηνιατρο.. ΒΟΗΘΕΙΑ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zhta
Νεοφερμένο μέλος
ακουγεται σοβαρο..αυριο το πρωι πηγαινε να τον κοιταξει ο κτηνιατρος αν τα καταφερεις..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna 21
Δραστήριο μέλος
CatLover09
Δραστήριο μέλος
εχει κανει αποπαρασιτωση.Δεν βγαινει ποτε εξω μονιμα στο σπιτι ειναι.
anna 21
Δραστήριο μέλος
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Λοιπον αποπαρασιτωση εγινε σχετικα προσφατα. Εννοω δεν ειναι ο καιρος να ξανακανει. Μια φιλη τηλεφωνησε στην κτηνιατρο της και ευτυχως ολα δειχνουν οτι προκειται για καποιο ερεθισμο του εντερου. Θα τον παρακολουθησω και αυριο και αν δω οτι συνεχιζεται θα παμε για εξετασεις.
zhta
Νεοφερμένο μέλος
Ουφ και τρόμαξα... πες μας τι έγινε!
CatLover09
Δραστήριο μέλος
θα ενημερωσω αυριο για να δω πως θα παει και το βραδυ. Παντως και ορεξη για μασα εχει και για παιχνιδι . Γι
αυτο ειπε η κτηνιατρος οτι πιθανον να υπαρχει ερεθισμος στο εντερο ή στον πρωκτο. Ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση!
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Καλησπερα! Ειναι καλυτερα ο γατουλης μου. Μαλλον κατι εφαγε και του ερεθιστηκε το εντερο ή παιζοντας με τον αλλο γατουλη καταλαθος τον γρατζουνισε στον ποπο. Δεν εχει κανει κακα ακομα ομως στον πρωκτο του δεν φαινεται αιμα ουτε και τραυματισμος. Μαλλον κατι θα εφαγε ο χαζουλης. Του δινω κοτοπουλακι τωρα για να μην ερεθιστει περισσοτερο με τις κροκετες.
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχομαι περαστικα του γρηγορα!!!

Περαστικά σας! Είναι καλύτερα σήμερα;

CatLover09
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστουμε Φωτεινη μου! Δεν δειχνει ουτε να ποναει ουτε και εχει αλλαξει η ρουτινα του. Υποψιαζομαι οτι υπαρχει ευαισθησια με το εντερο του και με την τελευταια τροφη(δεν βρισκουμε αλλη εδω),μαλλον εγινε χειροτερα. Θα ψαξω σε κοντινη πολη μηπως βρω καμια κλινικη τροφη για το συγκεκριμενο προβλημα.
Όλα να πάνε καλά!
Τα κουτσούνια μας βρίσκουν τρόπο πάντα να μας τρελαίνουν... Σύντομα να είναι περδικάκι! 
ζουζου
Νεοφερμένο μέλος
Χτες η γατούλα μου έκανε λίγο πιο μαλακά κακά από το συνηθισμένο και πάνω είχε αρκετό αίμα (κόκκινο σκούρο). Η διάθεσή της είναι λίγο πεσμένη - την ταλαιπωρεί ένας μύκητας εδώ και 5 βδομάδες, την λούζω και της βάζω αλοιφή- αλλά από όρεξη είναι εντάξει, τρώει καλά (και τα μεζεδάκια...). Έχει και ζέστη και είναι γενικά από πλακάκι σε πλακάκι...
Μίλησα με τον κτηνίατρο και με καθησύχασε για κάτι πολύ σοβαρό και μου είπε να σταματήσω όλες τις αγωγές (αλοιφή και shampoo) και να της δίνω σιρόπι Epanoren δυο φορές την ημέρα. Να μην αλλάξω τροφή ακόμα (Royal Canin Sterilized +7 years) . Ξεκινήσαμε από χτες το σιρόπι, αλλά και σήμερα το πρωί πάνω από τα κακάκια της είχε αίμα. Δεν είναι το αίμα μαζί με τα κακά, αλλά στο τέλος τρέχουν σταγόνες αίμα (σκούρο με βλέννα) {Sorry, για τις λεπτομέρειες}
Δεν βγαίνει από το σπίτι - η τελευταία αποπαρασίτωση ήταν στις 23/7 (Frontline combo)- , αλλά πηδάει στο δίπλα μπαλκόνι που έχουν γλάστρες με φύλλα πράσσινα (όχι λουλούδια) και σκέφτομαι μήπως έφαγε κανένα φύλλο και την πείραξε...
Ανησυχώ με όλα τα post που έχω διαβάσει μήπως είναι κάτι άλλο, πιο σοβαρό, εσωτερικά στο γατί κάποια αιμορραγία.
Τι άλλο - πέραν της συμπεριφοράς & της όρεξης - θα δω και θα με προβληματίσει για την υγεία της;
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας και περιμένω τις συμβουλές σας.
anna 21
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool