xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 279 μηνύματα.
09-04-10
12:04
γρηγορα περαστηκα στον μικρουλι 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα.
09-04-10
12:11
Απάντηση: Ο Χάρης έβγαλε αίμα!!
Δεν ξερω αλλα ποτε δεν εκανε πολυ σκληρα κακα..
Δεν ξερω αλλα ποτε δεν εκανε πολυ σκληρα κακα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
09-04-10
16:51
Περαστικά σας.
Όσο για τα μαλακά κακά, έχω την εντύπωση ότι δεν είναι από μόνα τους πρόβλημα, ίσως είναι θέμα οργανισμού. Πρόβλημα υπάρχει, όταν αλλάζει η σύσταση. Πάντως, ρώτα και κάποιον για επιβεβαίωση.

Όσο για τα μαλακά κακά, έχω την εντύπωση ότι δεν είναι από μόνα τους πρόβλημα, ίσως είναι θέμα οργανισμού. Πρόβλημα υπάρχει, όταν αλλάζει η σύσταση. Πάντως, ρώτα και κάποιον για επιβεβαίωση.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
09-04-10
20:23
Περαστικουλια Χαρουλη!
Σηφης
Σελινα
Διποδα
Σηφης
Σελινα
Διποδα
avtwvia
Διάσημο μέλος
Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα.
09-04-10
20:49
Eυχαριστουμε κοριτσακια!! Ο Χαρης ειναι καλα.. Τουλαχιστον τα κακακια που αφησε πανω στο χαλακι το μεσημερι δεν ειχαν αιμα..
Eυχαριστουμε κοριτσακια!! Ο Χαρης ειναι καλα.. Τουλαχιστον τα κακακια που αφησε πανω στο χαλακι το μεσημερι δεν ειχαν αιμα..

elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
09-04-10
21:00
Περαστικά σας τουλάχιστον δεν είναι κάτι σοβαρό όμως απ όσο ξέρω καλό θα ήταν σ αυτές τις περιπτώσεις να προσέξεις κ την διατροφή του.
Περαστικά σας τουλάχιστον δεν είναι κάτι σοβαρό όμως απ όσο ξέρω καλό θα ήταν σ αυτές τις περιπτώσεις να προσέξεις κ την διατροφή του.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum