Αίμα στα κόπρανα

Άννα 21, σε ευχαριστώ πολύ. Ήδη είναι πολύ καλύτερα και μάλλον ήταν κάτι παροδικό που με το σιρόπι πέρασε... Τώρα μένει να συνεχίσουμε την αγωγή για τον μύκητα. Θα ρωτήσω για την αποπαρασίτωση και θα ακολουθήσω τις οδηγίες του κτηνιάτρου.

Καλό απόγευμα,

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σας!εδω και καποιες μερες κ γω παρατηρησα αιμα στον πωπω του γατουλη μου.ειναι αδεσποτος και απο τοτε που τον μαζεψα εχει προβληγμα με το εντερακι του.οταν τον πηρα σπιτι δεν εκανε απλα διαρροια αλλα του φευγαν και μες στον υπνο του.πηγαμε στον κτηνιατρο πηρε ειδικη τροφη και του εκανα ενδοαποπαρασιτωση.προχτες ειδα το αιμα κξαι κανει κακα ουτε πολυ στερεα ουτε και διαρροια αλλα μυριζουν σαν ναναι αρρωστος.κατα τα αλλα εχει πολυ ορεξη για φαι και παιζει κανονικα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xontrogato μου,είναι πολύ φυσικό και συνηθισμένο όταν ένα γατάκι έχει ταλαιπωρηθεί στους δρόμους να παρουσιάζει διάρροιες και να χρειάζεται ένα διάστημα μέχρι να συνέλθει. Ακόμα και το αίμα μπορεί να προέρχεται από έναν απλό ερεθισμό.
Θα σε συμβούλευα να ρωτήσεις τον κτηνίατρο αν συντρέχει λόγος ανησυχίας,γιατί μόνο εκείνος μπορεί να σου πει στα σίγουρα.

Αίμα μετά την τουαλέτα

Η μικρή μου γατούλα είναι 3μιση μηνων και όταν κάνει κακακια της σήμερα έχει μετά αίμα στον ποπό της. Τα κακα είναι μόνο μαλακά όχι διάρροια. Τι μπορεί να είναι. Έχω φρικάρει τη ζωή μου, δεν θέλω να μου πεθάνει... Υπάρχει τέτοια περίπτωση? Την πήγα στον κτηνίατρο οπότε έχω μια ιδέα. Αλλάξαμε διατροφή και μου έδωσε και κάτι για τα σκουλήκια, μήπως έχει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η μικρή μου γατούλα είναι 3μιση μηνων και όταν κάνει κακακια της σήμερα έχει μετά αίμα στον ποπό της. Τα κακα είναι μόνο μαλακά όχι διάρροια. Τι μπορεί να είναι. Έχω φρικάρει τη ζωή μου, δεν θέλω να μου πεθάνει... Υπάρχει τέτοια περίπτωση? Την πήγα στον κτηνίατρο οπότε έχω μια ιδέα. Αλλάξαμε διατροφή και μου έδωσε και κάτι για τα σκουλήκια, μήπως έχει..
Είναι πολύ πιθανόν να ευθύνονται τα σκουλήκια. ΄Ισως βοηθήσει και η αλλαγή στην διατροφή, πάντως μην πανικοβάλλεσαι αν δεν έχει αλλάξει η γενικώτερη συμπεριφορά του.
Κάτι τέτοιο είχα δει σε μια γατούλα μου πριν μερικά χρόνια και πανικοβλήθηκα κι εγώ. Τελικά αποδείχτηκε πως είχε κολλίτιδα και με την αλλαγή στην διατροφή συνήλθε εντελώς.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω! :) :D

Έχω θέμα. Ο κτηνίατρος μου λέει κάτι και ο εκτροφέας άλλα.. Για τη διατροφή και την αγωγή. Δεν ξέρω ποιον να ακουσω γιατι ο εκτροφέας το μεγάλωσε και ασχολείται γενικά πολύ με αυτή τη ράτσα και είναι υπεύθυνος για το γατάκι ακόμα, αφού δεν έχει περάσει πολύς καιρόσ που την έχω, από την άλλη ο κτηνίατρος είναι κτηνίατρος και έχει πάρει ένα πτυχίο, ασχολείται χρόνια με ζώα και ξέρει... Τι να κάνω????????? Ποιόν να ακούσω?

Έχω θέμα. Ο κτηνίατρος μου λέει κάτι και ο εκτροφέας άλλα.. Για τη διατροφή και την αγωγή. Δεν ξέρω ποιον να ακουσω γιατι ο εκτροφέας το μεγάλωσε και ασχολείται γενικά πολύ με αυτή τη ράτσα και είναι υπεύθυνος για το γατάκι ακόμα, αφού δεν έχει περάσει πολύς καιρόσ που την έχω, από την άλλη ο κτηνίατρος είναι κτηνίατρος και έχει πάρει ένα πτυχίο, ασχολείται χρόνια με ζώα και ξέρει... Τι να κάνω????????? Ποιόν να ακούσω?
Θα σου έλεγα να πάρεις μια δεύτερη γνώμη και από άλλον κτηνίατρο και μετά να μείνεις στις συμβουλές των κτηνιάτρων. Μόνο και μόνο για να είσαι σίγουρη και επειδή το έχεις λίγο καιρό το γατάκι απ' ότι κατάλαβα.
΄Οπως λες κι εσύ ο κτηνίατρος είναι επιστήμονας.
Αν θες μπορείς να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το θέμα όπου μέλη μας συστήνουν κτηνιάτρους που τους θεωρούν καλούς.

Τελικά όντως ακουσα τον κτηνίατρο (προφανώς), θα δείξει πως θα πάει. Δεν πήγα σε άλλον γιατί τον εμπιστεύομαι. Α ναι, τελικά έχει κολίτιδα και θα της δώσω και προληπτικά για ίωση γιατί μάλλον είναι σύνηθες σε σιάμ και καλό είναι να μην έχει και αυτό γιατί δεν θα τρώει. Πάντως είναι παιχνιδιάρα ακόμη! Τρέχει και μου φέρνει τα παιχνίδια της να παίξουμε που είναι καλό σημάδι!

Εγώ νομίζω πως θα πάει καλά αφού το έχει αναλάβει ο κτηνίατρος. Γράψε μας πως θα πάει.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back